IRC-Galleria

13.9.Sunnuntai 14.09.2008 03:03

Oli kyllä taas yks elämäni hienoimmista päivistä. <3 Koulus taksvärkkipäivä, mulla se oli aika kiva tällä kertaa 8DD
Lähin kotoo joskus 09.15 ku iskä heitti mut Loimaalle. Istuin junas Trelle saakka sellasen mamman vieres, sit vaihoin junaa, ni sit me oltii taas vierekkäi! :D Hah, sit vaa matkan aikana juteltii kaikkee kivaa, hihii se oli kiva :'D Tarjos mulle Marianne-karkin ja selitti kaikkee :D Sit siin samas vaunus oli jotai emoi ni kuulin ja nauroin itekseni ku ne puhu "Ari Koivunen ja Anna Abreuu..ja sit mikä se yks on, se se..Kristian Barski". Sit ne lopult kai sai selvitettyy et se ob ihan vaan Kristiina Brask, olin sillee toki xD Nii mut se matka meni oikeestaan tosi nopsaan ku juttelin sen mummon kans vaa x) Sit olin Jyväskyläs ja kävelin vaan sinne Paviljonkiin ja sit näin siel suvi-tuulian ja sen siskon ja olin tokas rivis. Kauhistelin ja nauroin ku Lasse oli taas niin muuttunu, parta ja hiukset kasvanu JA SILMÄLASIT. JEIJEI. Sit ku Lasse testas sitä mikkiä ja hpötteli siihen ni sen jälkee se vaan katto meit ja oli sillei "hei vaan kaikille", ei naurettu xD. Sit ekan biisin puoles välis Hanne ja Essi tuli. Kristiina veti neljä biisii. Pilvet valmiina, Silmät sydämeeni, Unohtaisinpa ja Nyt mä meen. Oli kivaa kun NMM:ssa kaikki vaan taputti oma-alotteisesti (: No sit keikka loppu ja Krisse häipy jakaan nimmareita ja Lasse ja Pete meni lavan reunaan, mentiin niitä sit jututtaan, enkä oikee muista mitä puhuttii mut jotaa tällästä:

*pyysin nimmarin*
-Voiksä piirtää siihen jotain? -M
-Joo. -L
-Mitä tää esittää? -M
-Tähtee eksä nyt nää! -Hanne
-Ookei. -M
-Ku mun sukunimi on Sakara ni se on niinku tähti -L
-Okei. Sua ei oo oikeen näkyny viime aikoina. -M
-Ei oo ja tää on mun viiminen Kristiinan keikka -L
Kaikki me: Eikä!

Oltiin vaan niin angst angst kun Lassen vika keikka mut oltiin onnellisia et nähtiin sen vika keikka!
Sit pyysin Peteltä nimmarin ja muutki pyysi jotain ja kuvia. Nii ja sit halattiin myös Lassee! Sit mentiin moikkaa Krissee ja otettii yhtiksiä ja kuvia ja halattii.

-Voiksä piirtää siihen jotain? -M
-Joo, mitäs mä piirrän. Mä piirrän kukkasen. -K

Ja sit se piirsi mulle kukkasen :DD
Sit minä, Hanne ja Essi lähettiin ulos ja kierreltiin siel ja päätettiin ostaa Lasselle jäähyväislahjat. Essi osti sellasen oravan, Hanne punasen kitara-avaimenperän ja minä tähti taikasauvan, piirsihän seki mulle tähden ja se on Sakara :DD
Sit mentiin takas sisälle ku kello oli puol 3 ja venattiin taas keikan alkua. Olin again tokas rivis mut pal paremmal paikal ku olin paljo keskemmäl! No sit Krisse veti Pilvet valmiina, Liian kaukana, Silmät sydämeeni, Don't stop the music ja Tuulilasin nurkkaan. Kuolinko edes ku Lasse laulo kohtaa :Mua varten taivaalla, on pilvet valmiina nyt en saa horjua, mä kerään voimia, ja katto mua, oikee kyttäs!
Sit katto Kristiinaki mua ekalla keikalla ja no varmaa katto josai vaihees tokallaki mut se vaan oli niin ihanaa kun se katto ja hymyili sillei tyylii "kiva ku oot tääl" :) Tuli mukava olo. Noo sit se toka keikkaki loppu ja venattiin et Lasse tulis takasin lavalle ja tulihan se. Annettiin kaikki ne lahjat ja tää oli ku pikkulaps jouluaattona. Oli ihan innoissaan ja hämillään ja toisteli vaan "Voi elämä" ja esitteli niitä siinä Petellekki :D Selvästi tykkäs niistä, tuli taas mukava olo! Sit sanoin et "Tulee kyllä ikävä" ja sit se vaan oli meille kaikille et "Tunne on molemminpuolinen". Ooijoijoi<3 Sit kun se sano jossain vaihees et "Kiitos" niin olin vaan et "Kiitos sulle kaikesta". Sit se vaan lähti lahjoinensa ihan innoissaan. Ja sit mentiin Peten luo ja halattiin ja otettiin yhtiksiä ja nimmareita. Sit ku kaikki vaan halus halaa sitä, oltii vaa et mäki halaan sit tää vaa "teitä on yht'äkkiä kauheen monta", toki meitä oli 5 :DD haha. Sit mentiin Kristiinan jonoon mikä oli jo vähä lyhentyny, se meniki aika nopsaan sit siinä. Ja Kristiinan kanssa puhuttiin kaikkee ja otettiin JÄLLEEN KERRAN nimmareita ja yhtiksiä.

