IRC-Galleria

dodiiTorstai 01.05.2008 01:43

nyt on melkein pakattu...heh,ja huom ne jotka tietää mitä tarkoittaa naisten melkein- ni se ei todellakaan ole lähes valmis vaan kaukana siitä.
esim. kuuluisa lausahdus "mä oon koht siinä" ei ikinä tarkoita lyhyttä hetkeä!
no joo, tänään oli maaaaaailman kiduttavin päivä duunissa kun odotti vaan huomista, nyt matkakuume on jo lähes 100000 asteessa. huomenna klo 17.10 jalat irtoaa kirjaimellisesti maasta. ihanataihanata.
ollaan samin kans molemmat ihan innosta pinkeenä- miehethän ei vaan sitä tapansa mukaan myönnä mutta naiset päättävät miesten puolesta. ju nou!
ihania ihmisiä tulee kyllä kova ikävä, mutta eihän se ole kuin pari viikkoa niin ollaan takas. ihanaa päästä äidin ja raimon luo- niitä vasta onkin ollut sitten ikävä ja kova sellainen.

juu, tässä mä viettelen vappua yksin siiderini kanssa ja popitan brucee. rakas meimei ninni lähti jokin aika sitten vaikkakin meillä oli sika kivaa- popitettiin brucee täysii ja hillutiin!!!kiitsa sulle vain!!!piristit päivääni!
tänään meinas melkein tulla töissä itku koska siellä on ihania ystäviä ja oli tylsä jättää niitä yksin sinne kärsimään- ois tehny mieli ottaa kaikki mukaan ja tietysti kaikki kaverit eikä vain työkavereita!
hah!nyt naureskelen ittelleni- ihan kuin kirjoittaisin jotain jäähyväiskirjettä että tämä lähtö olisi jotenkin lopullista!!!ei oo-älkää pelätkö. ette pääse musta ikuna eroon!
oishan se kyl ihan siistii muuttaa ulkomaille!khyl!joskus viel.!!!!!
mut hyvät vaput kaikille teille!
morjentes!

lähtöön aikaa-18 tuntia ja rapiat päälle!

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.