IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Lauantai 04.07.2009 18:30

Oli eilen parhaint Kisun kanssa<3 Purr raksutan sua tyttö<3

Kunpa mäki osaisin kirjottaa näinTorstai 18.06.2009 15:26

Wainamoinen#blogcomments
Rotta vs. lapsi

Kyllä se rotta on aina voittaja. Verrattiin sitten lapseen tai jyrsijöihin. Totuus saattaa kuitenkin olla hiukan toisenlainen:

1 Rotan hankkimisen jälkeen sinun ei tarvitse kuntoilla hullun lailla, jotta saat itsesi siihen kuntoon, jossa olit ennen rotan hankkimista. (Mutta mikäli luoksetulo ei ole hallussa ja kunto pettää niin haavi ei ole pahitteeksi)

2 Rotta ei herätä sinua keskellä yötä mitä ihmeellisimmistä syistä. (Rottaooppera ei välttämättä ole osa jokaisen musiikkimakua)

3 Rotta papanoi siististi, eikä siis tarvitse vaippoja, niiden vaihtamisesta puhumattakaan. (Laatikkoon tai laatikon viereen. Kingit paskoo seinälle)

4 Rotta tulee huomattavasti halvemmaksi kuin lapsi. (Varmasti juu, jos rotta ei erehdy tuhoamaan koko taloa)

5 Voit jättää rotan yksikseen vaikka koko viikonlopuksi, ilman pelkoa heitteillejättösyytteistä.(Mitäs se eläimen kunnon tarkistaminen päivittäin tarkoittaa?)

6 Rotta ei jätä lelujaan lojumaan paikkoihin, jossa kompastut niihin 100 prosentin varmuudella. (Rotta piilottaa sinunkin lelut, joita et paikanna edes uhkailulla, lahjonnalla tai kiristyksellä)

7 Rotta pysyy kiltisti häkissään, eikä ryntäile ympäri taloa ilman lupaa. (Ehkä abloylukolla lukitussa häkissä, kun olet nielaissut avaimen)

8 Rotta ei järjestä raivokohtauksia esimerkiksi kesken kauppareissun. (Rotta aiheuttaa raivokohtauksen olemalla kauppareissulla)

9 Rotta ei häiritse elämän perusaktiviteetteja, kuten television katselua, biletystä, seksiä, pitkiä aamu-unia jne. (Jos häkki on abloylla lukittu ja johdot pellitetty niin sitten ehkä ei)

10 Rotan kasvattaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin lapsen kasvattaminen. (Mutta silti lapsen kasvatukseen ryhtyviä on enemmän)

11 Rotta viihtyy omissa oloissaan eikä kerjää koko ajan huomiota. (Omistatko varmasti rotan?)

12 Rotta syö mitä vaan ilman nirsoilua. (Paitsi, jos se rotta sattuu olemaan nirso ja haluaa höyrytettyjä vihanneksia broilerpyöryköillä)

13 Rotta ei melua eikä häiritse naapureita eikä näin ollen hanki sitä kolmatta varoitusta. (Ellei sitten syö tietään naapuriin)

14 Rotta ei piirtele seiniin, revi verhoja, liimaa purukumia sohvaan tai kisko naapurin kissaa hännästä. (Ei piirtele, ei. Kynät ovat osa ruokavaliota verhojen ja sohvien ohella)

15 Rotta matkustaa junassa huomattavasti halvemmalla kuin lapsi. (Jos pysyy boksissaan niin kyllä)

16 Rotta ei kysele sinulta tyhmiä kysymyksiä, joihin et osaa vastata. (Sinä esität niitä rotalle saamatta koskaan vastauksia)

17 Rotasta ei tule ärsyttävää teini-ikäistä, joka vanhempiaan vastaan kapinoidakseen liittyy kirkkoon. (Liekö ikuinen rottakakara sen parempi vaihtoehto?)

18 Rotan kanssa ei tarvitse tapella nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista. (Rotta tekee niin, kuin itse parhaakseen näkee. Käviskö yöbileet?)

19 Rotta ei halua jotain vain siksi, että naapurin rotallakin on. (Rotta haluaa koko naapurin rotan, ellei vienyt jo)

20 Tiedät aina, missä rottasi on perjantai-iltaisin. (Ellei se juuri kaivautunut keittiön kaapin takaa olevasta kolosesta talon syövereihin)

21 Voit nimetä rottasi miten haluat. (Laina ja Maila, Lainaa Mailaa?)

22 Rotta ei soita kolmekymppisenä pyytääkseen lainantakausta. (Onhan rotta fiksu eläin, tuskin soittaminenkaan tuottaa tuskaa)

23 Rotta ei laita sinua vanhainkotiin, kun olet vanha ja raihnainen. (Jos raihnaisuus on rotan syytä niin rukoilet polvillasi paikkaa vanhainkodista)

24 Pieni, pörröinen ja nappisilmäinen rotta on paljon söpömpi kuin rääkyvä, kuolaava ja haiseva ihmisenpentu. (Totta, kuin rotan potta! Vai käyttikö rotta pottaa?)

