IRC-Galleria

menin tein ja osasinTiistai 29.05.2007 21:27

no nyt on kyllä ihan sanoisko "voittajafiilis"..ainakin vielä tällä hetkellä. se on nimittäin sillai, että tämä tyttö se on tehny kokeensa ja alkaa tämä vuosi olla koulun osalta purkissa nääs, nääs. matikan koje meni hyvin tänään, tai no hyvin ja hyvin siihen nähen, että tänään klo kahdeksan reikäreikä revin hiuksiani päästä, essin olohuoneen lattialla istuen ja tuhersin melkeen itkua, kun tajusin, etten mukamas osaa mitään koko matikasta. ja eilen sain tietää, että ruattinkii koje oli mennynnä läpitte, elikkäpäs pahimmat huolen aiheeni ovat ohi :D. vielä on tietysti se psyykkolokija ja uskonto, mutta toivossa on hyvä elää. nojokatapauksessa mullon jo ihan kesälomafiilis. pari kojetta sinne tänne samapa tuo, minä heitän nyt vapaalle. kesä, täältä tullaan! <3 (piti nyt laittaa tollanen ihkutusmuhkutus merkki, kun on niin kiva olo)

nou veiPerjantai 25.05.2007 02:28

no ei mee nallekarkit tosiaan aina ihan tasan..byhyy, on tää niin väärin. sitä kerrankin kun luulee, että kaikki on järjestyksessä, niin mitä vielä hitto soikoon. enpä minäkään ole hyvä ihminen kuin 46 prosenttisesti, mutta rajansa se on kaikella. oisinpa nyt aukassu suuni kerrankin ja puhunu suuni puhtaaksi. enpä niin tehnyt. voinpa siis syyttää vain itseäni. se siitä.
ikävältä tuntuu, mutta eihän sille mitään voin. kaipa vaan tyydyn toistaiseksi osaani. mutta kyllä minä vielä joskus. se siitä sitten, nyt kun olen saanut vuodattaa angsti annokseni, niin jospa vaikka jotain muuta. hoomenna minä mene NORPPARALLYYN. tosi fantsuu heijhhhh. mikähän se muuten mahtaa olla se raja mihin asti ala-ikäset saa olla töissä... tuli vaan ihan mieleeni..putkahti pätkähti. joopa. pitäsköhän sitä mennä ihan nukkumaan, että osais ruattia kirjottaa kokeeseen, eikä aivan jotain muuta. njoo..öitä!
kuinka ihanaaTiistai 15.05.2007 21:15

"voi hanipööpuupääkultamussukka, totta kai sä saat käydä suhikussa"
"ja hänipöö, muistathan sä mihin ne pyyhkeet laitetaan suihkun jälkeen?!"


håhåhåhåhå...

minen enää jaksa!

yääähTiistai 15.05.2007 01:53

hankkikaa mulle työtä! sellasta mistä saa paljon rahaa!!!!

munaman eläysLauantai 28.04.2007 20:34

niinaivan. vappu tulee uhkaavasti kohti ja minä oon kipejä. yäääh, en saa henkeä, en voi yskiä, sattuu. oli eilen spring café ja lotta tyttönenhän se päätti lauleskella.. eh.. olisi voinut muut ihmiset ehkä säästää siltä kohtalolta, kun kerta kipeäkin olin. se oli likaista laulua se, sano minun sanoneeni, huh. no oli miten oli, turha selitellä. håhåå, koskin eilen muuten ekaa kertaa pesään ja palloon sitten ylä-asteen. hoh, huimaa, ja jopa osuin palloon ihan. joopa. mitäs vielä. nyt paistaa aurinko se on hyvä, mutta vähän huono, kun ei nää nörttäillä kunnolla. muuten on ihan mukavaa ja hauskaa, vappufiiliksissä oon, vaikkakin tää flunssa vähän syö niitä..fiiliksiä aivan ihan niin. mutta joo siinäpä se.

[Ei aihetta]Torstai 12.04.2007 23:47

KIITOS SAMOIN!

vanha oloLauantai 07.04.2007 03:22

tittididiiiididiiii...niin se vaan tapahtui, että 18 iski silmään ja eikun menoks. korttikin pamahti käteen niin että läsähti. hyvä kiva braaaaaaaaa. että näin. huomenna, eikun kappas kello on jo tolleen, siis tänään mökkeilemään lareparen kanssa. toivottavasti ei hukuta jäihin, tai upota, tai niin siis..aivan. mutta joo diipelidaapeli taas.(:

kevät ja hullut sekä murhien murhaLauantai 24.03.2007 13:22

torstaina sattui murha...fiksun blondin oli aika poistua keskuudestamme. pieni hiljaisuuden hetki hänelle :D. estraadille astui siis tyhmä brunette. voi voi voi. parempi se kuin tipun keltainen, hyvääpääsiäistä- look. että hyvää päivää vaan. sesiitä. nyt paistaa aurinko. kesä tulee. kivaa. on vähän pönttö olo. se on tämä kevät kun pistää ihmisen sekasin. ja kun plakkarissakin näyttää olevan 17, 98! tittididiiiiididiii! joo, hieman sekavaa, mutta eisemitään. loppu.

.Keskiviikko 07.03.2007 22:24

vittu tää on vitusta ja mullon pää perseessä! että näin..

niijustiisaKeskiviikko 07.03.2007 16:47

noni...en varmaa ikunakikuna opia ajamaan. olen huono. tänäänki meinasin ajaa oikeesti jonkun mummon päälle. se oli vahinko, mikäs muu? mutta jokatapauksessa kaikki tuntuu niin vaikeelta. ei oo kivaa. minen tykkää!