IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.04.2008 00:55

Mie päätin lauantaina että nyt ku oon 20v, niin on aika alkaa kunnolla huolehtii miun ihosta. Kipitin sit apteekkii ostamaa kaiken maailman puteleita ja rasvoja ja puhdistusaineita. TULOS: Neljä päivää myöhemmin naama on täynnä ihottumaa ja TULESSA. Huomen on pakko mennä taas apteekkiin ja anella jotain tähän naamaan, nimittäin miuta oikeesti koskee! Ihan kun miun naamal ois 300 kusiaista.

KOSKEEEEE!!!

Mie tein netis äsken jonku mikä fantasia/scifi-hahmo olet-testin (sattumalta vaan eksyin sivulle) ja päädyin tekemääs sit sen testin, joka löytyy täältä: http://www.tk421.net/character/
Miun tulokseks tuli että oon Raistlin Majere :D
Hihihiii. Raistlin on yks miun lemppari hahmoista ikinä, sinäänsä en oo fantasia-kirjallisuutta lukenu pitkää aikaa just mitää, mut Raistlin on silti just cool. :D Niin symppis.

Mie näin tänään myös "sex on the legs"iä<3333 Jumalaisena kun aina ennenkin. xP Sil on niin ihanat hiukset<3 :P (siis mustat, eestä vähän pitkät, sivujakaus ja takana kananperse<3uwaah, mitä muuta voi toivoo??) ,niis on viel mintun vihreetä seas. (Ja miehän en oo herkkänä mintunvihreeseen...) naminam. ehihihii... siis en ollu stalkeeraamas tai mitää.. x'D Mitä? mie? Ei ikinä<3*pus*

Miun naama tappaa miut.

Ainii ja tänää oli ihanan lämmint<3 Mieki riehuin ulkon caprit jalas :D (ja etin etanoita)JA(toistelin"rölli mörri" tosi monta kertaa mahollisimman nopeesti peräjälkee ja nauroin hullun ku aloin sanoo "mölli lölli")
[eyk]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.