IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Hmp'h]Perjantai 11.01.2008 15:38

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Voi mä oon täynnä! Söin äske pitakebabin 20 minuutissa ja trust me, oon täynnä. Hyvä ettei sit ollu nälkä eikä mtn.. : D

Näiden olosuhteiden varjolla joita nyt elän pyrin ottamaan iloa irti elämästä. Vaikka eilen (ja tänään aamulla?) riitelin Villen kanssa, se ei tarkoita että mun pitäis pilata viikonloppuni. Eikä se saa olla nyt hidasteena että muilla on menoa. Itseasiassa, se ei haittaa mua lainkaan. Menen vaikka keskenäni seisomaan johonkin yökerhoon, kaipaan musiikkia ja hälinää tähän masennustilaani. Mulle on aina sanottu, lapsesta pitäen (itsekäs pieni prinsessa antaa vain perseensä levitä tekemättä mitään paitsi tuijottaa aina vain omaan napaansa) että olen tosi itsekäs. Ajattelin vaihteeksi alkaa sitä olemaan, oikein todenteolla. Paskaako sitä pitämään normeista kiinni ja pelastamaan pientä palaa maailmaa kerrallaan uskomalla ystävyyteen ja rakkauteen, jos tekee sitä yksin. Mulle on aivan se ja sama vaikka ei enää olis jäljellä yhtään ihmistä ympärillä, mikäli sen edellytyksenä on itsensä kadottaminen. Haukkukaa itsekkääksi, sopii taudinkuvaan. Aamulla puhuin ihmisen kanssa ja tulin siihen lopputulokseen, että olen nyt niin ristiriitainen lapsi että pelkään napsahtavani sekunnilla millä hyvänsä.. Mutta kun se tapahtuu, niin haluan sinä hetkenä tietää eläneeni. En jaksa mitään typerää riitelyä, en halua pilata omaa viikonloppuani.

Suomeksi edellinen tarkoittaa sitä että olen nyt kovassa univajeessa ja kohtuu onneton, odotan että alkaa tapahtumaan. Mania, here I come! : D Ja mitä minun ja Villen riitelyyn tulee; paskanhaileeta niin kauan kun meitä ei koske samat säännöt. INHOAN sitä miten musta tuntuu suurimman osan päivää sen lähettyviltä siltä että oon tyhmä ja huono, hysteerinen neurootikko. Ja esim. mun unirytmit on toistuvasti aivan hanurista, olen jostain riidasta tännekkin tilittänyt. Mä en saa valvoa tai riehua öisin, MUTTA EIHÄN SE MEITÄ MOLEMPIA KOSKE, ehei! Eilen levitettiin pyykkii 22:30 kun mä olisin vain halunnut nukkumaan. Väsyneenä tiuskaisin et jaa-a, eipäs sunkaan unirytmit NIIN ihailtavia ole! Vastauksesksi sain vain että nii-in, erotuksena on se että se en ole minä eikä kello yksi!

Mutta astetta onnellisempaan menoon siis. Rakastan tuota MACciäni. En ehkä lähde työpaikalta. : D Lähden ehkä Nokialle iltasella. Vähän sen suuntaista tekstiviestiä tuli.. Olisi kiva myös päästä käymään kotona-kotona. Huoh, vielä 4 h töitä jäljellä.. : p Onpas hassu olo ku viikko meni niin äkkiä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hän, joka angstaa itsekkäästi,
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.