IRC-Galleria

Ah ahtaita aikoja...Lauantai 11.10.2008 07:02

Mielenkiintoisesti yöpainotteisiksi muuttuneet päiväkirjamerkinnät toivottavat uuden osanottajan riemukkaasti riveihinsä! Ajatuksen kulku ja lähinnä sen suunnaton hitaus lienevät syinä merkintöihin, joiden sisällön järkevyydestä ja tarpeellisuudesta kuiskitaan paremmissakin piireissä. Pannahisen rasittava yövuoro on kuitenkin koitunut jälleen kohtalon arpaa kavahtamattoman miekkosen osaksi.

Sitten viimeisimmän merkinnän on allekirjoittanut onnistunut saattamaan muuttonsa kalkkiviivojen paremmalle puolelle. Sikälimikäli nyt kukaan voi hyvällä omalla tunnolla sanoa saneensa muuton valmiiksi. Pientä viilausta tuntuu jokaisesta nurkasta löytyvän ja sisäisen sisustusnarkomaaninsa löytänyt perusjuntti alkaa pikkuhiljaa epäillä seksuaalisen suuntautumisensa oikeellisuutta. Kotiutumisriitit on kuitenkin onnistuneesti suoritettu ja kodinkaltaiseksi asuntoa pystynee jo kuvailemaan ilman suurempia tahattomia naurun tirskahduksia.

Koulu on käynnistynyt tavanomaisen nihkeästi ja suunnattomien starttausvaikeuksien jälkeen on tämänkin tallaajan tyydyttävä kohtaloonsa. Paskaa syödään jälleen, samoista papereista ja likaiselta tarjottimelta. Opinahjosta ei tällä hetkellä löytyne paljoakaan positiivista sanottavaa, joten lienee syytä jättää koko aihe sikseen...

Työlliseen aherrukseen koetetaan ottaa osaa tuttuun tyyliin- aktiivisesti ja antaumuksella. Rassaavan koulumaailman päälle työnteko tuntuu euforisen rauhoittavalta... Lääkkeensä tarkastaa hän...
Valtion suomat taloudelliset korvaukset vapaa-ajan tappamisesta edesauttavat elämänlaadun kohoamista. Pitkää ja kapeaa leipää ilman levitteitä. Kyseessä lienee sitkeä jälkiuunileipä ja juomana seisahtunutta vettä. Ilolla tätä nautimme kuitenkin ja päälle kiitokset lausumme.

Yö on suurien tunteiden aikaa. Tunteista päällimmäisinä velloo, niistä kenties ahdistavin, suunnaton tarve päästää ulostetta posliinikulhon sisuksiin. Ulkona silittelevä kylmyys ei saa edes paatuneen tervakeuhkon nikotiinihammasta kolottamaan. Parasta siis poistua hotelli helpostukseen työstämään yöllisen ruokailun tuotetta ja lähettää se koskimatkalle valtion viemäriverkostoon.

-Vittu mikä idiootti!-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.