IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Memi-Grinch]Keskiviikko 05.12.2007 12:25

- - - - - - - - - - - -

Oli hauska päivä eilen. Tai no aamu ei ollu. Intouduttiin sit hiukan nukkumaan Villen kanssa, emmä ainakaa muista ees havahtuneeni kelloon jos meillä semmoinen oli soimassa : D No enivei, töistä soitettiin 9:45 että misäs mä olen. Puhelun jälkeen panikoin Villelle että olen tunnin myöhässä töistä. No siihen toinen että arvaas, hän on kaksi luennoltaan..

.. Kiva osio taisi tosiaan alkaa vasta töiden jälkeen. Jorma tuli käymään tääl Tre:lla. Käytii vaiks misä (including 2 x baari, join siis yhdet tiistaina : D ), yhes aivan ihanas vaatekaupaski mut en oikee uskaltanu koskee mihinkään siel vaiks ois tehny mieli sovittaa yksii kenkii. En viittiny ku siel oli niin paljon emo-lapsia, ne ois ehkä revenny ku tämmöne kanttura olis alkanu survomaan tasaisen tylsiä ja todella epä-mangamaisia jalkojaan moisiin ihaniin saapikkaisiin : D

Joululahjaostokset on iha hyväs mallis. Pitäis vaa paketoida + tehä kortit. Boring. Mun jouluhenki on aika kadoksissa. Taas. Yllättävää. Vitun perhejuhla. Onkohan olemassa yhtään avioero-lasta jotka edes aikuisikään päästyään pääsee yli joulun aiheuttamasta syyllisyyden ja riittämättömyyden tunteesta? Tämän vuoksi julistankin; sinä joka haluat vanhemmaksi, varaudu eroon lapsesi toisen puoliskon valmistajasta. Kun varaudut eroon, varaudut myös siihen että näin tapahtuessasi lapsestasi kasvaa todellinen Grinch (=täydellinen kusipää joka angstaa joulunalusaikaan galleerian blogiin).

Pamppam, Memi "valmistuu" perjantaina. Haen todistuksen Nagelasta! Ihanaa : D Näin yöllä aika materialistisia unia (shame on me). Näin unta et ostin ihanan MACci läppärin, kännykän (punaisen läpsyn) ja järkkärikameran. Repesin josai aamuyöntunnin aikana ku havahduin siihe et "näppäilin" tyynynkulmaa ku innoissani tekstailin ihmisille et oon ostanu uuden kännykän.. : D

Men men.. Illalla H-valtaan heseen! : D Toivottavasti muuallekki, juhlimaan ku huomen Suomi on ollu vuoden kauemmin itsenäinen. Torstaina löhöänkin sitten sohvalla ja tapitan linnanjuhlia : )

- - - - - - - - - - - -

Luukin vor ö kristmaaas spiriiit.
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.