IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Voi taivas..]Torstai 10.01.2008 12:45

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Been there, done that. Eli risteily takana. Risteily oli tosi mahtava vaiks siel ei ollukkaa ku patui mei lisäks, tykkäsin kyllä.. Siis risteilystä. En niistä patuista ; D

Siellä:

- kuljin kahden vosuseni kanssa
- nauroin ylläolevien kanssa
- bailailin ylläolevien kanssa
- laittauduin ylläolevien kanssa
- join ylläolevien kanssa
- sain tuha sähköiskuu ylläolevien kanssa (kokolattiamattoh..!)
- ostin liikaa tuliaisia TaxFreestä ylläolevien kanssa (äiti saakin enemmän salmiakkia kuin osaa odottaa; ilmeisesti alkoholi sumensi kierosti vain yhden ostoksen mielestäni jotan ostin sitä seuraavana päivänä lisää)
- voitin pelikoneesta yli 7 euroa (kännisillä on tuuria)
- sammuin johannan sänkyyn aamuyöstä, ja kun heräsin ölisin villisti jotain ja ihme ja kumma sain yöpuvun päälleni (mutten sitten esmes pestyä meikkejä ja harjattua hampaita ennen aamua)
- pelasin korttia naisteni kanssa
- otin edustavia kuvia naisteni kanssa
- otettiin videokuvaa naisteni kanssa

... jne. Huomaa omistusmuodot : D On ne vaan niin ihania ja kivoja immeisiä, kiitos kivasta reissusta <2

Ihan vain perusjuttuja mainitakseni. Oli kyllä hauskaa. Ja en ennen tiennytkään et Turus menee kiskot myös satamaan : ) Se oli kyllä kätevää. Junamatkailu avartaa ihmismieltä : D

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Aamu kyllä tökki aika rankasti, en meinannu päästä ylös lainkaan. Koitin houkutella Villeäkin jäämään viereeni vielä hetkeksi, käyttämään sen kuuluisan akateemisen vartin hyväkseen. Mutta ahkerasti se nousi ja lähti suihkuun. Itse en todellakaan jaksanut, joten torkuin vielä puolisen tuntia. Oli tosi kivaa et Ville tuli vastaan juna-asemalle eilen. Silti me jotenkin onnistuttiin pilaamaan kaikki se ja nukuttiin sitten aika kylmis tunnelmissa. En osaa sanoa mikä tuli mut yht'äkkiä molemmat mökötti. Koitin siinä sitten varovasti kysellä haluaisiko toinen tuliaisensa; ei niin ei. Osu silleen arkaan paikkaan kun olin kertonut aiemmin et oli ollu ikävä ja olin ajatellu häntä niin paljon et puoli tax freetä lähti mukaan. Eipä siinä mitään. Rehellisyyden nimissä tokaisin itse etten juuri nautiinut kotiin tulemisesta kun taas on pakko riidellä. Ja keittiössä haisi, ei ollu nostan roskistakaan edes parvekkeelle. Aika säälittävä ilta siis.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

"..Jos täytätte mun lasini niin tahdon kertoa, niin surullisen tarinan jol ei oo vertoa, se on tarina rosvosta Roope nimeltään, joka sydämiä särki mis joutui kiertämään.."

Hän, joka varttui merimies-laulujen parissa (Mustat Kaleerit <2 ),
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.