IRC-Galleria

:)Perjantai 23.11.2007 00:49

Näin se rupee TÄMÄKIN päivä lähetymään loppuaan. Tänään töisä ei mitään erikoista, kun olisi edes ollut jotain töitä, no saatiinpahan järjesteltyä renkaita hyllyyn. Sain kahvitauolla ajatuksen j tässä se tulee.


Jos tehdään kahvia niin jotkut keittää kahvia toiset laittaa valumaan ja toiset tippumaan.

Ehkä hivenen viilausta mutta jos eikö keittäminen edelletyä veden/nesteen kiehumista? kiehuuko kahvi kun sitä keitetään, nokipannukahvi kyllä kiehautetaan, monesti se on se maagiset kolme kertaa. jotkut hakkaa pakkia toiset tiputtaa naulan pakkiin joku tipauttaa sokeripalan sinne. tapoja on varmasti melkein yhtä paljon kuin keittäjiäkin.

Entä jos se laitetaan valumaan. jos neste valuu niin eikö se silloin mene jotain pintaa pitkin tai on siirappimaista eli valuminen on hitaampaa kuin tipuminen. Kahvipannussa harvemmin on mitään pintaa mitä pitkin kahvi valuisi alas, joten sen on pakko olla silloin PAKSUA että se valuu.

Tippuminen, vapaapudotus, mielestäni tämä on ehkä "oikein" termi jos kahvia valmistetaan kahvinkeittimellä. Yleensähän se kahvi tipahtaa sinne pannunpohjalle tai sielä jo olemassa olevaan nesteeseen.

Kertokaa toki jos olette erimieltä.


minun päiväni on täysi, enää vain nukkumista ja aamulla pirteenä töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.