IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 22:20

Vähän miun tekis mieli kirjottaa sellanen emo-teini merkintä xD

"vittu et tänään oli paska päivä. Äiti oli taas niin vittumainen. oikeesti. tekis miel vetää ranteet auki tai jotai. Kukaan ei ymmärrä mua. mun elämä on mennyt ihan pipariksi. musta on kaunista ja pimeys on kaunista ja kuolema on kaunista ja vittu veri maistuu hyvälle."

Ihanaa.

Mut mie en taho kirjoottaa mitään tollasta angstista, vaikkakin miul on ollu täysin paska päivä. :P lälläslää. ette saa miuta angstaamaan!

Mie sain ylioppilaslakin jee! se näyttää ihan vitun rumalta jee! äitille osatetaan miun yo-juhliin 150e puku ja miulle 29e. jee! löl löl.

Mie oon kuunnellu kaikkee homomusiikkii tänään. (miul on ollu harvinaisen homo-olo, vaik se ei ees voi olla mahdollista, koska mie en oo homo, koska mie en oo poika xD) <--- syvää pohdintaa.
Mie kävin pitkästä aikaa MySpacessa ja törmäsiin artistiin jonka nimi on FAGGOT (sit peräs tagei löl.) Vähän mainiota musiikki<3 siis ihan super hyvää. mie laitan sen kuvanki tähän. mie voisin laittaa linkinki xD nyt ku innostuin :) okei. mie kuuntelen sen kappaleit nytkii. miun lempparit on supafabulust remix ja original ja sit scene kidz.

http://www.myspace.com/krazyclubkid2000

Mie vihaan kännykän ettimistä! argh. mie vietin viime yönä 3 tuntii netis vaan selaamas kaikkii kännykänvalmistajii läpi. Miun alkubudjetti oli 200e, mut nyt se on tuplaantunu. 200 eurolla ei saa kunnollista puhelinta. Kuitenki vaik se ois miun 2.puhelin ni silti mie en haluu mitään paskaa minkä kaa menee vaan hermot. 400 saa ehkä jonkinnäkösen peruspuhelimen. (toivottavasti.)

tylsä merkintä.
mie oon tylsä.
Mut mitä välii xD miul on hauskaa<3

Muute. kui hieno ois tollanen "God hates fags" tatuointi x) vähän mie joskus otan sellasen tissii!
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.