IRC-Galleria

29.8. Fran Perea @ Tampere [keikka]Lauantai 30.08.2008 18:08

Oli kyllä yks elämäni parhaimmista päivistä!<3

Heräsin aamulla viideltä ja sitte menin äitin kyydil Loimalle, venasin siel tunnin ja menin junalla Trelle. Olin siel yheksältä, kävelin sit Pakkahuoneel laitoin nimen listaan ja sit Pauliina tuli. Ekat oli tullu viideltä. :D Siel oli sit pirun kylmä ja käytii vaa aina jossain lämpimäs ja joskus kaheltatoista Laura ja Mira tuli, juteltii jotai ja näin. Käveltiin sit päivä vaan jossain kaupungil ja käytii välil Pakkahuoneelki, sit nähtii Piia asemalla ja hilluttii sen kans jossain ja sit juteltiin. Nii ja sitte näin Joonaksen! Olin ihan sillei, onks toi se ja olihan se :D Oli kyl kiva nähdä! <: Sit Piia lähti kotii ja me jatkettii haahuilemist. Noo sit joskus viiden aikaa alettiin oleen Pakkahuoneel ku sinne alko tulla porukkaa, ketään ei ollu kirjottanu nimiä listaan ja se oli ihan sekasin mut jotenki se saatiin kasaan ja alettiin tehä jonoo. Se oli ihan sikapitkä ja oltiin toisia Pauliinan kans, kaks tyttöö meit edellä. Sit ovet avattii myöhäs ja päästii sisäl varmaa joskus 19:20. Ja ah, eturivin keskipaikka<3 Sit Fran alotti ja vittu se oli syötävä<3 Jäätävä keikka!<3 Jotain se suomeks höpötteli esim. "Terve Tampere" ja sit "Kiitos" se sano monta kertaa. Nii ja se kitaristi jotain "Moi. Mita kuuluu? Kaunis tyto." x) Sit en oikee tajunnu miks mut Franilel tuotii puhelin ja siel oli sen sisko, se puhu sen kans vähä ja oli meil sillei "Sanokaa hei mun siskolle" (engalnniks siis sano) sit kaikki vaan kilju ihan sikana, sit Fran laitto kajarin puhelimee ja sen siihe mikin vieree ni se sisko vaa nauro siel, sit Fran vaa yllytti meit kiljuu lisää ja sil siskol oli hauskaa :'D No sit ne jotain espanjaks viel höpötteli ja sit Fran jatko keikkaa :D Vitsi sille höpösölle sai nauraa<3
Sitte se heitti pyyhkeensä yleisöön, otin siitä ekana kiinni, mutta ko vittu 20 ihmistä siel takana alko repiin sitä ni en sit saanu sitä prkl ;<< Sit kauhee tappelu niil tuli siitä siin takana. No sit ketää ei eka tajunnu paitsi minä, et Fran on tulos siihen lavan ja aidan väliin, sit aloin vaa kiljuu ni muutki heräs :D Ah, sain koskettuu sen käteen :D Joo tiijän kuulostaa lapselliselta mut silti xD Oli muuten aika mahtis fiilis ku katto keikan aikana taakse ku se oli ihan täynnä ihmisiä ja ite siel edes. Sit encorenaki tuli varmaan viis biisiä! Ja Uno mas uno son siete:n aikana kaikki oli ihan messissä ja laulo sitä biisiä 8D Fran anto jopa yleisön laulaa jossain vaihees <: Sit se keikka loppu ja juostiin sielt äkkii pois eikä Pauliinan kans edes otettu takkei narikast ku lähettii sinne takaovil mis oli tosi paljon ihmisiä. Oli aika kylmä mut so what. Sit joku äijä vaan siin takana sano enkuks et se tarvii sen takin narikasta ja toinen ovi oli jo kiinni, sit meijänki takit oli siel ni annoin ne läpyskät vaan sille järkkärille ja se toi meijän takit. Niin no sit Fran tulikin siitä ja anto parille tyypille nimmarit. Otin vaan pari kuvaa, en saanu nimmaria ku en ollu siin edes. Mut eip haitannu ku oli jo keskiviikkona saanu sen omistetun (: Sit se vaan lähti ja kaikki kilju ku se auto meni :D Lähin sit vaan asemalle ja moikattiin viel Laura ja Mira ja Pauliinan kans, sit läksin kotio. (:

KIITOS Pauliina, Laura, Mira, Tiina, Katja, Suvi ja Sofia (vai mikä sen yhden nimi oli), ja erityisesti Kiitos FRAN!<3

27.8. Fran Perea @ Tampere [nimmarit]Torstai 28.08.2008 22:26

Oli kyllä mahtavaa,oltii etupääs sitä jonoo ja päästii sit aika äkkii. Tuollane nimmari tuli ja yhtäri <:
Sit lopuks:

F: Thank you!
M: Thank you!
F: Kiitos *hymyilee*
M: *nauraa* Kiitos!
F:*nauraa*

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 21:32

27.8. Fran Perea @ Tampere [nimmarit]
29.8. Fran Perea @ Tampere [keikka]

Ää arvakkaa tuleeko ees mahtavaa?! Paitsi jos en kerkee huomen ajois bussiin niin en oo tulos, sit kyl vituttaa ;<

24.8.Maanantai 25.08.2008 01:13

Joo eli lähettii kotoota joskus puol kolme, sit otettii Rosa kyytii ja mentii Loimaalle. No ne bändit jotka oli ennen Kristiinaa oli ihan jees, mutku ei vaan tykkää siitä musatyylistä, se oli jotain rokkia ja raskasta heviä. No istuttii vaa siel ja käytii kävelemäs kaks kertaa. Sit ku tultii toisel kerral takas huomasin et Kristiinan bussi oli tullu. Sit mentii vaa istuu sinne ja tyypit veti kamoja lähemmäs lavaa. Sit lopulta se Curimus (mikälieolikaan) lopetti ja ängettii eteenpäin, eturivii. Sit pojat roudas kamoja siihen nii ja olin sillei "onks toi Teijo" oli jätkä vähä muuttunu 8D. No se sit oli se. Nii no sit soitin Tirbelle ja se kuunteli pari ekaa biisiä. Olin keikan alus sillee et ei kovin hyvä keikka ku porukka ei ollu kunnol messis enkä viittiny yksin siin taputtaa ku miltä seki olis näyttäny :o Mut sit loppuu kohden siitä tuliki parhain Krissen keikka mil oon ollu :'D Nii ne soitti kaikki levyn biisit +Vandraren. Vandrarenin aikana Krisse oli sillei "Teijo antaa teille rytmin missä taputatte" no sit se rytmi oli iha outo ja kaikki taputti eri aikaa, sit se teki uuen rytmin ja sit se onnistu 8D Sitte öö, nii sit tyypit ei meinannu tajuu et tulis viel encore mut onneks sit monet alko taputtaa ni sit ku Krisse tuli laval se oli sillei "Ette kai te ois antanu mun vielä lähtee?" sit huudettii vaa EI. Nii sit pojat oli sillee "sukset sukset" sit Krisbe oli et "EI ei" sit Kristian alko vaa soittaa sitä Popedan sukset biisii tai sitä :D Sit Teijo lähti mukaa ja koko bändi, ne soitti sitä introo vähä aikaa ja olin et wtf tää encorena :D Mut sit ne lopetti sen ja Krisse oli et "Tää biisi on kaunis balladi" ja sit se oli Tuulilasin nurkkaan :D Nii sit Krisse meni sivuun jakaa nimmareita ja yhtiksiä, enkä ollu ikinä ennen Krissen keikoil nähny nii pitkää nimmarijonoo 8D Mentii sit ihan sinne peräl ja sit pojat ja Osku alko roudaa kamoi takas bussii ja sit ku ne vaa kulki siit ohi ni öö otin Peten kans yhtärin ja Kristianin tai Peten (en muista enkä saa selvää kumman) nimmarin ja sitte sanoin et "hyvä keikka" ni se oli vaa et kiitoskiitos. Nii sit Teijon kans otin kans yhtärin ja nimmari ja jotai tällästä puhuttii:

