IRC-Galleria

pk-seutu huom taasKeskiviikko 16.06.2010 15:27

olen ehkä ens viikolla tulossa espoo/helsinki alueelle. että jos haluatte nähdä ni kertokaapi päiviä

Karo<3Maanantai 14.06.2010 02:54

Pitkästä aikaa keskustelua jonkun kanssa, jonka kans ei yleensä juttele.. Tuntuu hyvältä lähentyä jonkun kanssa.. Tyttö oot tärkeä<3 Purr, pidetään useemmin yhteyt hei! <3

Sä pärjäät kyllä, mä tiedän sen ;)

Baha<3Lauantai 05.06.2010 23:31

10.4.2010 syntyi meidän pieni Bahamut, mutta tänään se meille vasta tuli. Pieni rotanpoikanen, valkoharmaa pienellä kiharalla, piakkoin kuviakin tulossa!

MM.Maanantai 17.05.2010 18:10

Kihlois<3

keheheeMaanantai 10.05.2010 20:14

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.03.2010 23:51

Mäki tykkään susta Janet<3

nihMaanantai 08.03.2010 11:41

☻/
/▌
/ \
tässä on esa. esa on vittu supermies.
jos lisäät esan päiväkirjaasi, hän kumoaa kaikki
"jos et lisää tätä päiväkirjaasi, kuolet" -jutut
ja saat elämänhalusi takaisin.

nonni pk seutu huomioMaanantai 01.03.2010 20:48

oon siel tän viikon to-su ajan että nyt sitte kauheesti tapaamisia mun kalenteriin siitä hop hop. ja ne sit pidetään. mä en tuu sinne asti näkemään vaan helsinkiä.

[Ei aihetta]Maanantai 08.02.2010 09:05

Moikka ny kaikill 2 viikoks<3 Nähtäillää sitten taas! Mä lähen ny.

Ei minun kirjoittamaSunnuntai 07.02.2010 16:28

Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Tulet särkemään sydämesi luultavasti useammin kuin kerran ja se on rankempaa joka kerta. Tulet myös särkemään sydämiä, joten muista miltä tuntui kun omasi oli särkynyt. Tulet taistelemaan parhaiden ystäviesi kanssa ja syyttämään rakastasi asioista mitä entinen rakkaasi teki. Tulet itkemään koska aika menee liian nopeasti ja menetät jonkun ketä rakastat.
Joten ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin. Rakkaus on voiman antamista ärsyttääkseen sinua, mutta luottamaan siihen ettei hän tee sitä.
Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi.
Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.
Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Mutta muista et tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen tai ainoa. Hän on rakastanut aiemmin ja tulee rakastamaan uudelleen. Mutta jos hän rakastaa sinua nyt, niin millä muulla on väliä. Hän ei ole täydellinen, mutta et ole sinäkään ja te ette tule olemaan koskaan täydellisiä. Mutta jos hän saa sinut nauramaan, koska joudut miettimään kaksi kertaa ollaksesi ihminen ja tekemään virheitä. Pidä hänestä kiinni ja anna hänelle osa itsestäsi. Hän ei tule ajattelemaan sinua joka hetki, mutta hän antaa sinulle osan itsestään, jonka tietää sinun pystyvän rikkomaan. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.