IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

Juuri näin. Ottakaa vaan mallia!Torstai 04.05.2006 17:13

Jep jep... Sitä sitten tehtiin ihan niin hyvin töitä, että nyt on poski- JA otsaontelontulehdus. =_= Voi löllöpöllö!!11 No mut eisse kato mitää. Onneks on viikonloppu ja voi sitten vietellä "rauhallista sairaslomaa". Kijäh kijäh kijäh!! *pirullista naurua* Voidaan vaikka "parannella" tätä mun pikku flunssaa. x'DDDD Ja porukat tykkää hyvää..

Eilen olin juu siellä Kampissa töissä. Se oli kyllä paratiisi verrattuna niihin missä ennen oon käyny.
1. Karakalliossa oli hirveet myyjät, ällöt vanhukset ja juopot
2. Espoonlahdessa, jossa oon vakkarina ei sitten ookaan oikeestaan muita, kun juoppoja ja nipottajia, joilla on muka ah-niin-vitusti-paljon-parempi-elämä.. Poikkeuksena ne raksupoksupallerot jotka piristää päivää! ;)
3. Asematunneli... joo... tarviiko mun edes selittää? =_=


Ja sit!! Efoto kävi mun luona! IIIIIKKK!!!11 Vähäks olit beibe ihQ!!11 Meinasin napata sut sinne kassan taakse talteen, mut sit sun piti jo lähtee ja se toine myyjä vilkuili vähän oudoksuen meitä x'DDD Miiks?? Friikkisirkuksen tyypit vain tapasi toisensa. *virn*
Mut vähän piristit päivää, ihQ!11 <3<3<3<3<3 Ja se sun piirrustus!! x''DDDDDDD Pakko laittaa tänne, ku se on nii ihQqq1111111qoj3ru9er4 [Sabi]
Äläkä unohda bändiä! Hanuri rocks!! Jeeaaaa...h! Thali bassossa, minä laulan ja sä kiljut minihame päällä lavanreunassa x''''DDDDDDDDD Hahahaah! Parasta!



Jea...h! Nyt kuluttamaan aikaa, kun eihän mulla muutakaan ole. *tsippadailailee pois*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.