-Me ollaan nähty viimeks maaliskuus ja mä en eka oikeesti tunnistanu sua. -M
-Aijaa, hiukset kasvanu tai jotain tapahtunu sit vai. -T
-Nii varmaa joo -M
-Missä me nähtii maaliskuussa? -T
-Tampereella -M
-Aijaa, mikä tapahtuma siel oli? -T
-Se Alive. Mä lähetin sulle sillon terkkuja -M
-Aijaa..aijaa -T
*otettii kuva*
-Muthei, hyvää syksyn jatkoo ja sillei! -T
-Kiitos! Hei tuutsä Antin laivakeikoille? -M
-Joo, näillänäkymin juu -T
-Okei kiva! -M

Sit Osku meni siit vaa ni oltii vaa:

-Hei sä siin! Mikä sun nimi on? -M
-Oskari -O
-Tuutsä kuvaan? -M
-Joo kohta -O

Sit se vaan meni sinne ja alko juttelee niitte tyyppien kans ja vilkuili mua :o
Sit oltii lopulta siinä Krissen luona, otin nimmarin ja:

-Siit onki tosi pitkä aika ku me nähtii -M
-Nii -K
-Oli tosi hyvä keikka! -M
-Kiitos, kiva kun pääsit tulemaan -K
-Joo -M

Nii sit menin Oskul vaa et
-Se kuva! -M
-Joo, mä en vaan oikeen oo poseerausystävällinen -O (tai jotain ton tyylistä vaan)
-No kiitti kuiteski! -M
-Kiitos! -O
Sit mentii sivumpaan ja se joku lehtimies sano Oskul "Kato kiertuemanageriki pääs kuvaan"
Olin sillei ookoo x)

Jotai välispiikkejä:

-Mitä kuuluu Loimaa?
-Onks teillä ollu kivaa?
-Esa Mäkinen, Esa on tänään ollu vähän levoton
-Mitä mä sanoin, pojat on ollu levottomia!
-Turvallista kotimatkaa!

Sit otettii viel Krissen kans yhtis ja halasin sitä. Sit lähettii kotia <:

22.8.Sunnuntai 24.08.2008 02:19

Joo eli lähin suoraa koulusta asemalle (äiti heitti) sit menin junaa ja istuin siin neljä tuntii, oli pikkasen tylsää, sit olin Pieksämäel. Kysyin jonkult neuvoo mut en oikee tajunnu ja menin väärää suntaa sit soitin Suville ja se ja sen kaverit tuli mua vastaan ja mentiin sit sinne. No sitte Haloo Helsinki alotti, otii jossai 7.rivis, surkee paikka. Mut musiikki kuulosti ihan pirun hyvältä livenä, porukka oli kivasti mesissä ja aaws Jere oli syötävä! ;DNo sit Hanne tuli siihen meijän kanssa. Nii sit ne lopetti ja ihmisiä alko kasaantuu hirveesti siihe ja saatiin ihan paska paikka, lavalle ei nähny mitään. Mut sit Cheek alotti ja se oli jopa ihan jees livenä <: Liekeissä ja Raplaulajan vapaapäivä oli anoot jotka tiesin ni totajoo :D Mut porukkaa oli aika kivasti, oli vähä ahast ja nii, porukka oli kyl onneks tosi messissä! (: Cheek jopa sano, että vois muuttaa Pieksämäel 8D Sit alettii änkeemää Hannen kans ittemee eteenpäin ja jostain ihmeen kumman syystä päästiin eturiviin! :DD Sit tyypit roudaili kamojaan ja vittu kirottiin, et miks jonkun hemmetin Annan Lassen pitää olla koskettimis! Nii se bändi oli täl kertaa ihan outo, onneks sentään jotain tuttua löyty, nimit. Esa bassossa! :D Ekaa kertaa kiinnitin Esaan oikeesti kunnol huomioo ja tajusin et hei, tosi kiva soittajahan sekin on! :D Nii se bändi tosiaa oli tälläne:

Lasse - koskettimet
Kristian - kitara
Esa - basso
Antti -rummut

En oikeesti kestäny tota Anttia kun se oli niin paras, sellanen pikkunen ja kaikkee, IHANA! xD Sit tosiaan Kristiina alotti ja veti kyl übermahtavan keikan! Paitsi et äänentoisto oli aika paska :/ Mutjoo, en mitää välispiikkei muista sanatarkkaa mut täs jotain:

'Pojat on kiusannu mua tänään koko ajan bussissa!'
'Tää seuraava biisi on mun lemppari *sit jotai löpinää en muista* tää on Häpeätkö nyt'

En oikeesti muista muuta! :/ Mut kaikki biisit tuli Vandraren. Sit oli kyl rasittavaa ku jotkut känniläiset tuli siihe taakke mut onneks ne osas edes jotenki käyttäytyä! Sit keikka loppu. Yritettiin molemmat huutaa, että "Antti!" mutta ei se mitään tieteskä kuullu :s Ku oisin halunnu yhtiksen ja jotain :D Sit mentii sinne sivumpaa ku Krisse tuli jakaa nimmareita se meni meitä koko aika karkuum, se ei tykänny meistä! :( Sit lopulta saavutettiin se ja otin nimmarin again laukkuun ja haliyhtärin ja annoin sille sellasen rannerenkaan. Ja tälläsiä jotain puhuttii:

-Saanks mä laukkuun nimmarin?
-Laukkuun, joo.
-Haluutsä tähän sen?
-Joo
-Tai jos mä laitan tän päälle sen
-Joo, se on tyhmä ku se on haalistunu

-Saanks mä haliyhtiksen?
-Minkä?
-Haliyhtiksen
-Joo, miten me otetaan se, näinkö?
-Joo

-Mulla on sulle tällänen, toivottavasti sä tykkäät siitä *ojentaa rannerenkaan*
-Ootsä varma ettet sä haluu pitää tätä ite?
-Eiku mä ostin sen sua varten
-Kiitos!

Nii sit Hanne lähti ja hetken päästä Satu ja sen isä tuliki hakeen mua ja ajettiin niille, syötii ja juteltii ja mentii nukkuu ja herättii aamulla ja mentii kaupunkii ja sit lähin takas kotio ja selvisin jopa kolmesta vaihdosta, wau! :D Että tällästä, huomenna Loimaalle. <3

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 23:51

Juu olin tänää kampaajal ja näistä tuli kyl tosi kivat, näätte si joskus! (:

Huomenna sitte Pieksämäelle, oliki jo ikävä Kristiinaa<3 Nii ja näkee Satun ja Hannen ja Suvin! Jiihaa :'D
Sit lauantaina kotio ja sunnuntaina Loimaalle. Mahtava viikonloppu tulos! <3

(Y)Keskiviikko 20.08.2008 23:54

Voitin kerranki jotai!

Kristiinan Fan Clubista Pilvet valmiina promosinglen nimmareilla, uujea 8D

Sunny BeachSunnuntai 17.08.2008 21:40

Tultii tänää kotii, oli kyl niin sikakivaa! ((: Voisin muuttaa sinne, aws ne jätkät ;D<3

<3Lauantai 09.08.2008 22:40

Hihh, tiesittekste et tää tyttö lähtee 22.päivä Pieksämäelle kattoo Kristiinaa! aws!

Nii ja yöllä lähtö Sunny Beachille, pitäkää kivaa koulus.

Kiittimo :D

[Ei aihetta]Torstai 07.08.2008 03:18


Mul on ikävä sua nyt jo
vaikka äsken tavattiin
jotain sisälläni murtuu
kun sun kuvaas katselen

Ei mun kannata kai itkee
pian me nähdään kuitenkin
outo tunne silti viipyy
sisälläni jotenkin

Olin yksinäinen ennen
nyt oon yksinäisempi
ikävöin sua usein ennen
ikävöin nyt enemmän