IRC-Galleria

Vrock <3Sunnuntai 26.08.2007 15:07

aijai.

Saavuttiin Rosan kans paikalle siinä n. 10:45. Meitä ennen oli sitten n. 8 ihmistä. Ja olin ihkaonnellinen, päästäisiin eturiviin! päästiin sitte 13:00 vähä jälkeen sisälle, ja juoksin täyttä häkää varaamaan paikat eturivistä. Kaiken kukkuraksi päästiin vielä siihen reunaan missä artistit kävi useimmin :))

Pakarisen keikan aikana Ari kuvaili siellä takana ja oli ihana<3 Taisin seurata sitä enemmän kun hannaa x) sitten tuli Arin oma esiintymisvuoro ja oli ehkä vähän ihanaa, ettenkö sanois!! :D

sen jälkeen Sturm und Drang. Sekin oli mahtavaa. Uskomatonta miten niin nuoret jätkät osaa soittaa niin hyvin!!

sitten lähettiin vaan käppäileen sinne ja nähtiin pikkuHenkka! Se oli varmaan jotain 8v. mutta näytti ihan SuD:n Henkalta x) seurattiin sitä 15min. ja yritettiin saada kuvaa mut ei saatu ku selkäpäin xD sitte päätettiin lopulta et joo, mennään kysymään voiks siitä ottaa kuvan. mut sit se piru lähti jo pois.

noh, mentiin sitten sinne teltaan oottaan Jann Wilde&Rose avenueta. sitten koin järkytyksen. ja mentiin sinne taaksepäin. sitte se alotti, ja kuunneltiin pari biisiä. lähettiin bussille jonka piti lähteä 22.00 niin lähettiin sille 21:55 noh, se tulikin vasta 22:20 joten oltais voitu kattoo koko keikka!! vitutti.

mutta muuten oikein hauskaa, sanoinkuvaamattoman ihanaa. Kiitokset seurasta Rosalle!

anteeksi kirjoitusvirheet, jos niitä löytyy, mutta kivaa oli!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.