IRC-Galleria

juontaako vaiko eikö?Tiistai 19.09.2006 11:38

Nonniin... Jälleen on aikaa vierähtänyt ja ahkerasti opiskellen tietenkin. Koulunkäynti ei ainakaan toistaiseksi ole alkanut maistua puulle, jonka luulisi olevan positiivista. Pikkuhiljaa koulun meininkiin alkaa päästä sisään ja muutaman vuoden opisekelutauon jälkeen olen virittänyt tiedonsaantielimeni jälleen äärimilleen. Tietoa tulee ovista ikkunoista niin, että hitaampia varmasti heikottaisi...

Parhaillaan odottelen meduusa- tv:n koekuvauksia. Vilpittömänä tarkoituksenani olisi pyrkiä kyseisen nettitv- kanavan uudeksi juontajaksi. Saa nährä miten äijjän käy. Toivottavasti valitsijat tajuavat tämän nuoren herrasmiehen olevan kyseiseen tehtävään ainut oikea valinta (ironinen naurun purskahdus).

Asiasta kukkaruukkuun. Olen ollut jälleen harvinaisen monta viikonloppua putkeen totaalisen selvinpäin. Munkinelämä on toistaiseksi kuitenkin tuntunut oikealta valinnalta, joten jatkamme kunnes toisin todistetaan. Edes perjantainen vierailumme Mikkelin Scooprockiin ei aiheuttanut palavaa tarvetta ravita kehoani humalluttavilla eineksillä, joiden tarjoilualue paikoittain suorastaan karjui tyhjyyttään. Hallitkaa kehonne ja mielenne viinanperkeleiltä... Mutta kaikki tulee joskus loppumaan ja kyllä tämäkin absoluuttinenjatkumo kokee vielä viimeisen päivänsä. Milloin? Se jäänee lukuisten seikkojen, sattumien ja hairahdusten sävyttämän tulevaisuuden käsiin...


-Tunteenpaloa, lempeä ja läheisyyttä. Jakakaa sitä ihmiset...-

juubajubahei...Tiistai 29.08.2006 13:27

No niin. Olemme siis ajassa kulkeneet eteenpäin massiivisen suuren ajanjakson. On ehtinyt tapahtua yhtä ja hieman ehkä sitä toistakin.
Suurimpana muutoksena aikaisempaan, olen nykyisin "opiskelija". Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu on paikka ja Viestintä on linja. Tunnen itseni alastomaksi. Pitkästä aikaa farkut kuluvat koulunpenkillä. Mutta tunne on kuitenkin hyvä. Mukavaa kun tuntee oikeasti välillä liikkuvansa elämässä johonkin suuntaan. Toivottavasti (ja luultavasti) tämä vie eteenpäin.

Opiskelu ei oikein vielä päässyt kunnolla vauhtiin. Lukujärjestys on väljä ja oppitunneilla käydään varsin vähän kunnon asiaa. Muutamassa viikossa kuitenkin ollaan varmaan jo hyvinkin intensiivisessä työntohinassa.

-Motto: Ennen olin sokea... Mutta nyt tajuan, että maailman ainoa oikea valo, olemme me itse...-

Deep... Miettikää sitä...

ohhhoijjakkaa...Keskiviikko 21.06.2006 17:46

No niin... Onpahan nyt tullut elettyä jonninmoisessa katveessa tässä jokunen viikko. Viisari on lämpömittarissa värähtänyt paikoin päälle +30:en asteeseen, ja se jos mikä laittaisi suun hymyyn, mutta aina valittava paskaduunari, ei tykkää hikoilla töissä. Ylenpalttinen suihkussa ravaaminen on perseestä. Heviä kuuntelevan suomimiehen pitäisi saada haista paskalle! PERKELES! No joo... Mutta hameväki ei sitten yhtään tykkäile hien hajusta...

Kesälomakin alkaa tekemään tuloaan ja sitä ennen olisi tarkoitus juhlia railakkaasti myös juhannusta, joka kurkkii jo kulman takana. Lopullinen toiminta suunnitelma jussin varalle on edelleen hieman avoinna, mutta tuttuun tyyliin täytyy miehen mennä minne kengät vie ja nenä näyttää. Koskaan ei olla sormi suuhun jääty ja tuskin niin käy nytkään. Kunhan taas pitää höseltää turhasta.

