IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Kaikenlaista...Torstai 05.10.2006 18:05

Teinpä Athin päiväkirjassa olleen testin.. Heh... aika hämy... eikä voi tehdä eri lailla... ^__^

"OVOO = analyyttinen tilanteiden pohdiskelija, hiukan etäinen ja
viileä, erittäin luotettava."

No noita pohdintoja tulee kyllä tehtyä aikas paljon.. ^^
Waiting for Michael to arrive so we can go to work... yeah, I was bored...


Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

^__^;

Quiz time, lads...Tiistai 16.05.2006 17:38

You scored as Buddhism.

Your beliefs most closely resemble those of Buddhism. Do more research on Buddhism and possibly consider becoming Buddhist, if you are not already. In Buddhism, there are Four Noble Truths: (1) Life is suffering. (2) All suffering is caused by ignorance of the nature of reality and the craving, attachment, and grasping that result from such ignorance. (3) Suffering can be ended by overcoming ignorance and attachment. (4) The path to the suppression of suffering is the Noble Eightfold Path, which consists of right views, right intention, right speech, right action, right livelihood, right effort, right-mindedness, and right contemplation. In Buddhism, there is no hierarchy, nor caste system; the Buddha taught that one's spiritual worth is not based on birth.

Buddhism 79%

Paganism 79%

Satanism 67%

Islam 67%

agnosticism 54%

Christianity 46%

Judaism 46%

Hinduism 33%

atheism 33%


Vai sillä lailla.. ^^ Nooh.. olen mikä olen... sanoivat testit mitä tahansa... onneksi elämää ei noin vain ratkaistakaan pienellä listalla kysymyksiä... kuka on oikeassa, kuka väärässä... kukin tavallaan jonka tuntee itselleen parhaimmaksi, sanoisin...
Kiitos linkistä, Ath... ^__^

7 kertaa 7 .....Lauantai 06.05.2006 16:36

Taas yksi... mitäköhän sitten tapahtuu, kun ihmiset pastevat tänne enemmän vaikkapa quizzien tuloksiansa... o.O Musiikista kun pidän niin teenpä tämän..


Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. "Loreena McKennitt - Skellig" Tämä ja McKennittin "Mummer's Dance" ovat pysyviä lempikappaleitani... Kiireisenkin päivän jälkeen saa vanhan miehen hymyilemään... kyllä elämä on hienoa...

2. "Swallow The Sun - Gloom, Beauty And Despair" Synkkä... kaunis... minä.

3. "Poets of The Fall - Late Goodbye & All The Way/4U" Ensimmäinen tuo vanhat muistot mieleen kauniista usvantäytteisistä öistä pyökkien alla tähtiä katsellen... toinen valaa uskoa lopullaan...

4. "Jeremy Soule - Tasca's Demise & Kuldahar" Soulen musiikki maalaa kauniita kuvia mieleen... ajoista jotka ovat olleet, jotka tulevat olemaan... ja joita ei ole koskaan ollut olemassa...

5. "Mokoma - Valapatto" Raivo. Muistot.

6. "Shape Of Despair - Sleep Mirrored" Häivähdys vanhasta itsestäni... tuo mieleen talven... kylmän tuulen... ja hiljaiset kadut kun lunta sataa ja maa on hopeinen...

7. "Röyksopp - Sparks"

Tiedän suurin piirtein mitä ystäväni kuuntelevat... mutta jos inspaa niin tehkää pois... minä ainakin luen mielenkiinnolla... ^_^

Kolme AsiaaMaanantai 13.02.2006 15:14

Tämä on niin käsittämättömän teiniä... kaltaiseni muinaisuuskin tosin voi ehkä vielä venyä vastailemaan... :D


Kolme asiaa

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
-Aki
-Dae
-...


KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:

1. Uneksija.. eli en vielä täysin kovettunut
2. Välitän
3. Olen itseni


KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:

-Vaikea luonne
-Tunnetilojen ailahtelut
-Sisimmän ilmaisun vaikeus


KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:

-Yksinäisyys
-Arjen harmaus, vailla väriä tai onnea...
-Tulevaisuus(vähiten)

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:

-Musiikki
-Tietokone
-Uneksinta

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:

-Saunatakki
-Töppöset
-Kaulakoru


KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:

-Silmät
-Hymyily(aito hymy)
-Ääni

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:

-Uneksinta ja Fiilistely
-Musiikin kuuntelu
-Nukkuminen/lepäily(kun on aikaa)


KOLME URAA, JOITA HARKITSET:

-Tiedemies/Ingenjör
-Filosofi
-Kirjailija

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:

-N.Y.
-Irlanti
-Japan-su!

