IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

BejeweledTiistai 31.01.2006 11:08

Vitsi on hyvä peli tuo bejeweled. Tässähän nämä äikän tunnit mukavasti meneekin. Aloin vaan äsken selittää ihan omia juttuja kun opettaja kysy multa. Vähän pihalla mutta muuten ok. Ei se meiän ongelma oo kuten eräs viisas filosofi kerran sanoi.

Maahanmuuttajien työllisyystilanne valvottaa minua öisin. Mikkelissäkin työttömien maahanmuuttajien osuus muusta väestöstä on jopa 3-4-kertainen. Helekatti, on se kumma. Minua stressaa tämä homma. Yhteiskuntarakenne on ihan reisillä. Muuttakaatten maahan hankkikaatten duuni.

Tänään olis vähän tekemistä. Kotona ja koulussa ja puolivälissä matkaa. Kyllä mä tän klaaraan... Ainahan minä jossain vaiheessa.

Minun uskoni ihmisiin on hieman kivunnut ylöspäin viime päivinä. Tätä ei ole tapahtunut sitten syntymän, siitä on mennyt tasaisesti alaspäin. Lukuunottamatta rakasta perhettä ja muita ilmeisen ihkuja. Nyt alkaa kohta olla jo lähellä nollaa tuo arvo, se on ollut kovasti miinuksella. Hyvin te vedätte.

Jos sä menet alas beibi, mä haluun sen nyt beibi, tuu ja pistä se alkuun beibi, mä haluun sen nyt beibi. Terkkuja lypille ja lupulle!

Ps. Mun jääkaapissa on jotain makkaraa. Jotain lehmästä tehtyä. Aika hämärää... Milloinkas tämä tapahtui?

Päivä se oli tämäkinTiistai 31.01.2006 00:19

Meinasin skipata tämän päivän merkinnät, mutta en kai minä voi sitä tehdä teille, uskolliset lukijani. Vaikka ei tähän päivään mitään sellaista kuulu, mitä teille alkaisin kertoa:) Edelleen innoissani siitä risteilystä, huomenna se on jo huomenna!

Kappas, olen jo 20,70 v. Hullua. Se on ryppyvoiteet ja suonikohjulääkkeet hankittava... No, on sitä vanhempiakin rusinoita nähty. Joskus jopa näissä piireissä täällä galleriassa:0

Tänään heräsin, römistelin veljesten kanssa, kävin koulussa, menin hoitamaan muita asioita, kävin ensiavussa virnuilemassa, veljesten kanssa graanilla kaupassa, söin hampurilaisen, katoin telkkaria ja mesestin. Joo, siinäpä se melkein. Huomiseks on muistettavana kolme asiaa jotka on pakko tehä, saa nähä kuinka monta niistä muistan... Kerron huomenna.

Se on sitten siinä. Olipa harvinaisen kuiva teksti minulta tänään, huomaatteko? Yrittäkää kestää, tsemppaan huomenna. GOOD NIGHT PEOPLE!!! YOU'RE THE BEST, DRIVE SAFELY!

I ain't been stained by any cult or religion or philosophy or anything like that. En ole, en tule olemaan. Aiheuttaa vain kärsimystä ja maksaa viattomien henkiä. (Viattomien? Kuka muka? No kuitenkin...)

Ohoi!Sunnuntai 29.01.2006 19:32

Hiuh. Talo täynnä spurgublondeja jotka vetää kaljaa. No joo. En minä jaksa sen enempiä kirjotellakkaan, täytyy keskustella bisneksistä. Keskiviikkona risteilylle, vähän ootan! No joo. Katoa painajainen!! Painajaiset on painajaisia, kaikkihan me ollaan maailman napoja mutta silti. Minulla on elämäkin.

Vade retro pirupaholais-satana. Pohditaan nyt tätäkin oikein urakalla. Mitä se tällä tarkoittaa vai tarkoittaako mitään? Patonkimaksamakkarakevytjuusto.

Minä oon RUUHMÄJELTÄ!Lauantai 28.01.2006 13:57

Väsynyt olo. Heräsin puol kaheksalta ja nousin ylöskin ja nyt oon ihan poikki. Aamulla yritin kääntyä halaamaan poikaa eikä se ollukaan mun vieressä...:( Meinas kyynel vierähtää. Onneks yöllä oli viesti tullu ni oli kiva lukee.

