IRC-Galleria

22.8.Sunnuntai 24.08.2008 02:19

Joo eli lähin suoraa koulusta asemalle (äiti heitti) sit menin junaa ja istuin siin neljä tuntii, oli pikkasen tylsää, sit olin Pieksämäel. Kysyin jonkult neuvoo mut en oikee tajunnu ja menin väärää suntaa sit soitin Suville ja se ja sen kaverit tuli mua vastaan ja mentiin sit sinne. No sitte Haloo Helsinki alotti, otii jossai 7.rivis, surkee paikka. Mut musiikki kuulosti ihan pirun hyvältä livenä, porukka oli kivasti mesissä ja aaws Jere oli syötävä! ;DNo sit Hanne tuli siihen meijän kanssa. Nii sit ne lopetti ja ihmisiä alko kasaantuu hirveesti siihe ja saatiin ihan paska paikka, lavalle ei nähny mitään. Mut sit Cheek alotti ja se oli jopa ihan jees livenä <: Liekeissä ja Raplaulajan vapaapäivä oli anoot jotka tiesin ni totajoo :D Mut porukkaa oli aika kivasti, oli vähä ahast ja nii, porukka oli kyl onneks tosi messissä! (: Cheek jopa sano, että vois muuttaa Pieksämäel 8D Sit alettii änkeemää Hannen kans ittemee eteenpäin ja jostain ihmeen kumman syystä päästiin eturiviin! :DD Sit tyypit roudaili kamojaan ja vittu kirottiin, et miks jonkun hemmetin Annan Lassen pitää olla koskettimis! Nii se bändi oli täl kertaa ihan outo, onneks sentään jotain tuttua löyty, nimit. Esa bassossa! :D Ekaa kertaa kiinnitin Esaan oikeesti kunnol huomioo ja tajusin et hei, tosi kiva soittajahan sekin on! :D Nii se bändi tosiaa oli tälläne:

Lasse - koskettimet
Kristian - kitara
Esa - basso
Antti -rummut

En oikeesti kestäny tota Anttia kun se oli niin paras, sellanen pikkunen ja kaikkee, IHANA! xD Sit tosiaan Kristiina alotti ja veti kyl übermahtavan keikan! Paitsi et äänentoisto oli aika paska :/ Mutjoo, en mitää välispiikkei muista sanatarkkaa mut täs jotain:

'Pojat on kiusannu mua tänään koko ajan bussissa!'
'Tää seuraava biisi on mun lemppari *sit jotai löpinää en muista* tää on Häpeätkö nyt'

En oikeesti muista muuta! :/ Mut kaikki biisit tuli Vandraren. Sit oli kyl rasittavaa ku jotkut känniläiset tuli siihe taakke mut onneks ne osas edes jotenki käyttäytyä! Sit keikka loppu. Yritettiin molemmat huutaa, että "Antti!" mutta ei se mitään tieteskä kuullu :s Ku oisin halunnu yhtiksen ja jotain :D Sit mentii sinne sivumpaa ku Krisse tuli jakaa nimmareita se meni meitä koko aika karkuum, se ei tykänny meistä! :( Sit lopulta saavutettiin se ja otin nimmarin again laukkuun ja haliyhtärin ja annoin sille sellasen rannerenkaan. Ja tälläsiä jotain puhuttii:

-Saanks mä laukkuun nimmarin?
-Laukkuun, joo.
-Haluutsä tähän sen?
-Joo
-Tai jos mä laitan tän päälle sen
-Joo, se on tyhmä ku se on haalistunu

-Saanks mä haliyhtiksen?
-Minkä?
-Haliyhtiksen
-Joo, miten me otetaan se, näinkö?
-Joo

-Mulla on sulle tällänen, toivottavasti sä tykkäät siitä *ojentaa rannerenkaan*
-Ootsä varma ettet sä haluu pitää tätä ite?
-Eiku mä ostin sen sua varten
-Kiitos!

Nii sit Hanne lähti ja hetken päästä Satu ja sen isä tuliki hakeen mua ja ajettiin niille, syötii ja juteltii ja mentii nukkuu ja herättii aamulla ja mentii kaupunkii ja sit lähin takas kotio ja selvisin jopa kolmesta vaihdosta, wau! :D Että tällästä, huomenna Loimaalle. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.