IRC-Galleria

[Meany]

[Meany]

Saalistaa keksipurkkeja

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Rawr!Keskiviikko 18.03.2009 18:12

Täällä taas, istun lihavalla perseelläni ja kirjoitan niiden harvojen karvakinttuisten kavereideni iloksi jotka EHKÄ lukevat nämä sanat kaukaisessa tulevaisuudessa! Kuuntelen Nirvanan Come as you are, jonka löysin vasta noin kahden tunnin pituisen etsinnän jälkeen. Kurttinen se siellä vakuuttelee ettei sillä ole asetta, mutta epäilen toisin. No eipä sieltä haudasta paljon ammuskella.

Mitäs tässä kirjoitellessa. Olen juuri saanut yhteishaut sun muut hoidettua, kolmen kuukauden piinaavan muistuttelun ja tappelun jälkeen. Huomatkaa kuinka muistuttelu alkoi ENNEN kuin koko paskaduuni alkoi. No, turha tässä piehtaroida menneissä suruissa, vaikka me kurvikkaat ja muodokkaat leidit kierimme ja piehtaroimme joka paikkaan, aka jääkaapille ja takaisin. Miksi emme laihduta? Miksi tarja ei voi olla vielä kolmatta kautta? Miksi Kurt Cobainin piti kuolla? Miksi eivät lihavat miehet käytä rintaliivejä? Miksi???

No, jätän tämän tähän, ennenkuin alan höpötää jotain x:n ja y.n kolmiulotteisita neliöjuurista ja toisista ulottuvuuksita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.