Tänään piti lähtee käymään keskustassa mutta ei mulla riitäkkään energia siihen. Eikä mulla nyt varsinaisesti sinne mitään asiaakaan ollu. Pistin huutonettiin tarjouksen Gunista, varokaakin ylittämästä. Pakko saaha se peli... PAKKOPAKKOPAKKO!!! Hirvee pelihimo taas vaihteeks iskeny. Täytyy ottaa Hugo-peli Ropsulle Mikkeliin, pelihimo itse kullakin...:)

Ikävä poikaa! Sisko oli saanu pirun hienon kännykän. *kateellinen*. Käsi pystyyn se joka ostaa mulle kans?

Iltapäivällä Tiinan synttäreille. Hyvää synttäriä rakas ystäväiseni, illalla riehutaan! <3 (<- hehe, piirsin tyttöilysydämen).

Olen..
[ ] Ala-Asteella
[ ] Ylä-Asteella
[ ] Lukiossa
[ ] Amiksessa
[x] Jossain muussa (MAMK; copypastella tradenomiksi)

[ ] Blondi
[x] Brunetti (Darkbrunette. Bitter sweet chocolate)
[ ] Punapää
[ ] Jokin muu

[ ] Alle 150 cm
[ ] 150-160 cm
[ ] 160-170 cm
[x] Yli 170 cm (Mahdollisesti jopa sen 2 mm.)

[x] Pitkähiuksinen (Ei niistä kyllä yhtä pitkiä lettejä saa kun läpsijä-HUORRRRR-RRRRA!!!!:lla.)
[ ] Lyhythiuksinen
[ ] Puolipitkähiuksinen
[ ] Kiharahiuksinen
[x] Suorahiuksinen (Aina suihkun jälkeen ennen kun kasarikrepit iskee:) Ei pitkään aikaan kyllä..)

Luonteeltani olen:
[x] Puhelias (Baaritunnelman voimilla)
[x] Ujo (Uusilla ihmisillä on aina pirulliset suunnitelmat minua vastaan)
[ ] Itsenäinen
[ ] Seurallinen
[ ] Tulinen
[x] Rauhallinen (Lunkimpi kuin olmit yleensä)
[ ] Optimisti
[x] Pessimisti (Ei tuu ikäviä yllätyksiä)
[x] Realisti (Elämä nyt ON hanurista)
[x] Idealisti (Hyvälle päälle sattuessani)

Tällä hetkellä olen:
[x] Ihastunut (Kestohymy.com)
[x] Rakastunut (Sama osote)
[ ] Sinkku
[x] Varattu (Lälläslää, soitellaan myöhemmin, nyt ei ehi.)

Tule alas sieltä sorsa! Saat maksaa tästä kalliisti!
Kettään en oo hakannu. Jos joku väittää että oon jonkun hakannu niinnitota en varmaan oo.

Koko päivä koulussa! Koko jengi!Perjantai 27.01.2006 13:51

Oliko vähän hullua tulla kouluun kaheksalta ja nähä tiina ja tytti ja maia istumassa nätisti luokan edessä. Ei muuten oo tiuhassa ne kerrat että kaikki ollaan kaheksalta aamulla koulussa... Huhhuh. Revin tästä riemua vielä pitkään.

Tänään Ruuhimäkeen sittenniin. Kohta mennään syömään, jeeeeee! Onko vähän nälkä. No on. Tästä päivästä tuli kyllä hyvä mieli kun olin ihan hereillä ja mukana koko ajan tunneilla ja jotain jopa jäi päähän. Tai en vanno mutta uskon näin. Ja viimesestä tunnistä ei pidetä, se menee kaikilta ketuiks aina. Piirsin minä muumeja ja kirjotin hyviä juttuja, ei mikään turha tunti sekään.

Ihana mennä kotiin pitkästä aikaa. Näyttämään mun uutta kasvanutta päkkiä ja levinnyttä peppua..:) Se jos mikä piristää perheen mieltä. Siskot rakkaat, minulla on teitä kova ikävä. Olisinpas jo siellä. Kun tuun ni vietetään laatuaikaa.

Never ever fuck with an antiquesaler!

Epäjärjestys ja hävityksen kauhistusTorstai 26.01.2006 11:10

Kyllä on taas sekavaa. Menee kaikki jutut ihan ohi... Ei se mitään, hyvin mä vedän. Ei pidä ottaa niin vakavasti. Vaikka on ihan absurdeja juttuja tapahtunu taas tässä parina päivänä niin ei se mitään, pysyy mieli virkeenä. Tai niin sitä luulis, minua vaan väsyttää enemmän.

