IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Hassu v-loppu]Maanantai 11.08.2008 16:01

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sinkulla olikin aika parisuhde-viikonloppu kun exä pamahti kaupunkiin vartavasten mua moikkaamaan. Oli aika hassua ku joku nukku vieressä (ja kuorsas hiukan, tosi ihanan tutusti kumminkin, tuhisten..), halaili ja suukotteli, oli katsastamassa kännyköitä ja kantamassa kasseja ruokakaupasta kotiin. Pilkkomassa sipulin. Paistamassa jauhelihan. Pesemässä pyykkejä. Keittämässä mulle teetä. Juttelemassa ja vitsailemassa. Nauramalla Penn & Tellerille. Höpöttämässä armeija-juttuja. Jopa hiukan riiteli mun kanssa (mutta sopi maailman romanttisimmalla tavalla, yöllä mun oven takana seisomassa ja sitten olinkin jo karhunsyleilyssä - voiko upeempaa olla, palata toisen luo keskellä yötä ja jäädä seuraavaksikin päiväksi?).

Ja sitten se olikin ohi. Perjantai-ilta vaihtui sunnuntai-illaksi. Vastaantuleminen asemalle saattamiseksi. En halunnut jäädä vilkuttamaan asemalle, vaan lähdin pois kun toinen pääsi bussiin. Kurkussa oli liian iso pala. Ja jo illalla pelotti olla yksin.

Pakko oli hiukan miettiä omia tunteitaan. Kun nykyinen status ei ole kaveri eikä tyttöystävä, muttei kuitenkaan mikään halveeraava kuten "vakipano", kun mukana on tunteitakin? Ystävä kenties, jonka kanssa leikitään oikeaa parisuhdetta silloin kun se sopii molemmille? Äh. Mitäköhän tästäkin tulee. No nyt ei varmaan kk:teen nähdäkkään. Ehkä mä siihen mennessä olen selvittänyt itelleni mitä mä haluun. Ja mitä toinen ansaitsee. Ja mitä mä ansaitsen. Äh! Pitäisköhän kasvaa aikuiseksi? Kai maailmassa muitakin miehiä on kuin ne, joita ei voi saada?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pikkane
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.