IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

HAASTEPerjantai 10.02.2006 12:22

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1.) Riippuvuus seinään nukuttaessa. Vaikka mulla on 120 cm leveä sänky, niin tykkään nukkua kiinni seinässä (vaikka se ois kylmä). Ihanaa että luon itselleni rajoja.

2.) VÄITÄN kaikille että vähennän sokerin käyttöä teessä. Niinpä. Julkisilla paikoilla. Yksin ollessani tee on edelleen vahvaa ja makeaa.

3.) Jos on uusi juustopaketti, juuri kaupasta ostettu, ja siitä ei ole vielä höylätty kertaakaan, niin ensimmäisen eli päällimmäisen siivun heitän pois. Se näyttääkin ihan appelsiini-iholle. Ja muhkurainen ja ehkä jopa maistuu oudolle. Jos olen kylässä ja saan eteeni juuri ostetun juustoon, ensimmäinen pala mystisesti "tippuu" lattialle tai häviää servetin kätköihin..

4.) Hassua mutta totta, rakastan kaikkia paperitarvikkeita, esim. kauniita vihkoja. Mulla on niitä noin tuhat, joidenkin parille ekalle sivulle kirjoitettu jotain EHKÄ mut sit en ookkaan raaskinu käyttää niitä. Ja ne pölyttyy mun laatikossa. Outoa.

5.) Mä en kestä, ku voipaketti, vaikkapa nyt oivariini (ärsyttävä nimi) laitetaan tarjolle niin, että sen pohja on kannen päällä. Ellei välissä ole (niinkuin usein ei ole) sitä folioista kansisuojaa, niin oivariinin pohja on ihan voissa kun sen laittaa takasin jääkkäriin. Ja kädet ja kaikki. Ehkä siksi mä en käytä voita leivällä..


---

No ou dääm ku mut on nyt haastettu jo niin monelta suunnalta että.. : )

---

Haastan:

- ^^Minde
- teizzzu
- hylamansikka
- Aradriel^^
- Raiimo
- ad3
- _-jOhanna-_
- hassa
- mariaana
- irso
- EvInA88
- Iegnamad

---

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.