Veljekset on täällä taas. Isoin nukkuu onnellisen näkösenä peiton alla, keskimmäinen kattoo Leijonakuningasta ja pienimmäinen imeskelee mun walkmanin korvanappeja. Aamulla pikasesti ajattelin heittää isoimmat roskat roskikseen ettei pieni niele kaikkea. Sain muovikassillisen repeämispisteeseen. Mitäs näistä, kuka sitä aina jaksaa olla siivoomassa.

Skole alkaa yheltätoista tänään. Nyt lupaan olla ihan skarppina koko päivän. Eilen meni Maian läksiäiset vähän reisille kun nukahin ja heräsin vasta kun tiina soitti että ne on nyt lähössä eteenpäin, onko mulla vapaalippua. Sitten ne kiusas mua kun olin ihan tokkurassa enkä oikein tajunnu. Hmph.

(Iltapäivän huomautus: Kun oikein varta vasten YRITIN tulla kouluun reippaana niin tunnit olikin peruttu. Minun tuuria... Tai ei se tuurista ole kiinni, ällistä vaan. No, ei se mitään. Niin että ei alkanukkaan yheltätoista kun puol kolmelta. Kuten sanottu, hyvin mä vedän.)

No niin, kuka näitäkään lukee. Jos laittaisin välillä jotain ystävällistä loppuun niin ne jotka lukee tän loppuun asti yllättyy ilosesti. Joo. Oikein aurinkoista päivänjatkoa sinulle,olet hieno ja arvokas ihminen vaikka päässäsi olisikin jotain vinksallaan.

Hakuna Matata ja silleen.

Koulua koulua vaan...Tiistai 24.01.2006 11:41

Tänäänkin reippaasti koulussa. Vähän myöhästyin ja vähän nipistän lopusta kun veljekset on kämpillä, pakko päästä riehumaan sinne:) Käyn ostamassa maalausvehkeet ja sitten kämpille. Tuli tuossa eilen vai toissa päivänä hullu inspiraatio, johtunee siitä etten oo namusia syöpötellyt pitkään aikaan. Luovuus palaa..:)

Tänään pitäis kuulemma lähtee taas pelaamaan bilistä. Felixiin tällä kertaa. Vähän loistohomma jos siellä saa ilmaseks pelata, sillon meitä ei saa sieltä pois enää ollenkaan.

Eilen kiukuttelin ja murjotin ja mökötin illan. Mutta välillä kyllä nauratti niin että mahaan sattu kun katottiin sitä The Isleä:) Ei sen pitäny olla hauska mutta pirusti nauratti molempia. Suosittelen edelleen.

Tällä sekunnilla: Yritän näyttää ahkeralta ja opiskelevaiselta
Tällä minuutilla: Klikkailen itseni kirjaston sivuille kun täti kiertelee niskan takana.
Tällä tunnilla: Sain puhelun jota olen tässä odotellut, vaikka äkkiähän se tuli. Teen tehtävää IT-alan tulevaisuusnäkymistä
Tänään: Käyn ostamassa maalausvehkeet ja karkkia pojille. Ja safkaakin varmaan.
Tällä viikolla: Yritän päästä käymään kotona, juhlin Tinden synttäreitä ja huomenna menen Maian luo ja siitä kai Kharmaan. Enkä mökötä enää vaan olen iloinen.

Kolmihaarakoukku tuntuu mukavalta kurkussa.
Hit-hit-kick ja eikun kuksimaan.

Onnellinen, onneton. Onnellinen, onneton.Maanantai 23.01.2006 15:48

Aijjaijai. Hyvä kun elämä on silleen tasasesti ärsyttävää ja kivaa, ei tule sitten varmaan semmosta kauheeta tappoiskua maan pinnalle kun kiva loppuu. On vähän paha mieli kun olen ollut inhottava kaverille. Kyllä minä oonkin ollu, vähän kiukuttaa ajtella itekkin. Jos luet tämän niin ihan totta anteeksi, paljon olet tehnyt minun hyväksi. Aion olla kiltisti nyt, tuu käymään joskus ni syyään karkkia. Saa tulla käymään ihan millon vaan ja varottamatta, siellähän minä.

Matikan tunnilla istuskelen, menee vähän ohi korvien tämä homma... Mutta kun rakas siskonikin on täällä ja sen kanssa on kiva höpöttää pitkästä aikaa. Olkoon matikka, mitä minä siitä...

31. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua? Sokkarin edessä sylkemässä seiniin ja huutelemassa rivoja ohikulkijoille pussikalja kädessä.
32. Mitä teet kun olet kyllästynyt? Soitan jollekin kaverille tai pelaan pleikkaa. Tapahtuu usein...
33. Mitä ruumiinosaa haluat eniten hierottavan? Niskaa. Vapaaehtoset käsi pystyyn..
34. Lempilehti? Image oli ihan lositava, lukioaikoina luin. Nyt menee yli budjetin... Cosmo on ihan ok.
35. Kaukaisin paikka johon lähetät tämän viestin? En lähetä kun kirjotan tänne.
36. Paljonko kello on nyt? 13:48. Matikan tunti.

Tänään bilistä pelaamaan ja illalla valkkaamaan joku leffa mikä nukutaan:) Josko se mieli tästä kohenis, täytyy ajatella kaikkea mukavaa.

-Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?
-Tuunaan kenkiä. Just asensin hullut nastat pohjiin ja pistin teipit kylkiin. Lähetäänkö viivalle??

Onko hyvä päivä tänään? On, on on...Sunnuntai 22.01.2006 20:49

Hyvä päivä on. Siksi etten ole tehnyt taaskaan yhtään mitään. Eipäs, olenpas. Kattonu Harry Potterin sen Azkabanin vankin nukahtamatta. Poikakaan ei nukahtanut. Mutta syötiin samalla, se oli niin tärkeetä ettei ollu aikaa nukahtaa. Sitten kävin lenkilläkin! Nii i! Ensin meinas räjähtää keuhkot ja sitten aivot. No ette naura, on minulla ne vaikka pienet ja huomaamattomat onkin. Kyllä siitä semmonen kissanpieruräjähdys lähtis kun ne räjähtäis.

Äsken katottiin Terminator 3, ei nukahdettu kumpikaan. Miettikää sitä, se oli jo toinen leffa neljästä mikä katotaan nukkumatta putkeen. Ihan fifty-sixty.

26. Parfyymi vai cologne? Parfyymi tietysti.
27. Metsäntuoksu? Sammal ja sitten se yks kukka suolla *hmh*.
28. Lempi pikaruokapaikka? Zesburgah. Jyväskylän sokkarin yläkerta.
29. Viimeisin sairaalassaolo? Tuota niin. Pienenä... Toissa vuonna kävin kyllä ystistä kattomassa.
30. Montako kertaa epäonnistuit inssissä? Kyllä se ekalla meni. Vaikka tärisin koko puoltuntisen.

Njoopa. Nyt on tylsää. Poika lähti ja tulee vasta myöhemmin. Tulkaa galleriaan puhuman mun kanssa.

Moi moi vauva.
Tulen olemaan selkä.

ÄHKY!!Lauantai 21.01.2006 22:20

Tänään käytiin Pieksämäellä pizzalla. Voi hyvä ihme. Minä söin reilun puolikkaan siitä ja *uuh*. Poika söi omansa ja sitten minun pizzan loppuun. Sitten piti lähteä kauppaan ostamaan kanaa että on illalla kämpillä syömistä. Njoo, kohta painetaan pojan kanssa saman verran. Mutta oma syynsä, mitäs syöttää koko ajan..

Tinden haukku kävi minun luona tänään, kyllä piristi kauheasti. Sillä on nätti nenä:) Soittelin kavereille, kukaan ei vastannut. Hmm. Mitä siitä päättelemme? EMME MITÄÄN, koska ne soitti takasin. Lälläslää ystävättömät paskiaiset.

21. Lempiruokasi? Kana ja passssssta; äitin sapuskat
22. Paras viikonpäiväsi? Maanantai. No fuck no, sanotaan että perjantai.
23. Paras biisi? En minä tiijä. Rasputin ja Daddy cool.. No EN TIIJÄ!
24. Paras TV-ohjelma? Dr. Phil. No ei tästä tuu tänään mitään. Simpsonit tietysti.
25. Viimeksi lukemasi kirja? Se Alkemisti, ei ole muuta ehtinyt vielä.

No nih. Nyt on tehtävä tilaa muille. Mutta siinähän ne tärkeimmät tulikin..
Purrrrrnauskis bitches!

No Pacman, drugs are BAAAD!
PUSSIEEEEES!!