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:

-Markus
-Kristina
-Dawn


KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:

-Perustaa perheen
-Matkustella
-Ymmärtää...

Once upon a time...Tiistai 07.02.2006 23:22

Am I too old for this? Nah... ^____________^

once upon a time...

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Haaste: 5 "outoa" tapaaniMaanantai 06.02.2006 23:07

Haaste: 5 "outoa" tapaani

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

I accept the challenge!

1. Hiukset
Tarkistan ne. Aina. Kun peili on lähellä. Suihkussa käymättömyys ja siitä seuraavat rashwaiset hiukset ovat synti, joten taistelen aina sitä vastaan. Samoin haluan etuhiuksien olevan suorat, joten kun niihin tulee mutka(minulla on luonnonkiharat), käyn heti kimppuun. Joskus käy myös "peikko-look", jolloin ne sojottavat minne sattuu, mutta silloinkin haluamallani tavalla. Rakastan sitä kun tuuli lennättää hiuksiani joka suuntaan... Nyt kun niillä on pituutta, altistan ne tulevaisuudessa kokeiluille... kunhan ei ihan vielä ajeltaisi pois ;)

2. Uneksinta
Aina silloin tällöin, paikasta riippumatta(koulu, koti, työhaastattelu, vakava juttelu toisen kanssa) ajatukseni lentävät ikkunasta ulos. Mietin syntyviä syviä tai vain ajattelen maailmaa, jossa minä olen Kingi ja Herra Suuriherra fantastisilla voimilla varustettuna(tietenkin). Tällöin en välttämättä huomaa tyynyä/kirjaa/tuolia, jonka ärtynyt keskustelukumppani sinkoaa minua kohti. Matemaattisten/"kun tutkimme poranterän kulmaa..."-sivuavien luentojen aikana tämä käytökseni on varsin usein ilmenevää.

3. Habbo
Uneksimisen pikku kaveri. Yleistä kävelylenkkien jälkeen, jolloin koitan selittää fiiliksiä jollekulle ja vastaukseksi tulee yleisimmin "Mistä v*tusta sää puhut??" tai "Jaajaa". Ne ovat pieniä pääkopan kuvauksia, joista sienetkin olisivat ihmeissään. Saatan hymyillä, olla surullinen tai naama olla status quo:ssa, vaikka oloni olisi päinvastoin, En ota itseeni, tosin, jos ei juttujani tai moodiani tajuta... syy saattaa olla etten oikein tajua aina niitä itsekään, mikä onkin vanhoja päiväkirjamerkintöjä lukiessa varsin häiritsevää.

4. Skeneistä viis
Mustiin pukeutuva pitkähiuksinen kaveri joka laulaa Britneyn tahdissa? That's me. Millainen fiilis, niin eipä ole väliä mikä humppa soi. Eli en välitä pätkääkään, mitä minun "pitäisi" kuunnella, koska minun ei tarvitse päteä muiden silmissä tunteakseni hyväksi(toki se on mukavaa, mutta ei niin oleellista minulle). Eli autokyydissäni voi soida Dimmun perään Daddy DJ tai MC Koppakuoriainen(koppakoppakoppakuoooriiiaainen). Otan musiikin myös huumorimielessä, joten levyhyllyni ei tunne genrerajoja ja sieltä löytyy kaikenlaisia omituisuuksia. Ja kavereiden ilmeet ovat aina sitä jotain(varsinkin "truu metal"-ihmisillä)

5. Nuudelit ja Pasta
Tätä pitää olla kaapissa. Aina. Ne ovat 'hätävara'-ruokaa, mutta en syö niitä niin usein vaikka kaappi on tyhjä. Pasta Bolognese tai Regularmente Noodeli med sitruunapippuri ovat sitä jotain. Ja tikuilla ne nuudelit syödään eikä millään haarukoilla. Jos huomaan että vain yksi 5-pack nuudeleita on jäljellä niin kauppaan asap. Paistettuihin ruokiin lisään aina nuudeleita. Jos nuudeleita ei ole, ahdistus iskee! Mitä jos nälkä yllättää?!?

Haastan Pariah, Peccatum, magetman, Drakhan, BlackGhoul
- Vanhemmat »