IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

Yööööh!Keskiviikko 10.05.2006 22:51

Olipas taas tänään hyvä työpäivä *sarkastista naurua* Aamu meni ihan hyvin, olin ajoissa töissä ja ehin puuhastella kaikkee. Ei ollu mikää kiire. Sit siinä jossain 11 maissa mulle alko tulee nälkä, mut enhän mä nyt tietty paljoo viittiny syödä, ku parin tunnin päästä pääsis kuitenki himaa syömää. Nooo... Mä sit sinnittelin ja jatkoin lehtien ja pokkareiden esille laitteluu. Ja jos joku ei tiedä, ni ne on nivottu painaviin nippuihin, ni siel mä sit niiden kaa rehkin. Joo ja sit mä heittelin takahuoneessa niitä melkein mun kokosia laatikoita ja kaljadolleja ympäriinsä.
Sit joskus puol yhen aikaan mä aloin tuntea jotain erittäin epämiellyttävää suhinaa päässä ja sit alko näkö vähän heikentyä ja välillä pimeni päässä kokonaa. No mä sit jatkoi vaa töitä, kunnes alko oikeen kunnolla tulee huono olo. Sit yks asiakas tuli siihen, katto mua hetken ja kysy:
"Onhan kaikki hyvin?"
"Joo joo, on on"
"Ihan varmasti? Sä olet meinaan tosi valkonen."
"Aaaai...?? No on mulla vähän... *yök*... huono-olo."
"Tarviiko ambulanssia"
"NO EI!"
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sit mä annoin sille ne sen lotot ja käskin sen vaa lähteä, eihän siinä mitään hätää ollu.. eeeeeeiiii.. Muuten vaan parin sekunnin päästä mun oli pakko istahtaa lattialle, ku ei jalat pitäny enää O.o
No ei siin sit ketää.. Nousin ylös ja palvelin sen 15 minuuttii asiakkaita ennen kun Tiia tuli ja mä pääsin himaan.


Että sellasta taas tänää. Tinden kaa käytii Kannun teraNssilla limuilemassa ja sit mentii hakee broidin uusi VAIN 800€ maksanut fillari liikkeestä ja nyt oon turvallisesti kotona. Pää pitäs varmaa värjää, ku huomen on kampaaja, mut saa nähä pystynkö. Vieläki vähän huono olo...Ja jatkamme taas elämää <3

~Sabi~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.