IRC-Galleria

valmista tuliPerjantai 11.01.2008 13:54

Ruoka meidän kolmen tyttöjen iltaan on valmis ja sopii jenskallekki=)Menu löytyyki tästä,kun en tiennyt minne sen laittaisin=)

tylsistä tylsinKeskiviikko 09.01.2008 23:07

Tää päivä on menny kotona ollessa tytsyn kans ja ku janne tuli kotiin niin ei silloinkaa voinu lähteä mihkää,kun ei ollu mihkä menis.Kun ei aina jaksa näin viikolla olla kiiran ja jannen kans kokoaikaa.Ois kiva saada mennä yksin ja jonku kamun luo tai jotain semmosta,mutta kun ei niin vain onnistu.

nami namiKeskiviikko 09.01.2008 00:34

Musta on löytyny kokkailijan vikaa enemmän kuin uskoinkaan=) Eilen syötiin omatekemää ja laatimaa juustotillikastiketta,savusiikan ja perunoiden kera ja just äsken tein illalliseksi jannelle,kun töistä tuli,niin tomaattilasagnea=)
Pitäis kokkailla ja pyytää joitain kavereita illastamaan meidän kans=) Sit siinä vois viettää iltaa viinin ja juustojen,yms kanssa=)

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.01.2008 23:45

Löysin aiva mahtavat ruokasivut netistä....nam!Oon selaillu niitä ja nyt tästä lähtien meillä ei hetkeen syödä aina niitä normeja ruokia=)
Viikonloppuna oltiin jannen kans keitaalla....vähä tanssittiin ja juotiin ja laulettiin karaokea=)

Hyvää Uuttavuotta 2008!!Tiistai 01.01.2008 16:17

Jassoo,niin tuli taas paukuteltua parit raketit ilmaan ja vaihdettua vuosi tanssien.....=) Toivottavasti alkaa parempi vuosi ja tuo tullessaan töitä,nyt kun on saanut olla
tyttären kanssa kotona sopivan aikaa.


pohdintoja....

Mietin että miksi vanhemmat ihmiset aina sanoo että nuoret ei osaa käyttäytyä?
Saisivat katsoa itseään peiliin tuolla tanssipaikoilla,kun esim.nuorempi henkilö jonottaa lippuluukulla,niin vanhat akat miehineen tulee sun eteen,aivan kuin sä et edes jonossa oisi ollutkaan!?Se että pitäisi kunnioittaa vanhempia ihmisiä ei tarkoita sitä että ne saa käyttäytyä miten törkeästi tahansa.Siispä tulin siihen lopputulokseen,että miksi me kunnioittaisimme heitä,kun hekään ei kunnioita meitä?!

kaikenlaistaSunnuntai 30.12.2007 21:59

Joulu meni ja lahjoja tuli.....samoin kiira tuli neljän päivän kuumeeseen ja nyt sillä jotain näppyjä...kenties vauvarokko.....saa nyt kattoa ku menee lääkärille...
Pitäs päästä ale ostoksille kangaskauppaan....sais mekkoon kankaan,niin sais viedä sen ompelijalle=)
Huomenna vuosi vaihtuu ja käytiin ostaas hienoja raketteja,että kiira saa ihailla=)

jouluko??Torstai 20.12.2007 13:05

Meillä on kaikki kauheas flunssas...kiira tuli eka ja sit janne ja nyt mä=( Just jouluksi,vaikka ei joulu fiilis olekaa,kun lunta ei vaan sada!!! Mut kuitenki...joululahjat on tullu ostettua onneksi....ja jouluruokaa en erityisemmin tee,kun viä tänä jouluna mennään kummanki vanhempien luo....
HYVÄÄ JOULUA!!

omakoti kullan kallisMaanantai 12.11.2007 17:27

Nyt sitten ollaan muutettu=)Tavarat on viä vaan osittain sekasi.....

osanottoTorstai 08.11.2007 00:46

Kamalaa kuulla että suomessakin tapahtuu samoja ammuskeluja kouluissa,kuin yhdysvalloissa. Surullista,että muut sivulliset vedetään mukaan omiin ongelmiin. Sain ketju viestin,jossa pyydettiin muistamaan uhreja laittamalla kynttilä palamaan kello 21. Se oli kaunis ajatus!

Lämmin osanotto kaikkien uhrien omaisille ja ystäville, sekä niille jotka joutuivat tapahtuman keskelle.

Voi malttamattomuusMaanantai 05.11.2007 13:26

Me täälä jannen äipän luona ollaan nyt majailtu noin viikon verran,ku loppu toi vuokrasopimus ja kun rempataan taloa jonka ostimme=) Ootan innolla että päästääs jo sinne muuttamaan! Täs on ollu niin kovaa sählinkiä,ettei meinaa virtaa riittää enää mihinkää ylimääräseen=/ Mutta valtakunnassa kaikki hyvin ku tällä viikolla saa mennä omaan tupaan=)