IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[huomenta aurinko]Torstai 13.12.2007 11:12

- - - - - - - - - - - - - -

Hmp'h. Nyt ketuttaa. Sain valitukset unirytmistäni myös saksalaisittain.. Jonku ikivanhan ja täysin turhan teinibileiden siivouksen vuoksi. Hyvä et edes joku siivos. Enkä ymmärrä miten mun insomniani siihen liittyy. Mur.

- - - - - - - - - - - - - -

Oi kun mulla on väsy. Eile vaa häsäilin jotain enkä jaksan keskittyy nukahtamiseen.. Siksi sainkin viettää 15 min bussipysäkillä odotellen seuraavaa vuoroa. Äh, mä sitten inhoon busseista myöhästelyä.

Tänään kämppä on minun. Vain ja ainoastaan minun. Eilen se oli 1/3 osaa minun, Minna oli äijjineen kylässä. Oli kyllä ihan mukavaa, heti ku Tre:lta löyty koskari x' DDD

Ville oli aika huppelissa eilen ku soitti mulle.. "Moi! Sä olit ehtiny jo soittaa täs välis.." - Misä välis, mä soitin sulle melkein neljä tuntii sitten muttet vastannu.. "Aijaa no on se melkee hetki sit..". Villen tuutori hoputteli Villeä kertomaan mulle että Ville rakastaa mua. Noh luurin toisesta päästä: "Mun tuutori käski sanomaan että mä rakastan sua". Vaimeena taustal kuulu et jätä se alku pois.. -_-'

Huoh. Tänään aamulla oli pimeetä ja kylmää ulkona. Kaipaan jo syksyä. Sitä kun ilma tuoksuu raikkaalta ja lämpimältä, menneeltä kesältä, ja samalla jotenkin alkukantaisemmalta, maatuvilta lehdiltä ja kuolevalta luonnolta.. Mutta oikeasti mikään ei kuole, kaikki vaa valmentautuu uuteen kukoistukseen. Pitää vaan lepäillä että jaksaa kukoistaa : )

No jospa palais töide parii. Tui tui!

- - - - - - - - - - - - - -

[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.