25 Rotta pitää anopin poissa kotoasi huomattavasti tehokkaammin kuin lapsi. (Entä, jos se tulee vain rotan takia?)

26 Jos huomaat rottasi olevan raskaana, se ei ole läheskään niin paha asia kuin jos kyseessä olisi lapsesi. (Tokihan se parikymmentä lastenlasta on yhtä kivempi)

27 Rotta elää vain muutaman vuoden. (Ja tämäkö on sitten plussaa näinkin täydelliselle otukselle!?!)


Rotta vs. lapsi © Janiika Aaltonen, 2002-2003
(sulkeet) © Jemps, nyt tai vähintäänkin heti

[Ei aihetta]Tiistai 16.06.2009 02:29

Kerrankin täydellinen päivä, tai siis ei sillei mutta ei mitään negatiivista, ei oo ees niska kipeä ja sadekaan ei haittaa. Asiat hoidettu ja uus kämppä pian käsillä. Ah. Juhan kanssa väleissä ja tuntuu että kyllä tästä elämästä tuleekin jotain, vaikka jätänkin taakseni niin hemmetisti.

Ystävät jotka ootte jaksanu tukea, kiitos, en tiedä mitä tekisin ilman teitä<3
Galleriasta löytyi yhteisö nimeltään Susiviha. Sen kuvaus kuuluu: "Susiviha! Alkaa olla mennyt liian monta hyvää metsästyskoiraa susien suihin, määrää pyritään lisäämään Suomessa EU:n toimesta! Eikö mielestäsi asialle pitäisi tehdä jo jotain?"

Ensinnäkin susi on erittäin uhanalainen laji Suomessa. Yksilöiden määrä on n. 200, lisääntyvien yksilöiden määrä on vielä pienempi. Suurin uhka kannalle on metsästys.

Jos näiden järjen jättiläisten mielestä ihmisillä, joita on yli 5 000 000, on oikeus metsästää, vaikka kenenkään ei tarvitse tehdä sitä pysyäkseen hengissä, miksei sitten susilla olisi oikeutta metsästää? Ne kun eivät voi muutoin ruokaansa hankkia. Sudet eivät ole tappaneet ihmistä Suomessa ainakaan 1800-luvun jälkeen; yksi mainittu tapaus löytyy tuolta vuosisadalta, eikä senkään paikkaansapitävyydestä voi olla varma. Kuinkahan usein metsästäjä tappaa vahingossa ihmisen? Ehkä metsästäjiä pitäisi alkaa harventaa? Montakohan kaatolupaa voitaisiin myöntää? Ainakaan ihmiskannan kasvu ei olisi kovin helposti uhattuna.

Jos te idiootit viette niitä koirianne sinne metsään, niin kai sudella on oikeus ne napata? Ei se susi nähkääs voi tietää että dogi on teidän omaisuuttanne. Itsepähän tunkeudutte sinne suden elinalueelle.

Entäs sitten poronhoito? Turha on poromiesten valittaa siitä kuinka sudet vie porot. Ei susia kiinnosta onko poro Aslakin omaisuutta vai ei, sitä kiinnostaa lähinnä saada ruokaa. Samoin teitäkään tuskin kiinnostaa, onko teidän potentialinen saaliinne hirviparka metsässä suden ateriasuunnitelmassa. Olisiko aika miettiä reilua peliä? "Mut ne on vaan eläimiä." Niin olette tekin. Alastomia apinoita, jotka ovat ylikansoittaneet maapallon ja katsovat oikeudekseen ylemmyydentunnossaan "hallita" muuta maailmaa.

Tämä 200-päinen joukko näitä kauniita, upeita ja älykkäitä eläimiä (josta ne teidän koiranne on jalostettu) ei uhkaa ihmiskantaa Suomessa, vaan ihmiskanta uhkaa niitä. Miksi ihminen haluaa hävittää kaikki muut isot petoeläimet?

Ja teille, jotka susia pelkäätte, kannattaisi alkaa pelätä autoja. Niitä kun on paljon enemmän ja niiden alle voi vaikka jäädä. Jos asutte maalla ja vapisette ja tutisette ulkona susien takia, ja tämän takia haluaisitte ampua ne, muuttakaa kaupunkiin. Ja niille jotka vikisette susi- ja muiden populaatioiden rajoittamisesta ja väitätte olevanne luonnonystäviä, eikö teidän logiikkanne mukaan ihmiskantaa pitäisi rajoittaa? Keskittäisitte voimanne siihen. En tarkoita muiden tappamista, vaan tukekaa järjestöjä, jotka lisäävät koulutusta kehitysmaissa. Ihmisille pitäisi saada muitakin mahdollisuuksia elämäänsä kuin ylikansoittaa maapalloa hankkimalla 10 lasta ja kuolemalla sitten pois.

Toivottavasti seuraavat sukupolvet ovat vähemmän juntteja.

http://www.tunturisusi.com

Edit: En tarkoittanut että metsästäjät pitäisi mielestäni tappaa. Asia vaan menee niin heidän logiikallaan. Ja maapallolla on liikaa ihmisiä, mutta se ei tarkoita, ettei lapsia saisi hankkia. Jos jokainen hankkisi keskimäärin 2 biologista lasta, väestön kokonaismäärä ei kasvaisi. Aika suuri osa sodista, väkivallasta, köyhyydestä, nälästä ja kurjuudesta johtuu liian suuresta ihmispopulaatiosta. Ihminen ei ole enempää eikä vähempää kuin eläin, meillä on oikeus olla täällä mutta niin on yhtälailla muillakin lajeilla, joita kauniilla planeetallamme on. Jos väkiluku vielä kasvaa monella miljardilla (menee muutama vuosikymmen), maapallo ei valitettasti kestä sitä.

Freija<3Sunnuntai 16.11.2008 10:37

Freija herätti mut nuolemalla mun silmäluomia ja sitten se lössähti puristen mun syliini<3

Pakahdun rakkaudesta.
- Vanhemmat »