IRC-Galleria

[Sasuke]

[Sasuke]

Darkness is my life!!! ;)
Jee!!!Tänään nään Ellun...Me vedetään ihan överiks ja sit otetaan kaikkii random kuvii!Ellun kans parast!Ketään ei oo niin ihana ku Elluni mun onpi!<rakas><rakas><rakas><rakas>

Odotan kl.13:00 INNOLLA!!!Rakkain pääsee sillon!<3 Elina oot paras!^^


"Kaikki maailmatkaan
Meitä ei vois koskaan
Erottaa toisistaan
Valovuodetkaan (koskaan)
Sä laulat mun korvaan
Pohjoistuuli kuiskuttaa
Mua seuraat päivin, öin
Enemmän sua ikävöin
Varjosi luoksein jäi"

Multa sulle rakas serkku!
"Suurinta varmaan on ystävyys tää,
se vuodesta toiseen vaan kestää,
ei kukaan koskaan pääse väliin,
vaikka liittyis siihen hurjaan peliin,
en kenenkään anna sulle ilkee olla,
koska tärkeintä oot mitä on mulla,
ethän siis koskaan mene luotani pois,
ei paremmin asiani olla vois!"

Timppa! </3Perjantai 22.08.2008 00:35

Oon nyt muutamana päivänä nähny mun exän Timon "Timpan" koulus ja just sillä hetkellä ku me kävellään toisiimme vastaan Nore kuuntelee mun kännykäst tän biisin tulee vaan jotenki niin minä ja Timppa mieleen(+Minä ja Patrik):


Royal Family(Sophie)-Liikaa kipua

Pitkäst aikaa taas törmättiin taas joudun katsoon surullisiin silmiisi
En ees kuvittele et oltais ystäviihii oot liian katkera muisteleen aikoi hyvii
Liian kauan annoin sun kärsii joka kerta otin takas vaik sut jätin
Annoit aina anteeks vaik sut petin. nyt itket kun toteutuu mulle karman laki

kertosäe:
Liikaa kipuu liikaa suruu muka rakkauden takii joku lyö toinen maahan paiskaa sanoilla julmillaan
Liikaa kipuu liikaa suruu muka rakkauden takii joku lyö toinen maahan paiskaa sanoilla julmillaan

Löysin jonkun jonka vuoks jäädä aloilleen. Kai osa viehätystä oli pelko et lähet
Tiesin aina oon sulle melkein mutten tarpeeks jokainen kylmä sana vaan sai tunteet syveneen
Mitä ei saa aina houkutteleen huvikses yllytit mut perässäs juokseen
Jälkeen päin hävettää et juutuin valheeseen silti pahin päivä koskaan oli kun päästit meneen

Liikaa kipuu liikaa suruu muka rakkauden takii joku lyö toinen maahan paiskaa sanoilla julmillaan
Liikaa kipuu liikaa suruu muka rakkauden takii joku lyö toinen maahan paiskaa sanoilla julmillaan

Saman tytön näen taas samassa paikassa. Aina liikaa meikkii peittää mustelmaa
Silti kantaa ylpeenä sormustaan niinku rakkaus ois kestämisen arvosta
Varmaan miettii ettei muut tajuu niiden tunteita. et on normaalii elämänsä uhrata
Vaan koska yksin olo pelottaa. Se sattuu mut joskus se on vaan paljon parempaa

kertosäe (2x)

<itku>
"Parane ei päivä tästä,
synttäriä lystikästä
tänään sulle toivottaa
kaikki ystäväsi saa!"