-Voiksä ottaa sellasen hassutteluposen? -M
-Minkä?! -K
-Hassutteluposen. Joku irvistys tai jotain. -M
-*nauraa* Eii, en mä osaa. *nauraa. -K
-Leiki et sä oot mulle vihanen.
-Eei *nauraa*
-*nauraa* no joku normi sit vaan. -M
Sit Krisse otti sen söpistely ilmeen josta onkin kuva.
-Toi on hyvä! -M

Sit menin sivumpaan ni Kristiina vaan nauraa siinä x)
Sit venattii vaa siin viel hetki ja:

-Kiitos mahtavasta keikasta! -M
-Kiitos kun kävit. -K
-Ja nähdään viikon päästä.
-Viikon päästä, tuutsä Mikkeliin vai?
-Ei ku Raisioon.
-Aa Raisioon.
-Tiijätsä muuten onks se akustinen?
-Onks Raisio akustinen? -K (kysy jonkulta jätkältä siinä)
-Raisio on juu akustinen. -Jätkä
-Okei, onkse jossain siinä keskustassa? -M
-Mä en itseasias tiedä, kai se jossain siinä on. -J
-Sehän on joku Expert onkse jotkut avajaiset tai jotkut?
-Sitäkään mä en tiedä. -J (ja Krisseki oli et se ei tiijä)
-No, mut nähdään siellä sitten.
-Nähdään! -K

Ja sit lähettiin ja moikattiin suvi-tuulia ja sen sisko ja kierreltiin viel vähä aikaa Hannen ja Essin kans ja sit meki lähettiin, minä junalle ja muut niiden kyydille.

KIITOS Hanne, Essi, Suvi-Tuulia +sen sisko, Lasse, Pete ja KRISTIINA<3

[Ei aihetta]Perjantai 12.09.2008 10:20

HUOMENNA Jyväskylään, aaws! Ihanan nähdä taas Kristiina, onhan siitä edellisestä jo sen verran kuiteskin aikaa. Ja sitten kiva nähdä taas Suvi ja Hannekin <<:
20.9. Raisioon. Kiva kun lähellekin taas ettei tarvi aina matkata toiselle puolelle Suomee.

JäähyLauantai 06.09.2008 21:19

Mikä teitä vaivaa, ootteko niin vitun kateellisia et pitää ilmiantaa jotain keikkavideoita. Ei luulis olevan teiltä pois, päinvastoin, jos niitä tänne laitan. Jos joku niitä joskus tykkäs kattella niin kiittäkää noita idiootteja, ettepähän tuu enää näkeen. -_-

