IRC-Galleria

Taas kerran angstTiistai 20.01.2009 00:34

Joo'o.. Mua vituttaa,mua ärsyttää, mua itkettää. Voi vittu ku jes. Voi vittu kaikki o ihanii. Vitun vittu. Ja mua HÄVETTÄÄ. Helvetti. On tää kans yks vitun persereikä juttu koko homma, kaikki perkele. Mä en vittu jaksais joka vitun ilta ja joka vitun päivä ja aina..

[Ei aihetta]Torstai 15.01.2009 01:46

Mun elämä on kai vaan niin anuksesta. Meen nukkuú jos saan unta ja huome angstaan sit koko päivän varmaa ku on paska olo jo nyt.

Huooh.. :/Torstai 15.01.2009 01:35

Taas kerran mua masentaa.. En tiiä. Ku tuntuu et oon jotenki vaa ain nii yksi ja sit muutaman tunnin,korkeintaa päivän mul on hyvä mieli ja ihan jees olo. Sit taas tulee paska olo. En jaksais. Haluisin olla koko ajan varma kaikesta ja niinku,en tiiä itekkää oikee. Oon ihan surku :(

No voi HÄRREKUUD!!!Maanantai 12.01.2009 23:39

Ikävät uutiset:
SALKKARIT LOPPUU AIVAN KOKONAAN ENSI VUONNA: 2010

KÄÄK!!Torstai 08.01.2009 00:40

Äske tai siis nyt iha just ni Roni tuli saunast ja meni keittöö ja huus "äiti mä otan yhden siideri" avas sen ja äiti ole et "joo". Herra isä! Ei olis mun aikana tollasta tapahtunu kyllä,tais siis sillo ku mä olin ton ikäne :S :DD

murrrrrrKeskiviikko 07.01.2009 18:14

Kiitti Julia :DDTiistai 06.01.2009 23:58

1. Avaa paint.
2. Piirrä siihen peikko, itsesi(prinsessana, haltijana tai keijuna), lintu ja puu.
MUTTA, et saa kumittaa kuvasta mitään!
3. Lisää piirrustus päiväkirjaasi ja haasta 5 kaveriasi mukaan.

MINMAT, pik-kis, [[t], mj|, jansman]

[Ei aihetta]Maanantai 05.01.2009 00:11Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulanjokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.

Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin'.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.12.2008 20:09

MUL ON NIIN TYLSÄÄÄÄÄÄ..