Tää onnittelu tulee etu ajassa mut unohdan kumminki...Ku oon tällänen lahopää! <xD>

Nerkomaani 30.8.2008 19W Onnee raksu serkku tyttö!<rakas>

Maarutsella&image_id=83902735 26.8.2008 18W Onne sullekki kulta!<rakas>

(Molemmat tosi tärkeit tyttöi!) <sydän><sydän>
TAISTELULAIVA BISMARCK

Bismarck oli sisarlaivansa Tirpitzin ohella Saksan suurin sotalaiva toisen maailmansodan aikaan. Se laskettiin vesille 14. helmikuuta 1939. Alus saavutti yhden voiton upottaessaan brittilaivaston lippulaivan HMS Hood -taisteluristeilijän, minkä jälkeen Bismarck hävisi joksikin aikaa englantilaisten kartoilta. Englannin Kotilaivaston aloittamassa kolmipäiväisessä takaa-ajotaistelussa Bismarck lopulta löydettiin. Useiden yhteenottojen jälkeen sekä aluksen kärsittyä viimeisessä tykistötaistelussaan tuhoisia vaurioita Bismarckin oma miehistö lopulta upotti sen 27. toukokuuta 1941.

VIIMEINEN TAISTELU

Saatuaan lieviä vaurioita taistelussa brittien lippulaiva Hoodia vastaan, lähinnä Hoodin saattaja-aluksen Prince of Walesin tykeistä, Bismarck otti suunnan kohti Ranskaa, missä sen oli tarkoitus rantautua Brestin satamaan. Enimmäkseen tämä kuitenkin johtui siitä, että aluksen kapteeni Ernst Lindemann oli pelästynyt hyökkäyksestä ja väittänyt, että lukuisia koneita oli ammuttu alas, vaikka todellisuudessa yksikään ei ollut pudonnut. Iso-Britannia määräsi kaikki käytettävissä olleet laivansa ja lentokoneensa Bismarckin perään. Huolimatta vaurioistaan Bismarck onnistui kuitenkin pysyttelemään vielä vuorokauden poissa sadan brittialuksen ulottuvilta.

Kello 10.35, noin 30 tuntia sen jälkeen kun britit olivat kadottaneet saksalaisaluksen näkyvistään, Consolidated Catalina -lentovene havaitsi sen ja onnistui nipin napin pakenemaan paikalta täynnä ilmatorjunnan aiheuttamia reikiä. Britit lähettivät Bismarckin kimppuun oitis 15 kaksitasoista Swordfish-torpedokonetta, joista yksi onnistui onnella vaurioittamaan aluksen peräsintä. Kun peräsin oli jumissa, ei laiva voinut enää jatkaa matkaansa, vaan havaintojen mukaan pyöri pitkän aikaa paikallaan. Meri oli liian kylmä ja rauhaton, jotta sukeltajat olisivat voineet korjata vaurion, eikä konehuoneeseen päässyt, koska sinne oli tulvinut vettä ja se oli täynnä öljyä. Brittialukset pystyivät helposti saartamaan paikalleen jämähtäneen aluksen. Prinz Eugen lähetettiin Atlantille pakenemaan Kuninkaallista laivastoa ja jatkamaan alkuperäistä tehtävää.

Britit lähettivät nyt uusista ja tehokkaista Tribal-luokan aluksista koostuvan 4. hävittäjälaivueen (kommodori Philip Vian) hyökkäämään Bismarckin kimppuun; lippulaiva H.M.S. Cossack sekä hävittäjät H.M.N.Z.S Maori(komentaja Harold T. Armstrong) ja H.M.I.S. Sikh (komentaja Graham H. Stokes) saivat useita torpedo-osumia viholliseen, mutta vauriot jäivät pintapuolisiksi. Laivueen aluksista yksi, Puolan laivaston alus ORP Piorun (komentaja E Plawski) meni uhmakkaasti lähimmäs Bismarckia tulittaen sitä kaikilla aseillaan, kunnes konehuoneeseen tulleen osuman johdosta joutui vetäytymään; puolalaisten ampumat neljä torpedoa menivät ohi.