29.8. Fran Perea @ Tampere [keikka]Lauantai 30.08.2008 18:08

Oli kyllä yks elämäni parhaimmista päivistä!<3

Heräsin aamulla viideltä ja sitte menin äitin kyydil Loimalle, venasin siel tunnin ja menin junalla Trelle. Olin siel yheksältä, kävelin sit Pakkahuoneel laitoin nimen listaan ja sit Pauliina tuli. Ekat oli tullu viideltä. :D Siel oli sit pirun kylmä ja käytii vaa aina jossain lämpimäs ja joskus kaheltatoista Laura ja Mira tuli, juteltii jotai ja näin. Käveltiin sit päivä vaan jossain kaupungil ja käytii välil Pakkahuoneelki, sit nähtii Piia asemalla ja hilluttii sen kans jossain ja sit juteltiin. Nii ja sitte näin Joonaksen! Olin ihan sillei, onks toi se ja olihan se :D Oli kyl kiva nähdä! <: Sit Piia lähti kotii ja me jatkettii haahuilemist. Noo sit joskus viiden aikaa alettiin oleen Pakkahuoneel ku sinne alko tulla porukkaa, ketään ei ollu kirjottanu nimiä listaan ja se oli ihan sekasin mut jotenki se saatiin kasaan ja alettiin tehä jonoo. Se oli ihan sikapitkä ja oltiin toisia Pauliinan kans, kaks tyttöö meit edellä. Sit ovet avattii myöhäs ja päästii sisäl varmaa joskus 19:20. Ja ah, eturivin keskipaikka<3 Sit Fran alotti ja vittu se oli syötävä<3 Jäätävä keikka!<3 Jotain se suomeks höpötteli esim. "Terve Tampere" ja sit "Kiitos" se sano monta kertaa. Nii ja se kitaristi jotain "Moi. Mita kuuluu? Kaunis tyto." x) Sit en oikee tajunnu miks mut Franilel tuotii puhelin ja siel oli sen sisko, se puhu sen kans vähä ja oli meil sillei "Sanokaa hei mun siskolle" (engalnniks siis sano) sit kaikki vaan kilju ihan sikana, sit Fran laitto kajarin puhelimee ja sen siihe mikin vieree ni se sisko vaa nauro siel, sit Fran vaa yllytti meit kiljuu lisää ja sil siskol oli hauskaa :'D No sit ne jotain espanjaks viel höpötteli ja sit Fran jatko keikkaa :D Vitsi sille höpösölle sai nauraa<3
Sitte se heitti pyyhkeensä yleisöön, otin siitä ekana kiinni, mutta ko vittu 20 ihmistä siel takana alko repiin sitä ni en sit saanu sitä prkl ;<< Sit kauhee tappelu niil tuli siitä siin takana. No sit ketää ei eka tajunnu paitsi minä, et Fran on tulos siihen lavan ja aidan väliin, sit aloin vaa kiljuu ni muutki heräs :D Ah, sain koskettuu sen käteen :D Joo tiijän kuulostaa lapselliselta mut silti xD Oli muuten aika mahtis fiilis ku katto keikan aikana taakse ku se oli ihan täynnä ihmisiä ja ite siel edes. Sit encorenaki tuli varmaan viis biisiä! Ja Uno mas uno son siete:n aikana kaikki oli ihan messissä ja laulo sitä biisiä 8D Fran anto jopa yleisön laulaa jossain vaihees <: Sit se keikka loppu ja juostiin sielt äkkii pois eikä Pauliinan kans edes otettu takkei narikast ku lähettii sinne takaovil mis oli tosi paljon ihmisiä. Oli aika kylmä mut so what. Sit joku äijä vaan siin takana sano enkuks et se tarvii sen takin narikasta ja toinen ovi oli jo kiinni, sit meijänki takit oli siel ni annoin ne läpyskät vaan sille järkkärille ja se toi meijän takit. Niin no sit Fran tulikin siitä ja anto parille tyypille nimmarit. Otin vaan pari kuvaa, en saanu nimmaria ku en ollu siin edes. Mut eip haitannu ku oli jo keskiviikkona saanu sen omistetun (: Sit se vaan lähti ja kaikki kilju ku se auto meni :D Lähin sit vaan asemalle ja moikattiin viel Laura ja Mira ja Pauliinan kans, sit läksin kotio. (:

KIITOS Pauliina, Laura, Mira, Tiina, Katja, Suvi ja Sofia (vai mikä sen yhden nimi oli), ja erityisesti Kiitos FRAN!<3

27.8. Fran Perea @ Tampere [nimmarit]Torstai 28.08.2008 22:26

Oli kyllä mahtavaa,oltii etupääs sitä jonoo ja päästii sit aika äkkii. Tuollane nimmari tuli ja yhtäri <:
Sit lopuks:

F: Thank you!
M: Thank you!
F: Kiitos *hymyilee*
M: *nauraa* Kiitos!
F:*nauraa*

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 21:32

27.8. Fran Perea @ Tampere [nimmarit]
29.8. Fran Perea @ Tampere [keikka]

Ää arvakkaa tuleeko ees mahtavaa?! Paitsi jos en kerkee huomen ajois bussiin niin en oo tulos, sit kyl vituttaa ;<

