IRC-Galleria

hei hei!!!Torstai 30.04.2009 23:56

nyt on loppukesän kohde päätetty!! eli barcelona vaihtui roomaan!:)tai milanoon...ihan sama ITALIAAN!

hyvää vappua glada vappen!!Torstai 30.04.2009 23:55

men int' bara vatten!

Snadi janari!!!Lauantai 11.04.2009 20:35

helvattu soikoon! oli oikein ihana ja mukava messupäivä..... oi mitä prätkiä ja oioioi mitä AUTOJA! ja oikein ameriikan AUTOJA! vau!
viihdykettä riitti kun pikkutyttö hodaritiskillä päätti oksentaa oikein kunnolla, onneks ehittiin syömään melkein kokonaan ennen sitä:)
ja niinkuin kaikilla messuilla janareita oli AIVAN liikaa, ykskin sellainen kyllä riittää. tultiin siihen tulokseen että vain Boijella syntyneet ja niiden sukulaiset voisivat päästä sinne sisään. silloin siellä olisi hyvin mielyttävää ja rauhallista. meitä ei kyllä olisi siellä kovinkaan montaa, alle 100 varmasti!:)
mutta joo, tänään mennän stadiin- ytimeen syömään Fransmanniin! jesh!!
pääsee taas kaupungille huutaa:
SNADI JANARI!
sit pääsee, american car showhun, sukuloimaan, ystävättären kanssa bailaa, ulos syömään!! miniloma on buukattu ihanille asioille ihanassa seurassa!<3<3

WII WITTUILEE MULLE JA MUA WITUTTAA!!!Sunnuntai 05.04.2009 01:23

(EN SAANUT TÄYSKAATOJA)
SYY ON WIIN!

VIHDOIN NE LOPPU!Lauantai 04.04.2009 22:04

nyt ne on taas ohi seuraavaksi puoleksi vuodeksi! on ihan kivaa joo, ku on runsaasti tekemistä, mut kaikki käy ihan hulluina, eikä enään tajua mistään mitään! alennukset on kyllä loistavia! siitä ei voi sanoa!
en valita, olen vain hyvin kiitollinen että ne on taas ohi!
(itsekin kyllä siellä ttulee vähän hulluksi, muiden hullujen takia ja tietysti myös tämmönen shopaholic miljoonien tarjoustuotteiden seassa, se ei tuo hyvää lopputulosta)
oho, nordea rahoittaa!! kiitsa!

ihan poikki!!!Perjantai 03.04.2009 23:03

huominen pitäis viel jaksaa tätä hullutusta!!!

nami!Sunnuntai 29.03.2009 19:35

onpas ollut iki-ihanat vapaa päivät! aivan loistavaa, ihanaa olemista, puhumista,ajattelua herkeuttelua aivan loistavassa seurassa!! eilen oli ihana höpöhöpö, naminami ilta. herkuteltiin mian kanssa racletteja ja mutakakkua syöden! oon vieläkin ihan täynnä! nami! tänään en ajatellu tehdä mitn, käyn kävelyllä ja ajattelin vähän siivoo, se vois olla hyvä päätös tälle minimini lomalle!
<3<3 lisää näitä!