IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 16.10.2007 20:59

Moips kaikki!
En oo ollu täällä pariinpäivään xD syystä että.... mie oon kirjoittanut esseitä. Koulu painaa päälle silleen et ei oo aikaa muulle.

Monta päivää oon miettiny kaikkee mitä tähän pitäis kirjottaa, mut nyt pää on ihan tyhjä.
Se on muutenkin.
Kylmä sota poisti kaiken.

Tänään mie tulin tulokseen, että pääsen mie lukion nyt läpi tai en, mie lähen Joutsenosta. Mie lähen niin kauas, enkä varmasti tuu enää takas tänne asumaan. Kaikista paras olis jos mie pääsisin pois koko Suomesta.

Joutsenon kaupunginvaltuutettu Juha Turkia sanoi eilisessä Etelä-Saimaassa näin: "Aika monella tuntuu olevan löysät pöksyssä." Mie kirjoitin ton meidän liitutaululle. Äiti ei tykänny. Se ei tykänny siitäkään ku mie aloin sanoa Joutsenon kaupunginvaltuustoa "Joutsenon Wannabe-lappennrantalainen kommunistinen puolue", joka nuoleskelee kaupunkilaisia ja sulkee maalaiset kolhooseihin.

Mie ja Seppo päätettiin siis aloittaa kommunisminvastainen sota. Meidän tarkoituksena on alkaa levittää propagandaa. xD Suoria iskulauseita on: "Lappeenranta kutistaa munat" ja "Kommunismi vie vaatteetkin päältä!" <-- toi synty siitä et äiti yritti ryöstää miulta vaatteita pesuun <--- äiti on kaupungin valtuustossa eli on osana kommunistista salaliittoa.

Sit myö opetettiin Napelle et sen pitää alkaa purra ihmisii, jos sanoo "kommunismi!". Se ei oo viel ihan oivaltanu et "kommunismi" ei tarkota Seppoa.

Seppo hoiti osaansa kommunismin vastaisessa sodassa. xD
Koulussa se työns Juha Turkian tyttärelle lapun jossa luki:
"Aika monella tuntuu olevan löysät pöksyssä."

HYVÄ SEPPO!

Tän päivän Etelä-Saimaassa Markku Viertorinta sanoo: "Olen minäkin keskisormea joutunut katselemaan, vaikkei mitään ole vielä päätetty." Herää kysymys onkohan tuo keskisormi ollut ennemmin jotain henkilökohtaista kuin kuntaliitokseen liittyvää...

Kai Paavilainen sanoo: "Poliittisia murhia tulee joka tapauksessa." Hei comeon... tää on joutseno. Täällä ei voida puhua poliittisesta murhasta. Poliittisesta epäluottamuksesta ehkä, mut ei tääl nyt mitään murhia tapahdu. xD (Nyt jos joku aattelee et mie en tiiä mitä poliittinen murha takottaa ni menköö runkkaamaa peltipurkkii. Mie tiiän tarkalleen mitä se tarkottaa. Poliittinen murha on vaan aika voimakas ilmaisu joutsenon kokoisen kunnan politiikassa.)

Kari puolakka: "Olen pahoillani, että alaston totuus on yhä tabu." Juu-u. No sehän kivaa. Joutsenon ja Lappennrannan kuntaliitoshan on selvästikin ollut tabu. Hyvä et ihmiset puhuu asiaa.

Anni Kekki: "Harmittaa, etten lyönyt tuloksesta vetoa. Olisin saanut hyvät rahat." hah. Anni Kekki taas sutjauttaa. xD Tän henkilön tekstejä on aina ilo lukea... voi nauraa veetsilmis ja tuntea myötähäpeää.

Merja Julkunen: "Kannatan liitosta edelleen, koska haluan turvata lapsillemme ja myös muille hyvät palvelut tulevaisuudessa." Kyseinen ihminen on todennut että hän ei tiedä asiasta juuri mitään, eikä häntä kiinnosta JA hän unohti jopa sen, että asiasta oli kansanäänestys. Onneks se luki lehden ennen kun sitä tultiin haastattelemaan. Olis ollu pikkasen noloo. xD se on kiinnostunu ennemmin miehistä kun politiikasta.

Mutta siinä on osa Joutsenon kaupunginvaltuustosta. Mitä sanotte? Miksi politiikkoihin ei luoteta?


Jes ja esseitä tekemään :) kirkkohistoriaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.