IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.02.2008 03:44

Kaksi hyvää ystävystä, Pete ja Jaska, ovat samoilemassa. Kyy puree yllättäen Peteä nivusiin.
Jaska soittaa kännykällä myrkytystietokeskukseen, missä päivystäjä neuvoo Jaskaa asettamaan suunsa haavan kohdalle ja imemään myrkyn ulos.

Jaska päättää puhelun ja Pete kysyy: "Mitä... siellä... sanottiin?"

"Ei voi enää mitään, sä kuolet", Jaska vastaa.

LääkärissäKeskiviikko 20.02.2008 02:17

Eräs mies meni lääkäriin ja huusi: "HERRA TOHTORI VOITTEKO AUTTAA MINUA, EN PYSTY PUHUMAAN NORMAALISTI VAAN HUUDAN KOKO AJAN?!

Lääkäri tutki miehen ja sanoi: "Peniksenne on liian pitkä. Siitä on katkaistava puolet."

"EIKÖ OLE MUUTA KEINOA?!"

"Valitettavasti ei."

Niin operaatio suoritettiin menestyksellisesti, ja mies olikin jonkin aikaa onnellinen.

Parin kuukauden kuluttua mies tuli kuitenkin uudestaan vastaanotolle ja kysyi: "Tuota, olisiko mahdollista siirtää se pala uudestaan takaisin, nähkääs... vaimo on vähän tyytymätön. Mitä teitte sille ylijäämäpalalle?"

"HEITIN SEN POIS!"

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.02.2008 02:10

Nainen oli turhautunut miehensä vaatimuksiin harjoittaa seksiä aina vain pelkästään pimeässä. Miehen syntymäpäivän iltana nainen päätti lahjaksi vapauttaa miehensä tämän estoista ja napsautti yllättäen yöpöydän lamppuun valon kesken aktin.
Hämmästys oli kova, kun miehen kädessä näkyi kurkku.

"Tuotako olet käyttänyt minuun kaikki nämä vuodet?!" nainen kysyi hurjana.

"Anna kun selitän, kulta!" mies aneli

"Hiljaa, senkin juonitteleva sika!" nainen huusi.

"Vai juonitteleva?" mies ihmetteli. "Selitäpä sinä sitten vuorostasi meidän lapsemme!"

[Ei aihetta]Maanantai 11.02.2008 00:34

Pyhän Pietarin pakeille oli pyrkimässa samaan aikaan kolme miestä. Pyhä Pietari valitteli ruuhkaa ja tilanpuutetta, sanoi viimein ottavansa sisään vain yhden kolmesta miehestä, sen joka oli kuollut kauheimman kuoleman. Pietari haastatteli miehiä yksitellen ja aloitti siitä, jolla oli ammottava reikä päässä.

"Olin jo pitkään epäillyt vaimoani uskottomuudesta, ja kerran tulin kotiin hieman normaalia aikaisemmin kohdatakseni hänet itse teosta. Kun tulin sisään, kuulin suihkuveden lorisevan. Aloin kuumeisesti etsiä miestä asunnostamme, mutta en löytänyt ketään, kunnes tulin parvekkeelle. Siellä mies roikkui parvekkeen ulkopuolella kaiteesta kiinni pitäen. Aloin hakata hänen sormiaan nyrkeilläni vimmatusti, mutta kun se ei auttanut, niin hain vasaran ja hakkasin sillä. Mies huusi tuskasta ja putosi 25 kerrosta - mutta suoraan puskaan. Mies jäi eloon, ja aloin miettia mitä tehdä. Raahasin keittiöstä raskaan pakastimen ja tipautin sen miehen päälle. Siihen mies kuoli, mutta aloin katua tekemisiani, ja ammuin itseni surusta ja häpeästä pistoolilla."

Pietari katsoi miesta, kohotti kulmiaan ja pyysi seuraavan miehen puhutteluun.

