IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Tunnit]Lauantai 26.01.2008 19:55

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Katoin äsken tunnit ja itkin silmät päästäni. Elämä on joskus niin raadollista.. Tai vaihtoehtoisesti olen herkällä tuulella. Oon yksin kotosalla, Ville lähti tapaamaan ystävätärtään. On hiukan migreeninen olo. Ajattelin mennä suihkuun ja olla siellä niin kauan et huuhtoudun kokonaan pois!

Että tässä teille LOISTOKASTA lauantai-ilta meininkiä; itkettäviä draamoja ja suihkussa chillausta! Tiedän että olette kaikki tosi kateellisia!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VIRGINIA WOOLF ( teksti lainattu osoitteesta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Virginia_Woolf )

Virginia Woolf (omaa sukua Stephen) (25. tammikuuta 1882, Lontoo – 28. maaliskuuta 1941) oli englantilainen kirjailija, kirjallisuuskriitikko ja feministi. Hän oli keskeisenä jäsenenä Lontoossa vaikuttaneessa niin sanotussa Bloomsburyn ryhmässä, johon kuului useita kirjailijoita ja kuvataiteilijoita.

Virginia Woolf oli tuottelias journalisti ja toimi kustantajana miehensä Leonard Woolfin kanssa pariskunnan perustamassa Hogarth Pressissä.

Woolfin tunnetuimpia teoksia ovat Mrs. Dalloway (1925), Majakka (1927), Orlando (1928), Oma huone (1929) ja Aallot (1931). Woolf oli James Joycen ohella merkittävimpiä modernin kirjallisuuden ja erityisesti niin sanotun tajunnanvirtatekniikan uranuurtajia Euroopassa.

Woolf teki vuonna 1941 itsemurhan hukuttautumalla jokeen.

Jaakobin huoneen, Orlandon ja Oman huoneen on suomentanut kirjailija ja tutkija Kirsti Simonsuuri. Hän on myös ehdottanut muiden Woolfin kirjojen suomentamista uudelleen. Esimerkiksi Mrs. Dallowayn on suomentanut viimeksi Kyllikki Hämäläinen vuonna 1956.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Huoh.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.