IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

HEH :DDSunnuntai 29.01.2006 02:13

Kaiken muun paskan keskellä huomasin et noi mun otsikot on aika vitun fiksuja xD :)

Plääh..Sunnuntai 29.01.2006 02:11

Eilinen ilta ja tämä ilta tehtiin sit Erikan pää täyteen pikkulettejä,kyl oli muuten hommaa!Ei ne nyt ehkä niin hienot oo ku olis voinu olla,mut on kuitenki :) Ne toi mut äsken kotiin ku saatiin homma valmiiks.Loppujenlopuks siin ei menny niin kauan ku olis voinu kuvitella.Koko aamupäivän ja oikeastaan iltapäivänki olin vaan himassa äitin kaa.Nukkusin jopa päikkärit :D ihme..Nyt ei väsytä yhtään eikä oo kyl mitään tekemistäkään ku äiti meni sen ystävän luo ja Roni on tyttöystävän luona yötä.Joillain se rakkaus sentään kukoistaa,toisin ku eräillä.VITTU et VITUTTAA!Joku/jotkut vois miettii hiukan tekemisiään ja sanomisiaan!Vitun mulkut,helvetti.Ei saatana,mä en ymmärrä.HAISTAKAA VITTU KAIKKI IDIOOTIT!Menee niin paljon hermot..

Jepu jee..Lauantai 21.01.2006 21:11

Olin elen Lauran kans leffas kattoos sen Fc-Venus ja se oli ihan törkeen hyvä!! :D Mä nauroin hiukan!Sit käytiin Onlyssa ja ostin 2 paitaa,toinen pitkähihanen ja toinen t-paita ja sit yhdet valkoset liituraita housut.Ja maksokin vaan 15 egee.. :) Ja tänään sit shoppailin netissä HM:n ja Elloksen ja Josefssonin sivuilla ja tilailin vaikka mitä! :) Yhdet uudet uikkaritkin tilasin.Saa kattoo mitä tulee hinnaks ja ketä maksaa :DD Mä en tiiä mitä ostan Janil synttäri lahjaks.Onks ehdotuksia??Aina tää on yhtä vaikeeta.Ku sil ei kelpaa kans mikään ku sen on niin saatanan nirso :) Mä muuten ajattelin et kun toi fc-venus tulee videolle ni ostan sen ja sit täytyy myös ostaa se uusin harry potter ku en oo sitäkään viel käyny kattoos..Jeps,mut mä varmaan lähden nyt Jampan luo <3

Tiidadatiidadatiidadaadaa... :)Tiistai 17.01.2006 20:18

Nyt on jo parempi mieli! Kiitos yhden henkilön joka rohkeasti uskalsi ottaa puheeksi luokkaretkemme! :D Jee jee on hyvä mieli :) Tänään tulee taas salkkarit ja ne täytyy kattoo.Äiti osti kolme uutta dvd:tä ja nekin pitäis kattoo.Jani onneks tulee mun viereen yöksi nukkumaan <3<3<3<3 Hrrr ulkona on kylmä,se lupas huomiseks 20 astetta pakkasta ja sit niin kovan tuulen et se pakkanen tuntuu 40 asteiselta. Kalinkalinkalin,ei muuta ku pilkille sitten :)

Joopa joo...Maanantai 09.01.2006 23:00

Käytiin Janin kanssa kauopassa ja ostettiin niille ruokaa kotiin.Niiden äiti ja isi on etelässä,olispa itekkin siellä lämpimässä ja pois täältä ihmeen sotkuista.Sais edes hetkeksi mielelle rauhan... :/Tuli kauhee tappelu Janin kanssa ku olin unohtanu hänen rahat kotniin ja hän mukamas olis juuri sillon niitä tarvinnu.Mä en jaksa tollasta turhan päivästä kiukuttelua koko ajan ja joka päivä!
- Vanhemmat »