Koska Prinz Eugen oli komennettu jo päiviä aiemmin pois taistelualueelta, ei Bismarckilla ollut apunaan yhtään saksalaisalusta. Lisäksi miesten taistelutahto oli kärsinyt merivoimien sotatoimia johtavan amiraali Günther Lütjensin epäsuosion takia. Taistelulaivat H.M.S. Rodney (9 x 406 mm) (kommodori Frederick H. G. Dalrymple-Hamilton) ja laivaston lippulaiva H.M.S. King George V (Prince of Walesin sisaralus, 10 x 354 mm) (suuramiraali John Tovey/kommodori Wilfred Patterson) pääsivät lopulta taistelukontaktiin Bismarckin kanssa.

Britit alkoivat tulittaa alusta. Navigointikykynsä puutteista huolimatta Bismarck vastasi tuleen, mutta täpäristä ohilaukauksista huolimatta se ei osunut kertaakaan. Se sai kaksi pahaa osumaa komentotorniin ja tulenjohtolaitteisiin, ja alle tunnissa alus oli ilmiliekeissä. Suurin osa siitä ei enää muistuttanut taistelulaivaa, ja miehistö oli joko veden varassa tai kannella tekemässä kuolemaa.

Kun yhteys komentosillalle oli katkennut, kapteeni Lindemann tiesi mitä tuleman piti. Hän antoi miehistölle käskyn avata Bismarckin pohjaventtiilit ja aktivoida niiden runkoläpivienteihin sijoitetut aikasytytteiset räjähteet. Käskyn toteutti henkilökohtaisesti aluksen yli-insinööri, insinöörikommodori Junak.

Kun näin oli tehty, kapteeni määräsi kaikki miehet hyppäämään yli laidan.

UPPOAMINEN

County-luokan raskas risteilijä H.M.S. Dorsetshire (kommodori Benjamin Martin) ampui alukseen kolme torpedoa, joista yksi räjähti keskilaivassa ja yksi aluksen perässä, repien peräosan kokonaan irti ja antaen alukselle lopullisen armoniskun. Puoli yhdentoista maissa, 27. toukokuuta, puolentoista tunnin taistelun jälkeen, Bismarck vajosi aaltoihin. Kapteeni Lindemann seisoi uppoavan laivan keulassa tehden kunniaa. Ennen uppoamistaan laiva kierähti ympäri ja sen kannella laakeriensa varassa olleet neljä päätykkitornia irtosivat. Kun Bismarck oli täyttynyt kokonaan vedellä, se kääntyi taas oikein päin ja noin 10–20 minuutin kuluttua aluksen uppoamisesta, se törmäsi vedenalaiseen vuoreen ja liukui seinämää pitkin 4 790 metrin syvyyteen.

Bismarck vei mukanaan meren syvyyksiin noin 2 000 miestä. Hetkeä myöhemmin paikalle saapui kaksi brittialusta, raskas risteilijä H.M.S. Dorsetshire ja hävittäjä H.M.N.Z.S. Maori. Pelastusveneitä ei kuitenkaan voitu laskea mereen kovan merenkäynnin vuoksi. Saksalaisia yritettiin pelastaa heittämällä heille köysiä, mutta monet olivat niin pahoin haavoittuneita, etteivät jaksaneet vetää itseään ylös. Lisäksi vesi oli vain 13–asteista ja siinä kelluva öljy teki köysistä liukkaat. Juuri kun pelastustoimet oli saatu käyntiin, H.M.S. Dorsetshiren miehistö luuli nähneensä saksalaisen sukellusveneen. Brittialukset poistuivat nopeasti paikalta mukanaan vain ne 110 saksalaista, jotka olivat jo kiivenneet laivoihin tai roikkuivat vielä köysissä.

