IRC-Galleria

7.3.Lauantai 08.03.2008 15:09

Nii eli lähin ruokailu jäkee koulusta ja si menin bussilla Forssaa ja sielt Turkuu. No si menin jotai ihme kautta Hansaa, mut löysin kuitenki. 8D Siel oli jo pal ihmisiä ko siel oli sillo joku tanssiryhmä. Si etein sieltä puol tuntia säilytyslokeroo ylimääräsille kamoille ja lopulta löysin. 8D kiva ko seki oli josai parkkihallis. 8D No si menin sinne lavan eteen ja ei menny kauaa ni Kristiina jo tuliki lavalle. Si katoin et mistä toi rumpali on tutun näköne mut en keksiny (Teijo). No si ko piti tulla välispiikki ni Teijo vaa jatkaa rummuttamista ja kaikki repee. si Kristiina sano jotenki "jaaha, taitaaki olla aika esitellä bändi" ja si se esitteli. :'D ja sit ko se oli et "Teijo" ni oli et HAA se oli Antin bändis. 8D
No sit eka setti loppu ja menin nimmarijonoon, sain nimmarin levynkanteen ja ko pyysin et voisko se piirtää siihen jotai ni se oli iha et :o "piirtää vai?" ja hymyili kivasti. 8D si se mietti hetken mut ei keksiny mitää ja se oli et "käyks jos laitan vaan rakkaudella" ja olin et okei. 8D en viittiny piinata sitä enempää, mut ens kerralla pakotan sen piirtää vaikka ittensä. 8D no si halasin sitä vie ja menin sinne sivuun ottaan kuvia. En si pyytäny yhtäriä ko ei siin ollu ketää sellasta joka ois voinu ottaa sen. Nii otin siel sivus kuvii ja si ko Kristiina häipy ni joku pikkutyttö ois ottanu viel nimmari mut se äijä oli et "loppu jo" ja Kristiina oli sillei "ääh, tää ei oo yhtään kivaa". 8D Nii si menin ulos soittaa Tiinalle ja olin sillei "arvaa kuka oli äske rumpujen takana, oisko Teijo" 8D ja si menin Seppälää kattelee ja löysin viimeinki oikeen värisen huvin ja si vein sen sinne kilometrin päähä lokeroo. ja si nii si alko se toinen keikka. sama setti ja bändi esittely sillonki. (: Si monet jäi sinne vie oottelee ja sillonki sai Kristiinan kans kuvia ja näin ,en kyl enää ollu siel. Kysyin vaan Teijolta et saaks mä sen kapulat. ja se oli et joo. ja meni hakeen niitä sieltä. si ko se tuli ni se sano et sil on viel illal keikka ni se ei voi antaa kaikkia. Ni si se anto mulle yhen ja ne kaks muuta joillekki siinä vieres.
Si käppäilin rautatieasemalle, jouduin kysyy kolme kertaa sinne tietä mut löysin kuitenki. xD ja si menin junalla kotii.

Tampereella pääse si jutteleen taas enempi. (: -->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.