IRC-Galleria

[cunnilingus]

[cunnilingus]

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐


HAI (dominoiva, ekstrovertti, realistinen järki-ihminen)

Miksiköhän äidit piilottavat lapsensa häneltä ja lapset laittavat pehmolelunsa nopeasti taskuihinsa? Todennäköisesti siksi, että hänellä on hain kylmä katse ja vaikeissa tilanteissa hän muuttuu villiksi ja raivokkaaksi. Liikemaailma on hänelle kuin koti. Hänen ajattelutapansa on käytännöllinen ja rationaalinen, eikä erityisen luova tai tunteellinen. Omien tavoitteidensa saavuttamiseksi hän menee vaikka läpi harmaan kiven, siksi hän yleesä menestyykin kaikessa mitä tekee.
Voimakkaana ja ulospäinsuuntautuneena tyyppinä hän voi vaikuttaa välillä rämäpäänä, mutta älkää antako huijata itseänne. Hän antaa järkensä ohjaa aina tunteitaan, ja hänen sydämessään on aina yksi huone, johon kukaan ei pääse. Sen yhden rakkauden lisäksi.
Ihmissuhteissa hän pysyy totutussa kaavassa, eli asettaa itselleen tavoitteen, eikä luovuta ennen kuin se on saavutettu. Jopa rakkaudessa hän vaikuttaa kylmältä ja välinpitämättömältä, ja jos menet kysymään asiaa häneltä, saat vastaukseksi: "Jos ei kelpaa, etsi joku toinen". Mutta jos saat hänet sänkyyn niin huomaat ettei häntä parempaa rakastajaa ja seksikumppania ole olemassakaan!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys