IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Voi vittu]Perjantai 30.11.2007 18:48

- - - - - - - - - - - -

Ääää...!

Ketuttaa. Koko viikon venttailin et joo viikonloppuna on sitte kivvoo ja näkköö ystäviä MUTTA EI! Kamukultani meni ja sairastui. Pikaisia paranemisia! : )

Oppisin tänää uutta: Panelia ei olekkaan kunta niinku oon aina luullu. Aina sitä oppii uutta.

Ollu maailman raskain työpäivä. Ole kaksi päivää sairaslomalla, paperithan odottavat sinua ja suorastaan lisääntyvät ; D Eli laskutusta, paperisavottaa, päähänpotkivaa freeHandia ja 9 tuntinen päivä : p

Tänään ollaan Villen kanssa menossa katsomaan elokuvaa, Kingin novelliin perustuvaa 1408 -rainaa. Odotan paljon koska novelli oli ihan vitusti hyvä.. : )

Eilen oli outo hetki illalla. Katselin tv:stä Lostia ja sitte tuli mainoskatko. Käännyin kattomaan Villeä joka oli siinä koneella naputtelemassa miun takana. Piti letkauttaa jotain. Jäinkin vain katselemaan. Tunsin taas sitä fyysistä kipua, silmissä paloi ja kurkkua kuristi. Välitän niin - ja satutan niin. Voi kun muuttuisin tästä paremmaksi ihmiseksi. Helpommaksi ja vähemmän ristiriitaiseksi, sillee normaaliksi, onnelliseksi (edes ajoittain). Loppuisi virheiden teko ja sisäinen levottomuus, olisin melkein täydellinen.

- - - - - - - - - - - -

[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.