IRC-Galleria

LEIJONALauantai 23.12.2006 22:06

Leijona 23.7-22.8
Hallitseva planeetta aurinko.

Näin Leijonasta sanotaan alan kirjallisuudessa:
Leijona on lyhyesti sanottuna The Johtaja. Leijona haluaa erottua joukosta aina. Hän on hyvä kaikessa mihin ryhtyy, koska on intohimoinen ja paneutuu asioihin täysillä. Leijonia sanotaan päättäväisiksi ja elämänvoimaa sykkiviksi henkilöiksi. Leijonalle maailma on näyttämö, ja pääosan esittäjän voit arvata. Leijonalla on vahva itsetunto ja tasapainoinen luonne. Hän on antelias ja hyväntahtoinen menestyjä, jolle mikään ammatti ei ole liian vaikea.

Koska Leijona rakastaa johtamista, näkyy se myös ammatinvalinnassa. Leijonaa sanotaan kauniiksi, seksikkääksi ja omanarvontuntoiseksi. Hän on erityisen lojaali ystävilleen, ja puolustaa heitä henkeen ja vereen. Leijonan pitää saada loistaa tai huomio kiinnittyy muualle. Parisuhteessa Leijona on kumppanilleen jalo. Hän hukuttaa toisen rakkauteen, ja osaa olla hurmaavampi kuin kukaan. Leijona tuo rakastetulleen kukkia ja suklaata. Hän on romantikko, jolle kalliimmatkaan lahjat eivät ole ongelma.

Ja sitten totuusÂ…

Näin Leijonan kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:
Leijonanainen:

Jos Leijonanaista ei imartele, hän voi tulla pahalle tuulelle. Jatkuva huomio on tärkeää, ellei pakollistakin Leijonan kanssa eläessä. Leijonanainen on luomakunnan kruunu, niin hyvässä kuin pahassakin. Hyvän ympäröidessä Leijonanaista, hän on ystävällinen ja hurmaava. Pienikin loukkaus voi aiheuttaa Leijonanaisessa ison raivokohtauksen. Leijonanaista on ihailtava päivittäin. Jos palvontaa ja huomiota ei tule, hänen huomionsa voi kääntyä nopeasti muualle. Pahimmillaan Leijonanaiset ovat ylpeitä ja komentelevia. Leijonanainen haluaa aina olla seurueen keskipiste. Keskustelunaiheiden vaihtaminen käydään hänen kauttansa. Jos joku muu yrittää sitä aikaisemmin, saattaa Leijonanainen möksähtää. Leijonanaiset ovat suoria ja kysyvät asiat kiertelemättä.

Leijonanainen haluaa pukeutua hienosti ja erikoisesti. Hän on yleensä hyvä ammatissaan, eikä myöskään peittele menestystään.

Leijonanaisen kanssa pärjää, kun on antavinaan tilaa ja huomiota.
<33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.