IRC-Galleria

[Immu]

[Immu]

rutosti hinkkaamista.

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 20:07

Se iski taas. Mieletön ikävä Nettaa. </3 Itku, jota ei saa loppumaan. Tuska, joka ei koskaan sammu. Miksi sun pitää olla taivaassa ja mun täällä? Sä veit kaiken pahan aina pois. Sinä teit kaikesta merkityksellistä. Olit ystävä, jos muut eivät. Tekisin mitä vaan, jos oisit vielä täällä. Mutta ethän sä ole enää koskaan. Vasta kymmenien vuosien päästä sut nähdä saan, jos silloinkaan, sillä ehkä taivas on vain julmaa kuvitelmaa, silloin se saa mut murtumaan.

Onneksi on keksitty kyyneleet. Ne vie hetkeksi pois kaipuun ja kurjuuden. Mutta ei ikuisiksi ajoiksi. Jos ei enää tarvitsisi itkeä perääsi, jos nukkuisit yösi vielä kanssani, jos ei olisi ollut sinun aikasi lähteä viime kesänä. Mutta minähän en siitä päätä. Ilkeä ukko yläkerrassa haluaa satuttaa. Se tahtoo saada ihmiset itkemään. Mitä varten? Siksikö, että osaisi arvostaa elämää tai iloisia asioita? Mä arvostin niitä eniten silloin kun Netta oli täällä. Ehkä mä vielä pärjään, ehkä valon näen jo huomenna, mutta entä nyt, kun kaikki on mustaa eikä valo loista pimeässä? Entäs nyt, kun tajuan, että olet liian kaukana?

Nyt maassa on lunta ja taivaalla tähdet, etkä sinä ole täällä niistä nauttimassa. Sinä, joka rakastit lunta. Ehkä siellä pumpulipilven päällä jossain valvot jokaista askeltani ja olet ihan lähellä, vaikkei siltä tunnukaan. Mitä vain antaisin, jos edes minuutin saisin olla vielä kanssasi. Kuinka kukaan voisi tietää miten tärkeä minulle olit? Minäkään en tiennyt ennen kuin nyt. Miksen ollut luonasi elämäsi jokaisena päivänä? Ja nyt en enää voi.

Mutta vielä joskus olet paras ystäväni ja juoksen kanssasi taivaallisilla niityillä. Siellä näemme, minne kaikkien matka päättyy. Silloin minä kerron maailman kauneimmat asiat sinulle. Sinulle, Netta, joka näytti minulle miten eletään. Mutta vasta ikuisuuden päästä. Siihen asti on jaksettava, vaikka joskus se onkin niin vaikeaa. Etenkin nyt, kun pieninkin muisto sinusta saa minut itkemään.

Olit niin kaunis, olit täällä vain hetken verran ikuisuudessa, mutta se hetki oli maailman kaikkeuden ihaninta ja kauneinta aikaa. Tahdon sen palaavan vielä kerran. Sen maailman parhaimman olon, joka voisi jäädä ainiaaksi.

Rest in peace, my eternal love and friend, Netta. So much left unsaid. <3

Täällä ilman sua ei oo mitään,
ei ilman sua ei oo mitään.
Ei mun oo hyvä olla yksin.
Täällä ilman sua ei oo mitään
ja tästä ilman sua ei tuu mitään.
Ei mun oo hyvä olla yksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.