IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

HomosexuellPerjantai 20.07.2007 20:17

Ihmiset ketkä pitäisi ampua mitään kyselemättä:

Jos olet...
-aloittanut lauseen "Asiahan ei mulle kuulu millään lailla, mutta..." Ensin ammutaan polvilumpioihin jos olet aloittanut lauseen em. tavalla ventovieraan kanssa. Sitten päähän.

-kirkunut kassaneidille marketin, ketjun (tai kokonaisen konsernin jos pokkaa riittää) säännöistä tai tavoista joihin sydämessäsi tiedät kyllä itsekin kassaihmisillä olevan vaikutusvaltaa täin häpykarvan verran. Kassalla ei oteta monestikaan kantaa markkinoinnillisiin, hallinnollisiin eikä vaihtorahoja syvällisempiin taloudellisiin ongelmiin.

-kirjoittanut päivänkuvaan kommentin wanha/paska/ruma/muokattu/nähty/kopioitu/muuta pikkunäppärää sanailua. Jos Sinua yleensäkin vituttaa irc-gallerian etusivulle valittu päivänkuva niin pitäisikö jo tajuta ampua ihan itse itseään päähän. Tai tehdä jotain elämälle.

-kertonut huonon vitsin, nauranut sille itse, huomannut ettei kukaan muu naura vaan tunnelma on vaivaantunut ja parhaassa tapauksessa jatkanut juttua/alkanut selittää vitsiä kuin vajakeille.

-innostunut Pekko aikamiespoika-leffoista.

-kirjoittanut jatkuvasti yhdyssanoja erikseen ja erillisiä sanoja yhteen. Ei vähä mitään, mutta Lappeen ranta? Läpänderit erikseen mutta eihän tuo nyt ole totta. Eihän.

-nalkuttanut turhasta tai harrastanut yleistä valittamista ja vinkumista.

Lista jatkunee vielä, tässä tämän päivän akuutit. Tulisin itsekin ammutuksi mutta sen ansaitsen. Kiitos. Anteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.