IRC-Galleria

Hym HymTorstai 01.11.2007 01:09

Pitäs olla töissä nettiyhteys aina käytettävissä, Töissä tulee aina hyviä ideoita, tai no en tiiä onko ne hyviä mutta ideoita kuitenkin, siitä mistä kirjottaa tänne. Ja sit kun pääsee koneen ääreen niin sit niitä ei enää muista. Tarttis varmaan joku päivä, ehkä viikonloppuna taas kirjottaa joku perustellumpåi teksti. Tänään ei enää jaksa. Et turhaan te muutama henkilö näitä päivittäin käytte lukemassa, ei se toki mitään haittaa... Päin vastoin kovin viehättävä ajatus että elämäni (jaa mikä?) kiinnostaa joitakin.

Öitä öitä.

joo-oTiistai 30.10.2007 23:44

Jos sitä vaan menis nukkumaan ja koittais huomiseksi keksiä jonkun hyvän kirjotusaiheen.

Luulittepas että oisin taas kirjottanut pitkät pätkät. In Your Face! =D

TjaahasMaanantai 29.10.2007 20:22

Näin se on taas tämäkin viikko alkanut. Ensimmäinen työpäivä tällä viikolla on ohi. Taas 10 tuntia, ei olis paha jos olis kunnon eväät ja mielekästä tekemistä, mutta kun välillä joutuu keksimällä keksimään tekemistä...


Tarttis varmaan hommata se laatikko tuohon oranssiin ressukkaan tuola pihalla. Tekee liikaa mieli rakentaa autoo. sit se on taas kiva kirota pakkasilla sormet jäässä kun jotain koittaa väkertää =D Kyllä sitä lämmöllä muistelee yhden rellunkin rakentamista... VOI *** ***** *******!! =D Onneksi joku fiksu on keksinyt lämpöpuhaltimen ja hiustenkuivaajan. Ja hartsin kovete muuten sitten kirvelee silmässä, PAHASTI. Aattelin vaan kertoo niin ei tarvii sit muitten kokeilla.

=)Sunnuntai 28.10.2007 18:36

Aika mitään sanomaton päivä, sunnuntai. Olen mä sentään tiskannut ja tehnyt ruokaa, hernekeittoa ja taas on nälkä :( Vielä kun jaksais pölyt pyyhkiä ja lattian pyyhkästä niin sit vois olla tyytyväinen itseensä.


Epäilen että muistan sen yhden päivän avautumisen aiheen, tai no ei oikeastaan avautumisen vaan ihmetyksen. Naiset. Nämä ovat saapuneita txt-viestejä.

"Harmi kun asut niin kaukana. Mutta mielessä olet todella lähellä..!! Harmi kun en käsittänyt tätä silloin aikoinaan." Et kyllä nyttenkään.

"Hmh....kuulostaa pirun hyvälle!! Musta olis tosiaan kiva päästä reissuun ihan yksin. Mutta mielelläni tutustuttaisin sinut ******. Mutta nyt mä taidan kyllä mennä nukkumaan. Ei pysy silmät auki. Heräsin aamulla jo 6aikaan... Oikein hyvää yötä sinulle. Ja hyvää huomista työpäivää..." Ei näköjään kuulostanut kuitenkaan tarpeeksi hyvältä.

"=)voi sinua. Älä nyt vaan jää työnantajalle kiinni...:-). Oikein hyvää työpäivää sinullekkin. Kirjotellaan illempana." En jäänyt kiinni. Eikä se olisi kyllä paljoo haitannutkaan...

Viimeisimmässä viestissä hän ilmoitti "elämän palaavan raiteille". Niille samoille joilta se on jo muutamaan otteeseen suistunut. Minä en niihin raiteisiin enää luottaisi. Tosin minä olenkin minä.


Johan siinä tuli taas manailtua. Ei pysty käsittämään, en edes vaikka minulla on kohtalaisen hyvä mielikuvitus. Ei muuta kun onnea ja menestystä hänelle tulevaisuuteen.

NohLauantai 27.10.2007 19:52

Mulla oli tänään mielessä taas joku hyvä aihe, mutta en muista sitä enää :( No pitää toivoa että se tässä tulee mieleen.

Nyt alko mulla vkl. Huomenna vois koittaa siivoilla, jos jaksaa.

Taas sitä tuleeLauantai 27.10.2007 00:19

Jälleen kerran näitä asioita mitkä rupee vaivaaman pienen ihmisen pientä mieltä.

Tällä kertaa kyseessa on Sanoitukset, tarkemmin Lord EST - Sä Teet. "sä vain teet ja teet ja teet ja teet ja teet, mitä sulta odotetaan..." No mut hei haloo... esim kaupankassa, mitä sä odotat sen tekevän... no latovan ne tuotteet siitä lukulaitteen läpi ja rahastavan, etc. mutta mitä jos se esim. rupeiskin lakkaamaan kynsiään tai täyttämään sanaristikoita. Rupeis jossain vaiheessa porukalla palaan hermot kun ne ei saa ostettua kaupasta mitään.

No ei kai siinä mitään kaikkihan alkaa sitten omavaraisiksi. Kaikki odottaa että sinä kesänlopulla teet esim sadonkorjuun... OHO viljat jäi lumen alle. Tajuutte varmaan mitä meinaan.

"Sä vain meet ja meet ja meet ja meet ja meet, ootko sä elossakaan?" Siis mitäs kukkua. Eikö juuri sillon olla elossa kun mennään? Ei sitä kuolleenakaan voi mennä... tai siis näin normaalisti ajateltuna, kyllä minä tiedän elävät kuolleet... Ei puututa niihin nyt.

Juu juu tiedän että tuossa kappalessaa meinataan sitä että ei saa kangistua tiettyihin kaavoihin, ja olla niin kuin ne keikki muut jotka menevaät niiden kaikkien muiden mukana.Oli mulla olemassa toinenkin mistä mun piti avautua. En vaan just nyt muista sitä. Pitää kirjottaa lisää sitten kun sen muistaa.

Love, Peace, OUT!

HUOHPerjantai 26.10.2007 02:00

Vitun autohifi perkele... Paljon oli kirjotettavaa.. jaksa vaan enää ruveta niitä tänne rustaamaan... Päättivät muuten korottaa mun vuokrankin.. nii saatana helvetin perkele. ÖITÄ

HuomentaTorstai 25.10.2007 10:26

Taas se on torstai... Ei mitään ihmeellistä. Ja jotkut taas varmaan ihmettelee että olen poistanut profiilini... HAH te tietämättömät kurjimukset. HAJOTKAA

*haukotus*Torstai 25.10.2007 02:05

Taas kerran kello on jo yli 23. mun pitäis olla nukkumassa jo... Huomaa taas aamulla että tuli taas valvottua. Ihan jees työpäivä. Ei ihmeitä.

TjaahahKeskiviikko 24.10.2007 00:58

Rupee nukku aika lähestymään. Imee kummasti voimia nää 8-18 päivät. Joutu vaihtaan makaroonin perunoihin, Ne ei sula niin nopeesti mahassa, ei tuu niin pian uudelleen nälkä ja luovuttaa ravinteita pidempään.


Ois taas tänään saanut hyvän riidan aikaseks töissä, mutta pystyin oleen sanomatta mitään. Vilkasin kyllä tätä samaista työ"kaveria" ja kyllä sekin vilkas mua. Ja nyt se meni kuitenkin voitonriemuisena kotiin että haahaa olenpas parempi... Luulkoon vaan jos jättää sillä mut rauhaan.


Jep jep näin se taas meni... Kiitettävän paljon mun takia vaivaa nähdän. mikäli se minun takia nähdään. En kyllä keksi mitään muutakaan syytä. Toisaalta eipä mulle kukaan mitään kerrokkaan. Kyllä sä tiedät miten minuun saa yhteyden.. Eikä sun olis tarvinnut kun pyytää jos haluat että en sinuun pidä yhteyttä. No tämä oli sun päätös. Toivottavasti olet onnellinen.