"Olin juuri ostanut jumppakirjan, ja harjoittelin asuntomme parvekkeella 27. kerroksessa. Yhtäkkia jalkani lipesi, ja putosin. Onneksi vain 2 kerrosta, sillä sain viime hetkessä kiinni kaiteesta jossain alempana. Siinä roikkuessani paikalle saapuu mies, joka alkaa hakata sormiani vimmatusti. Kestän sen, mutta kun mies hakee vasaran ja lopettelee urakkansa sillä, on minunkin päästettävä irti. Putoan huutaen 25 kerrosta, mutta jo toisen kerran olen onnekas, sillä putoan suoraan puskaan. Kauaa en ehdi onnestani nauttia, sillä viimeinen muistikuvani maailmasta on ison arkkupakastimen putoaminen päälleni, tuon samaisen miehen heittämänä."

Pietari ei voi olla hymyilematta, kun pyytaa kolmatta miesta puhutteluun.

"Okei, siis tää on pitkä tarina. Kuvittele, että sä olet alasti piilossa isossa arkkupakastimessa ja..."

[Ei aihetta]Maanantai 11.02.2008 00:30

Kolme cowboyta saapuu saluunaan. Ensimmäinen ottaa Coltinsa esille ja ampuu kynttilän sammuksiin baarin toisesta päästä. "Minä olen Hullu-Joe!" hän uhoaa.

Toinen cowboy ottaa aseensa ja ampuu tupakan pianonsoittajan suussa kahtia. "Minä olen Paukku-Pete!"

Kolmas cowboy ampuu pianonsoittajan, ja sanoo: "Minä olen pahoillani."

[Ei aihetta]Maanantai 11.02.2008 00:25

<virne>

Mies tulee töistä kotiin väsyneenä, lysähtää tapansa mukaan sohvalle TV:n ääreen ja huutaa vaimolleen keittiöön: "Tuotko minulle oluen ennen kuin se alkaa!"
Vaimo tottelee ja tuo hänelle oluen.

Viisi minuuttia myöhemmin mies sanoo: "Tuotko vielä oluen ennen kuin se alkaa."

Vaimo katsoo miestään kummastuneena ja huokaisten hakee oluen miehensä eteen.

Mies juo toisenkin oluen loppuun ja hihkaisee: "Nopeasti nyt vielä yksi, se alkaa millä hetkellä hyvänsä!"

Vaimolta menee hermot ja hän ryhtyy huutamaan miehelleen: "Onko tuo nyt sitten kaikki mitä aiot tänään tehdä? Juoda kaljaa ja maata siinä sohvalla? Sinä et sitten kanssa ole mitään muuta kuin patalaiska, juoppo ja läski ja sitä paitsi..."

Mies nousee istumaan ja toteaa: "Nyt se sitten alkoi."


<virne>

TenavadieettiMaanantai 11.02.2008 00:18

Eräs ylipainosta kärsivä henkilö oli kokeillut lähes kaikki keinot, ja oli epätoivon partaalla. Lopulta hän päätti kokeilla toisenlaista lähestymistapaa. Näin syntyi tenavadieetti. Jo pitkään tunnettu tosiasia on, että kaksivuotiaat ovat yleensä hoikkia. Lastenlääkäreiden, röntgenhoitajien, ravintoterapeuttien ja turhautuneiden äitien yhteistyönä laadittiin tämä uusi dieettisuunnitelma. Se on edullinen, vaihteleva ja ravitseva. Älä kuitenkaan aloita tätä dieettia neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa. Muuten voit tarvita häntä jälkeenpäin. Onnea!

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ
Aamiainen - Yksi keitetty muna, viipale paahtoleipää aprikoosihillon kera. Syö kaksi hyppysellistä munaa, ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä, ja hiero sitten hilloa kasvoillesi ja vaatteisiisi.
Lounas - Neljä väriliitua (värillä ei väliä), kourallinen murskattuja perunalastuja, ja lasi maitoa (kolme siemausta, kaada loput lattialle).

Paivällinen - Keksi, kaksi kymmenpennistä ja viisikymmenpenninen, neljä siemaisua tiskialtaasta.

Iltapala - Paahda viipale paahtoleipää ja heitä se keittiön lattialle.


TOINEN PÄIVÄ
Aamiainen - Ota eilinen paahtoleivän viipale keittiön lattialta ja syö se. Syö lusikallinen vanilliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä.
Lounas - Puolikas pötkylä vaaleanpunaista huulipunaa. Puraisu leikkipihalta tuodusta tupakantumpista (jonka muut perheenjäsenet pakottavat sinut sylkemään pois) jääkuution kera.

