IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

<3Lauantai 24.09.2005 18:32

Pääsin testiryhmää :D Vähä läppä tai jotain :P Eile oli iha vitun kivaa :) Oltii juomas Pitkiksen rannal ja mul oli ainaki hauskaa :D Nauroin mm. hengailevalle merkkilangalle, "tunnen, mut ei oo täällä"-jutulle ym. Arg ja nyt mä kuolen tylsyytee ku kaikki on jossai iha vitussa... Ja saldoki on koht kiinni, onneks huome on europäivä, nii kerkee puhuu paaljon puhelimes huome <3 Ylihuomen on taas kouluu ja mä kuolen... Onneks ei tartte mennä opon tunneille. Ja sit meil on joku koe, vielku muistais mikä koe :D Vissii siisteyden. Ja mä en tietty oo lukenu, mut kai mä osaan ees jotai.
Ja kaiken huonon lisäks mua väsyttää :/ Vois koht mennä nukkuu vähäks aikaa, tai sit juomaa Pink Catin loput, mitä jäi eilisest. Eli aika paljon :D Vaik ei siinkää oo mitää ideaa yksin, ehk mä vaa sit säästän sen johonki tulevaisuutee :P No joo, nyt en löpisi enempää. Tätä tuskin kukaa lukeekaa. Adios <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.