IRC-Galleria

jeba jee...Tiistai 04.04.2006 16:07

no niin... pinnistykset tunnetusti palkitaan ja ennakkotehtävät saatiin, kuin saatiinkin valmiiksi ja lähetettyä. urakka ei ollut edes kovin paha, kun otti homman asiakseen. muutamia epätoivon hetkiä lukuunottamatta, tehtävät valmistuivat varsin joutuisasti.
pienoinen väsymys on päässyt hiipimään puseroon, joten nukkumaanmenon aikaistaminen voisi tulla kyseeseen. töitten jälkeen ei kuitenkaan torkkumaan ehdi. työkellon soitua olisi tarkoitus suoraan kiiruhtaa keritsijälle (siis parturiin). pienoinen kiirus taas tulee, joten lahden tiellä liikkuvien on syytä olla varuillaan tuossa 14.30-15.00 välisenä aikana ;)
töissä on kiirettä taas kerrakseen, kun monet nohevat työtoverit ovat juotuneet vuoteenomiksi. ylitöihin kysellään jälleen kärkkäästi...

btw. nyt on vissiin tullut oltua 4 viikonloppua putkeen selvänä... milloin koittaa jälleen se hetki, kun työviikosta riutunut ahertaja, suuntaa kohti kaupungin vilkkuvaa yöelämää ja avoimia oluthanoja? tämä jää nähtäväksi... mutta tuskin siihen kauaa menee... ;)

-nyt kaikille vähän hymyä turpaan! lumet sulaa kohta ja sitten ollaan taas alasti!-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.