Aina yhtä ahkerana paskahousuna olen ottanut, tehnyt ja lipaissut tällä viikolla jokusen ylityötunnin. Perseestä on se. En suosittele. Mutta köyhän on pakko yrittää, kuten sanotaan.
Siirryin myös digitaali ajassa jälleen askeleen eteenpäin, sillä tähänastinen, aataminaikainen CD-Mp3 soittimeni sai jäädä telakalle ja kustansin itselleni Creativen ihka uuden Mp3- soittimen... Vinha peli ja kulkee töissäkin paremmin mukana. Työläisen hevaaminen on siis nyt helpompaa.
Nykypäivän kulutusyhteiskunta tekee meistä laiskoja paskiaisia... Sanokaa minun sanoneen...


-Jussina sitten ihan hellästi vaan... Kvartsia?-

ohhoijjaa...Maanantai 29.05.2006 11:13

no niin... viikonloppuna se nyt sitten tapahtui... alkoholin houkutus vei miehestä voiton ja pikkasen piti maistella. käytiin samalla siinä kuuntelemassa Laulu&Soitin Yhtye Ruoskaa. Keikka oli mainio, joten onneksi ei tullut oltua kamalan naamat.
Ryömin kuudeksi töihin ja masennus on suunnaton... pakko kai jaksaa... ei vaan kiinnosta...

-ei irtoo... ei vaan-

HAASTE!! All time favorites!!!Tiistai 09.05.2006 20:06

Listaa viisi levyä, jotka ovat olleet sinulle tavalla tai toisella tärkeitä elämäsi aikana. Esimerkiksi sellaisia, jotka aika ajoin päätyvät takaisin levysoittimeesi ja kuulostavat pitkienkin aikojen jälkeen aina yhtä hyvältä.
Sitten voitkin nakittaa muutaman ystäväsi vastaamaan haasteeseen!

1) TIMO RAUTIAINEN & TRIO NISKALAUKAUS- ITKU PITKÄSTÄ ILOSTA (Aitona ja Timon

nimmarilla! Sisältää niskiksen ylivoimaisesti parhaat rallit)

2) RAMMSTEIN- SEHNSUCHT (edelleen näiden poikien paras!)

3) KOTITEOLLISUUS- KUOLLEEN KUKAN NIMI (ehtaa paukutusta.. legendaariset kotis-biisit on

tällä levyllä)

4) SYSTEM OF A DOWN- TOXICITY (tämä levy on hangattu puhki miljoonia kertoja)

5) VIIKATE- KAAJÄRVEN RANNAT (ensimmäinen viikate- levyni... ennen tätä en tiennyt koko

bändistä mitään. ei ehkä poikien paras, mutta tätä tuli tahkottua messevästi aikoinaan ja

edelleenkin kolahtaa...)HAASTEEN SAAVAT: Bequ, Harza, Leo Luxus, Jay-Ho ja pakasteherne

vappu tuli... ja meni...Keskiviikko 03.05.2006 13:48

joo... niin hassusti pääsi tälle miekkoselle käymään, että vappu vietettiin kuivin suin. muutamaa lonkeroa 4 päivässä ei lasketa. mutta onneksi näitä viikonloppuja on vielä tässä pakassa sen verran rutosti, että eiköhän tässä vielä ehdi kostuttaa kurkkuaan enemmän kuin tarpeeksi.
rasittava työviikko pyörähti alkuun eilen. uusia kesätyöläisiä puskee ovista ja ikkunoista. aika ei tahdo riittää nuorukaisten opettamiseen. itsekkin kun tarvisi ehtiä töitä tekemään...

-elkää olko ilkeitä-
Tässä aletaan rykimään sellaista kohtaa viikosta, että tohinasta väsynyt duunari voi alkaa jo miettimään vapun viettoa. Huomenna olisi kovasti kerjätty pekkaspäivä. Aktiviteettia kyseiselle vapaapäivälle on kuitenkin siunaantunut jokseenkin paljon, joten tylsää tuskin pääsee tulemaan.
Aamuyöstä olisi lähdettävä noutamaan lentokentältä veljeskaartin puuttuva jäsen, joka on kunnioittanut läsnäolollaan Kanadalaista Yliopistoa. Mies saadaan jälleen takaisin kotitantereille.
Vappu merkitsee vain ja ainoastaan sitä, että alkoholinkulutus keskuudessamme kasvaa. Täten itsekin joudun uhrautumaan ja maistamaan yhden tai kaksi virvoiketta. Kuiva kurkku huutaakin jo eineksiä.

