IRC-Galleria

[TK

[TK

Gravity is a habit that is hard to shake off.

häslinkiSunnuntai 25.04.2010 19:43

24.4.

kello 08.00, Linja-auto, lukion piha. Vähän väsynyttä tunnelmaa.

Menomatkalla horoSkooppeja ja muuta mukavaa. Pitkä kuuma kesä ja Asvaltti polttaa jää soimaan päähän.

Taukopaikalla Tampereella s-etukortti ei suostu toimimaan ja melkein myöhästytään linkasta. Pitihän se sudoku ny ostaa.

Perillä. Tuulee. Kipitetään Amos Anderssoniin kattoo jotai taidenäyttelyä. Matkalla meinataan jäädä ratikan alle. Mitäs me maalaiset. Sieltä näyttelystä sitte liuetaan aika äkkiä Forumiin shoppailemaan.

Siinä vaiheessa kun pitäisi syödä niin kaikki pöydät on täynnä. Enni kipittää yhtäkkiä johonkin ja onnistuu saamaan meille pöydän, ovelaa. Pizzat naamariin ja Elisa liittyy joukkoon. Enni sai oreganoa. Koko purkin.

Hajaannus tapahtuu H&M:ssä. Iida ja Enni lähtee omille teilleen. Tuttu takki vilahtaa näkökenttää ja Annihan se siinä. Tavataan myös Outi ja sen poikaystävä. Lähdetään Kamppiin.

Neljää paria korviksia, montaa sormusta ja vihreää jenkkihuivia rikkaampana käydään vielä K-marketissa. Marlin mandariiniappelsiinimehupurkki tarttuu matkaan ja nähdään lisää Kuortanelaisia.

Matka jatkuu linja-autolle jossa vaatteenvaihto- ja meikkausoperaatiot meneillään. Lähdetään kävellen kansallisteatteriin. Lippu tallella ja ryntäys vessaan. Kauhea jano.

Teatteriesitys iha jees ja hauskakin. Väliajalla saadaan ylimääräistä viihdettä kun Enni ja Iida sekoaa.

Sitten linkalle ja kohti Kuortanetta. Taukopaikalla kahvia ja pitää käydä ostaas kuulakärkikynä sitä sudokua varten. Ei olla lähelläkää myöhästymistä, vaikka s-kortti ei taaskaan toimi.

Minä teen sudokua, luen, horisen maijun ja emmin kanssa, luen taas. Joku kuorsaa. Ainut valo mikä linkassa on vielä päällä, on mun.

Emmin yhteislaulusessioidea jäi vähän jäihin.

Iida herää jossain vaiheessa ja herättää samalla koko linkan kun saa jonkun naurukohtauksen. No ei siitä ollut ku melkee tunti enää Kuortaneelle, saipahan väki soittaa hakijoille ajois.

Kotona oon joskus vähän yli 3 yöllä.

Oli kyllä mukava reissu ft. maiju enni emmi iida elisa,... yms.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.