IRC-Galleria

[Sasuke]

[Sasuke]

Darkness is my life!!! ;)

testejä pukkaa!!!Torstai 05.04.2007 20:54

kuka oc:n tytöistä olet?

Testitulos.
Olet Summer. Olet koulusi suosikki ja kaveripiirisi ilopilleri. Luonteesi on räiskyvä ja temperamenttinen, mutta et jaksa masentua turhista, vaan siirryt nopeasti eteenpäin. Hemmottelet mielelläsi itseäsi ja haet piristystä arkipäivään shoppailusta ja kavereistasi. Olet myös ylpeä etkä siedä itseesi kohdistuvia hölmöilyjä kundeilta. Olet uskollisempi tyttökavereillesi kuin pojille, sillä kundit vaihtuvat, mutta kaverit pysyvät. Ihastut joskus taiteellisiin tyyppeihin, joiden älyllisyys kuitenkin tuskastuttaa ja jopa pitkästyttää sinua, koska kyllästyt helposti ja haluat ennen kaikkea pitää hauskaa. Inhoat vaivalloisia ihmissuhdeselvittelyjä ja olet mieluummin yksin kuin väärän kundin kanssa. Paras puolesi on positiivisuus – jaksat aina uskoa siihen, että kaikki kääntyy vielä parhain päin.

Jack Bauer, Jack Sparrow vai Jack Shephard – kuka heistä on unelmakundisi?

Testitulos
Unelmakundisi on 24:n Jack Bauer. Viihtyisit itsekin naispuolisen James Bondin roolissa, jossa saisit vastuullesi koko maailman rauhan. Et pelkää toimintaa ja haasteita, vaan suorastaan kaipaat jännitystä elämääsi – muuten tylsistyt helposti puolikuoliaaksi. Olet kiinnostunut teknisistä vempaimista ja haluat selviytyä kiperistä tilanteista voittajana. Jackin kanssa joutuisit tosin kestämään miehen työhulluutta, mutta ehkä olisit itsekin yhtä innoissasi CTU:n tapahtumista? Ainakin tiedät sen, että sohvannurkassa kyhjäävää kotikissaa Jack Bauerista ei saisi tekemälläkään, ja se sopisi sinulle!

Osaatko jättää nätisti?

Testitulos
Pidät huolen siitä, että yrität olla ihmissuhdeasioissa reilu ja oikeudenmukainen. Otat huomioon myös vastapuolen tunteet etkä toimi hetken mielijohteesta. Uskot puhumisen voimaan – sinusta ongelmat on luotu selvitettäviksi. Jos kuitenkin hankaluudet kasvavat liian suuriksi, pyrit kertomaan vastapuolelle nätisti mutta suoraan, missä mennään. Hyvä niin! Vaikka joskus saatat jahkailla liiankin kauan ikävien ratkaisujen edessä, on silti hienoa osata käyttäytyä fiksusti ja lopettaa ihmissuhteetkin tyylillä. Koskaanhan ei tiedä, kehen tulevaisuudessa törmää...

Miten pärjäät sitten, kun muutat kotoa?

Testitulos
Nyt äkkiä kotitalouskirja käteen ja korvat auki tunnilla! Toivon mukaan sinulla on vielä useita vuosia aikaa harjoitella taloudenhoidon jaloa taitoa, sillä muuten omassa kämpässäsi saattaa tulla aika ankeaa. Jos et ole tottunut kotona siivoukseen, kaupassakäyntiin ja ruuanlaittoon, on sinun joko hankittava palvelija tai jäätävä pysyvästi peräkammarin tytöksi. Pakastepitsojen syöminen on pidemmän päälle puisevaa, joten opettele valmistamaan ainakin muutama ruokalaji ja käyttämään kaupan eineksiä. Äitisi varmasti riemastuu, jos osoitat yhtäkkiä kiinnostusta kotitöitä kohtaan, ja aikaa jää kyllä vielä muuhunkin. Pölynimurin ja pesukoneen käyttöä on turha hermoilla, sillä ne taidot kuuluvat aikuisuuteen yhtä lailla kuin oman rahan ansaitseminen. Opettele siksi myös fiksua rahankäyttöä ajoissa – aloita vaikkapa viikkobudjetin tekemisestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.