Välipala - Nuole tikkukaramelli tahmeaksi, vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen kunnes se on puhdas. Tuo sitten sisälle ja pudota matolle.

Paivällinen - Kivi tai kuivattu herne, työnnetään ensin vasempaan sieraimeen. Sekoita limonadia perunamuusiin. Syö lusikalla.


KOLMAS PÄIVÄ
Aamiainen - Kaksi lettua ja runsaasti hilloa, jonka hierot hiuksiisi. Lasillinen maitoa. Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin. Poimi eilinen tikkukaramelli matolta, nuole karvat pois, ja piilota se sohvan tyynyjen väliin.
Lounas - Kolme tulitikkua, kaakaojuomajauhetta ja hillovoileipä. Tunge suusi täyteen leipää ja sylje se lopulta lattialle. Kaada lasillinen maitoa pöydälle ja nuole se siitä.

Päivällinen - Jäätelöä, kourallinen perunalastuja, kahvia (jos toiset eivät huomaa).


NELJÄS PÄIVÄ
Aamiainen - Neljännestuubi hammastahnaa, palanen saippuaa ja oliivi. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kaada päälle puoli kupillista sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja syötä murot koiralle.
Lounas - Syö muruja keittion lattialta ja olohuoneen matolta. Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun.

Päivällinen - Spagettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Jätä lihapullat lautaselle. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruoaksi.

EnsiapuMaanantai 11.02.2008 00:13

Kaverukset olivat hirvimetsällä, kun toinen heistä kaatui maahan. Hän ei näyttänyt hengittävän ja hänen silmänsä olivat kääntyneet ympäri.
Toinen kaveri otti kännykkänsä ja soitti hätänumeroon. Hän sanoi: "Kaverini on kuollut! Mitä minä teen?"

Hätäkeskus sanoi rauhoittavalla äänellä: "Älä hermoile. Minä opastan sinua. Varmistetaan ensin, että hän todella on kuollut."

Tuli hetken hiljaisuus, sitten kuului laukaus.

Metsästäjä tuli puhelimeen ja sanoi: "No niin, entä sitten?"

[Ei aihetta]Maanantai 11.02.2008 00:11

Ruokakauppaan hankittiin uusi, täysautomaattinen punnituslaite. Kun tuotteet pisti mouvipussissa vaa'alle, hahmontunnistin tunnisti tuotteen, vaaka punnitsi sen ja tietokoneen käyttämät tarrakirjoitin ja puhesyntetisaattori ilmoittivat laadun ja hinnan.
Erkki tuli punnituslaitteelle ja pani vaakaan pussillisen tomaatteja. Valo välähti pari kertaa, hintalappu liimautui pussin kylkeen ja robottiääni sanoi: "Espanjalainen tomaatti. Yksi kilo. Hinta yhdeksän markkaa viisikymmentä penniä."

Erkki ajatteli, että onpas näppärä laite. Hän punnitsi saman tien pussillisen omenoita, pari kurkkua ja perunapussin. Aina kone onnistui tunnistamaan ostoksen. Erkki ajatteli, että nytpä hän testaa konetta. Hän kävi munahyllyltä kilon luomumunia ja pani ne vaakaan.

Kone punnitsi lastin, pisti pussiin hintalapun ja sanoi: "Luomumunia. Yksi kilo. Hinta kymmenen markkaa yhdeksänkymmentä penniä."

Erkki tuumasi, että johan on velho vehje. Sitten hän ympärilleen vilkuillen avasi housunnappinsa ja pisti sukukalleutensa vaakatasolle. Valo välkähti ja robottiääni sanoi: "Viiriäisenmunat punnitaan erikseen lihatiskillä."

Miehen kuuloaistiLauantai 09.02.2008 17:11

Mitä nainen sanoo:
Hei talohan on ihan kamalassa kunnossa.
Sinä ja minä alamme nyt siivota.
Ja mitä nuo housusikin tekevät tuossa lattialla.
Ja sinä olet huomenna ilman vaatteita,
jos me emme pese pyykkiä nyt heti!

...ja mitä mies kuulee:

Hei blaa blaa blaa blaa
sinä ja minä blaa blaa blaa.
Blaa blaa blaa tuossa lattialla.
Blaa blaa blaa blaa ilman vaatteita.
Blaa blaa blaa blaa nyt heti!