24.8.Maanantai 25.08.2008 01:13

Joo eli lähettii kotoota joskus puol kolme, sit otettii Rosa kyytii ja mentii Loimaalle. No ne bändit jotka oli ennen Kristiinaa oli ihan jees, mutku ei vaan tykkää siitä musatyylistä, se oli jotain rokkia ja raskasta heviä. No istuttii vaa siel ja käytii kävelemäs kaks kertaa. Sit ku tultii toisel kerral takas huomasin et Kristiinan bussi oli tullu. Sit mentii vaa istuu sinne ja tyypit veti kamoja lähemmäs lavaa. Sit lopulta se Curimus (mikälieolikaan) lopetti ja ängettii eteenpäin, eturivii. Sit pojat roudas kamoja siihen nii ja olin sillei "onks toi Teijo" oli jätkä vähä muuttunu 8D. No se sit oli se. Nii no sit soitin Tirbelle ja se kuunteli pari ekaa biisiä. Olin keikan alus sillee et ei kovin hyvä keikka ku porukka ei ollu kunnol messis enkä viittiny yksin siin taputtaa ku miltä seki olis näyttäny :o Mut sit loppuu kohden siitä tuliki parhain Krissen keikka mil oon ollu :'D Nii ne soitti kaikki levyn biisit +Vandraren. Vandrarenin aikana Krisse oli sillei "Teijo antaa teille rytmin missä taputatte" no sit se rytmi oli iha outo ja kaikki taputti eri aikaa, sit se teki uuen rytmin ja sit se onnistu 8D Sitte öö, nii sit tyypit ei meinannu tajuu et tulis viel encore mut onneks sit monet alko taputtaa ni sit ku Krisse tuli laval se oli sillei "Ette kai te ois antanu mun vielä lähtee?" sit huudettii vaa EI. Nii sit pojat oli sillee "sukset sukset" sit Krisbe oli et "EI ei" sit Kristian alko vaa soittaa sitä Popedan sukset biisii tai sitä :D Sit Teijo lähti mukaa ja koko bändi, ne soitti sitä introo vähä aikaa ja olin et wtf tää encorena :D Mut sit ne lopetti sen ja Krisse oli et "Tää biisi on kaunis balladi" ja sit se oli Tuulilasin nurkkaan :D Nii sit Krisse meni sivuun jakaa nimmareita ja yhtiksiä, enkä ollu ikinä ennen Krissen keikoil nähny nii pitkää nimmarijonoo 8D Mentii sit ihan sinne peräl ja sit pojat ja Osku alko roudaa kamoi takas bussii ja sit ku ne vaa kulki siit ohi ni öö otin Peten kans yhtärin ja Kristianin tai Peten (en muista enkä saa selvää kumman) nimmarin ja sitte sanoin et "hyvä keikka" ni se oli vaa et kiitoskiitos. Nii sit Teijon kans otin kans yhtärin ja nimmari ja jotai tällästä puhuttii:

-Me ollaan nähty viimeks maaliskuus ja mä en eka oikeesti tunnistanu sua. -M
-Aijaa, hiukset kasvanu tai jotain tapahtunu sit vai. -T
-Nii varmaa joo -M
-Missä me nähtii maaliskuussa? -T
-Tampereella -M
-Aijaa, mikä tapahtuma siel oli? -T
-Se Alive. Mä lähetin sulle sillon terkkuja -M
-Aijaa..aijaa -T
*otettii kuva*
-Muthei, hyvää syksyn jatkoo ja sillei! -T
-Kiitos! Hei tuutsä Antin laivakeikoille? -M
-Joo, näillänäkymin juu -T
-Okei kiva! -M

Sit Osku meni siit vaa ni oltii vaa:

-Hei sä siin! Mikä sun nimi on? -M
-Oskari -O
-Tuutsä kuvaan? -M
-Joo kohta -O

Sit se vaan meni sinne ja alko juttelee niitte tyyppien kans ja vilkuili mua :o
Sit oltii lopulta siinä Krissen luona, otin nimmarin ja:

-Siit onki tosi pitkä aika ku me nähtii -M
-Nii -K
-Oli tosi hyvä keikka! -M
-Kiitos, kiva kun pääsit tulemaan -K
-Joo -M

Nii sit menin Oskul vaa et
-Se kuva! -M
-Joo, mä en vaan oikeen oo poseerausystävällinen -O (tai jotain ton tyylistä vaan)
-No kiitti kuiteski! -M
-Kiitos! -O
Sit mentii sivumpaan ja se joku lehtimies sano Oskul "Kato kiertuemanageriki pääs kuvaan"
Olin sillei ookoo x)

Jotai välispiikkejä:

-Mitä kuuluu Loimaa?
-Onks teillä ollu kivaa?
-Esa Mäkinen, Esa on tänään ollu vähän levoton
-Mitä mä sanoin, pojat on ollu levottomia!
-Turvallista kotimatkaa!

