IRC-Galleria

KEKEKEKESÄ!Tiistai 17.04.2007 00:41

No jo on perkeles aikoihin eletty! Tänään paukahti mittariin tollasta 25 raatia lämpöä ja se jos mikä saa kesää odottavan karpaasin mielen virkeäksi. Vaikka uutisissa perkeleet povasivatkin vielä kylmempiä ilmoja, niin ainakin kirjoittanut alkaa jo kaivamaan kaapista hawaiji-paitoja ja nyyttishortseja, ettei sitten kesänpiru pääsee koukkaamaan selustasta nenille.

Noh... Tässä on taas muutama viikko kikistelty koulussa. Viime viikonloppuna pidettiin Meduusa Festivaaleja Kouvolan Kasarminmäellä (koulumme tiloissa), joiden jälkipyykki on sitä luokkaa, että suhosen verokähminnät kalpenee. Hyvät festarit kuitenkin... Erinomaisia luentojen pitäjiä, kuten esim. Ari "Paska" Peltonen, Raakkel Liekki ja Simo Rantalainen. Pientä vitutuksen poikasta otsalle nostatti kuitenkin tieto siitä, että kallisarvoista vapaa-aikaa tuhlaantui koko ajan. Kunnialla selvittiin... Tai ainakin kirjoittanut, jonka absoluuttinen nollatoleranssi jatkuu jo miltei kolmatta kuukautta, toisilla taasen selviytyminen vaatinee muutaman rokulipäivän kuluvastakin viikosta...

Tjaa tjaa... Niin ja kesätöitä... Niitä haetaan kovasti edelleenkin. Hakemuksia on sinkoontunut kaikkiin mahdollisiin työpaikkoihi, joihin nyt yleensäkkään posti sähköisesti tai kirjeitse kulkee. Jännäkakka puntista kurkkien odotamme mahdollisia haastattelu kutsuja. Jotain työtä se on pakko laiskankin kehittää, koska kesä on lämmön, auringon, kaljan, jäätelön ja festareiden aikaa... Ja miltei kaikkia kyseisiä voi valuutalla ostaa ;)

-But that night as the moon crossed the mountain, One more coyote was heard-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.