-Naamarit päähän ja pullot auki... se ois vappu!-

VIIKONLOPPU!!Perjantai 07.04.2006 16:09

Jesh! Olemme jälleen lasehtineet siihen kohtaan viikkoa, että noin puolentoistatunnin kuluttua, ainakin tämän uurastajan olisi aika ottaa suuntima kohti kotia. Mielenkiinnolla odotamme mitä mullistavaa kyseinen viikonloppu tuo tullessaan.
Kuivuus kaivertaa jälleen väsyneen miehen kurkkua ja ajatus kylmästä lonkerosta hivelee makuhermoja, nostattaen veden kielelle. Katkeaako selvä putki? Hmm... Viikonloppu on aikaa, jolloin jokainen on alttiina houkutuksille. Mielen on pysyttävä valppaana eikä pidä antaa halujen viedä voittoa. Luonteenlujuutta, sitä se vaatii.

-Ollaan enkeleitä toisillemme-

jeba jee...Tiistai 04.04.2006 16:07

no niin... pinnistykset tunnetusti palkitaan ja ennakkotehtävät saatiin, kuin saatiinkin valmiiksi ja lähetettyä. urakka ei ollut edes kovin paha, kun otti homman asiakseen. muutamia epätoivon hetkiä lukuunottamatta, tehtävät valmistuivat varsin joutuisasti.
pienoinen väsymys on päässyt hiipimään puseroon, joten nukkumaanmenon aikaistaminen voisi tulla kyseeseen. töitten jälkeen ei kuitenkaan torkkumaan ehdi. työkellon soitua olisi tarkoitus suoraan kiiruhtaa keritsijälle (siis parturiin). pienoinen kiirus taas tulee, joten lahden tiellä liikkuvien on syytä olla varuillaan tuossa 14.30-15.00 välisenä aikana ;)
töissä on kiirettä taas kerrakseen, kun monet nohevat työtoverit ovat juotuneet vuoteenomiksi. ylitöihin kysellään jälleen kärkkäästi...

btw. nyt on vissiin tullut oltua 4 viikonloppua putkeen selvänä... milloin koittaa jälleen se hetki, kun työviikosta riutunut ahertaja, suuntaa kohti kaupungin vilkkuvaa yöelämää ja avoimia oluthanoja? tämä jää nähtäväksi... mutta tuskin siihen kauaa menee... ;)

-nyt kaikille vähän hymyä turpaan! lumet sulaa kohta ja sitten ollaan taas alasti!-

voi mynä...Maanantai 27.03.2006 20:12

viime viikko menikin mukavan nopeasti, jota edesauttoi tietenkin aamuvuoro. tällä viikolla onkin sitten luvassa virumista töissä myöhäiseen iltaan. varsinkin näin maanantaisin tämä iltavuoro tahtoo aiheuttaa ihan fyysistä pahaa oloa... ;)

ei sitä olisi ainakaan inttiaikoina uskonut, että voisi vihata IV:tä... mutta pakkohan se on kestää kuin mies...
syvästä saamattomuusdepressiosta ollaan noustu ja ennakkotehtäviä ollaan saatu jo edes hieman alulle ja tänäänkin olisi tarkoitus töiden jälkeen lähteä hieman piirtelemään... hitaasti mutta varmasti ne sieltä valmistuu...

on muuten tullut taas oltua 3 viikonloppua putkeen ihan selvänä... ei ole ihmisen hommaa ollenkaan sellainen... mutta ei kyllä ole kauheasti tuottanut ongelmia... ajatuksena tuo baarissa kökkiminen ei ole saanut osakseen kovinkaan lämpöisiä tuntemuksia...
ehkä taas tässä joskus...

-rakastakaa ja antakaa rakastaa... se on erotiikkaa se...-