Myös Bismarckin laivakissa, Oskar-kolli, pelastettiin. Loput jäivät mereen kuolemaan. Seuraavana päivänä saksalainen sukellusvene U-74 pelasti vielä kolme ja huoltoalus Sachsenwald kaksi miehistön jäsentä. Kuultuaan taistelun lopputuloksen puolueettoman Espanjan diktaattori, kenraali Franco lähetti uppoamispaikalle espanjalaisen laivasto-osaston, mutta enempää pelastuneita ei löytynyt

Bismarckin miehistöstä kuoli kaikkiaan 2 106 miestä. Yhdysvaltalainen meriarkeologi Robert Ballard, sama henkilö joka löysi Titanicin hylyn, löysi aluksen hyvin säilyneen hylyn vuonna 1989.
© Ollaan muruja, ja tehään keksi Nonii!Luulis liittyvän jo! xD

<33<33 <3Torstai 07.08.2008 10:05

"Öisin oot sä unissain,
vierellesi haluan vain,
näin halitaan me ain,
onnelline kun sun sain."

http://www.youtube.com/watch?v=tBVYE886YkU

"Tähden kirkkaimman taivaalta löydän,
lasken sen päälle keittiön pöydän,
hellästi hoivaan,
hyvänä pidän,
ei kukaan siihen koskea saa,
ei kukaan saa sitä vahingoittaa,
Se tähti olet sinä poika,
mun oma rakas Ossi koira!"<3

Oot mun ihana poika,mun unelmieni täyttymys,mun pikku hömppä ja kaikkea mitä pieni seropi jolla on SUUUURI sydän voi vaan KOSKAAN olla! <3

Niinkuin sinä päivänä kun muutit meille sanoin "Rakas Pikku poika!Menet minne vaan,tulen aina mukaan,en koskaan jätä sinua yksin,en hylkää sinua enkä osaisin edes kuvitella tekeväni sulle mitään pahaa!" Nuo sanat pätevät edelleen ja pätevät tulevaisuudessakin! ^^

VOI ÄITI!!! :OKeskiviikko 06.08.2008 04:19

Olin tos just nousemas koneelta ja menos vessaan ku näin jotain järkkyy! O_O
Joku saastanen sika ajo oravan yli!Todella röyhkeää!Tollaset pitäs laittaa laivaan ja ampuu ohjus kylkeen!Puhun nyt siis auton kuljettajista,en oravista!No joo huumori sikseen...Todella traagista!Täst jää varmasti traumoja!Jos säälitte tuota pientä orkku raukkaa laita <rakas> hymiöö tuleen!Silleen saadaan kerättyy kolehti sen orkun perheelle ellei neki oo kuollu!Hahahaaa!


Meigä näyttää taas! xD

Jes GO KIARA JA KOVU!!! xDKeskiviikko 06.08.2008 04:11

TAPPAKAA SE SAATANAN PIKACHU!HAAHAAAAAAAAAAAHAAAAAAAA!


-Tää ei oo mun aivojen ilta!-

Ou Men! :/

Luonteeltaan kuin ilmetty minä! xDKeskiviikko 06.08.2008 04:07

Minä ja Vinski ollaan niin samanlaisii!Me molemmat ollaan:Itserakkaita,suurisuisia,egoi,me syödään yhtä paljon ja kaiken ton lisäks viel se et me ollaan aina väärään aikaan väärässä paikassa!Moni mun tuttu saattaa olla samaa mieltä mut ne ketkä ei tunne mua sattaa alkaa epäilee tätä...Mut trust me!!!Thats the truth!!! <xD>

Joo älkää välittäkö nää on näit itserakkaan Vinski kakkosen egoomisii!Mut voi tiputtaa pilvilinnoist...JOS ON TARPEEKS ISO TYKKI!!!HAHAHAAAAAAAAAAAA!!!

-MEIGÄ SEKOOOOOOOOOOOO!!! <xD> MUAHAHAAA!NO JOO LOL!MÄ MEEN GOISII!-

TERSE SANO PERSE!!!

VISKI RULZ!PRÄTKÄHIIRET 4EVA!!!! <rakas><rakas><rakas><rakas> <cool>