Sit otettii viel Krissen kans yhtis ja halasin sitä. Sit lähettii kotia <:

22.8.Sunnuntai 24.08.2008 02:19

Joo eli lähin suoraa koulusta asemalle (äiti heitti) sit menin junaa ja istuin siin neljä tuntii, oli pikkasen tylsää, sit olin Pieksämäel. Kysyin jonkult neuvoo mut en oikee tajunnu ja menin väärää suntaa sit soitin Suville ja se ja sen kaverit tuli mua vastaan ja mentiin sit sinne. No sitte Haloo Helsinki alotti, otii jossai 7.rivis, surkee paikka. Mut musiikki kuulosti ihan pirun hyvältä livenä, porukka oli kivasti mesissä ja aaws Jere oli syötävä! ;DNo sit Hanne tuli siihen meijän kanssa. Nii sit ne lopetti ja ihmisiä alko kasaantuu hirveesti siihe ja saatiin ihan paska paikka, lavalle ei nähny mitään. Mut sit Cheek alotti ja se oli jopa ihan jees livenä <: Liekeissä ja Raplaulajan vapaapäivä oli anoot jotka tiesin ni totajoo :D Mut porukkaa oli aika kivasti, oli vähä ahast ja nii, porukka oli kyl onneks tosi messissä! (: Cheek jopa sano, että vois muuttaa Pieksämäel 8D Sit alettii änkeemää Hannen kans ittemee eteenpäin ja jostain ihmeen kumman syystä päästiin eturiviin! :DD Sit tyypit roudaili kamojaan ja vittu kirottiin, et miks jonkun hemmetin Annan Lassen pitää olla koskettimis! Nii se bändi oli täl kertaa ihan outo, onneks sentään jotain tuttua löyty, nimit. Esa bassossa! :D Ekaa kertaa kiinnitin Esaan oikeesti kunnol huomioo ja tajusin et hei, tosi kiva soittajahan sekin on! :D Nii se bändi tosiaa oli tälläne:

Lasse - koskettimet
Kristian - kitara
Esa - basso
Antti -rummut

En oikeesti kestäny tota Anttia kun se oli niin paras, sellanen pikkunen ja kaikkee, IHANA! xD Sit tosiaan Kristiina alotti ja veti kyl übermahtavan keikan! Paitsi et äänentoisto oli aika paska :/ Mutjoo, en mitää välispiikkei muista sanatarkkaa mut täs jotain:

'Pojat on kiusannu mua tänään koko ajan bussissa!'
'Tää seuraava biisi on mun lemppari *sit jotai löpinää en muista* tää on Häpeätkö nyt'

En oikeesti muista muuta! :/ Mut kaikki biisit tuli Vandraren. Sit oli kyl rasittavaa ku jotkut känniläiset tuli siihe taakke mut onneks ne osas edes jotenki käyttäytyä! Sit keikka loppu. Yritettiin molemmat huutaa, että "Antti!" mutta ei se mitään tieteskä kuullu :s Ku oisin halunnu yhtiksen ja jotain :D Sit mentii sinne sivumpaa ku Krisse tuli jakaa nimmareita se meni meitä koko aika karkuum, se ei tykänny meistä! :( Sit lopulta saavutettiin se ja otin nimmarin again laukkuun ja haliyhtärin ja annoin sille sellasen rannerenkaan. Ja tälläsiä jotain puhuttii:

-Saanks mä laukkuun nimmarin?
-Laukkuun, joo.
-Haluutsä tähän sen?
-Joo
-Tai jos mä laitan tän päälle sen
-Joo, se on tyhmä ku se on haalistunu

-Saanks mä haliyhtiksen?
-Minkä?
-Haliyhtiksen
-Joo, miten me otetaan se, näinkö?
-Joo

-Mulla on sulle tällänen, toivottavasti sä tykkäät siitä *ojentaa rannerenkaan*
-Ootsä varma ettet sä haluu pitää tätä ite?
-Eiku mä ostin sen sua varten
-Kiitos!

Nii sit Hanne lähti ja hetken päästä Satu ja sen isä tuliki hakeen mua ja ajettiin niille, syötii ja juteltii ja mentii nukkuu ja herättii aamulla ja mentii kaupunkii ja sit lähin takas kotio ja selvisin jopa kolmesta vaihdosta, wau! :D Että tällästä, huomenna Loimaalle. <3

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 23:51

Juu olin tänää kampaajal ja näistä tuli kyl tosi kivat, näätte si joskus! (:

Huomenna sitte Pieksämäelle, oliki jo ikävä Kristiinaa<3 Nii ja näkee Satun ja Hannen ja Suvin! Jiihaa :'D
Sit lauantaina kotio ja sunnuntaina Loimaalle. Mahtava viikonloppu tulos! <3

(Y)Keskiviikko 20.08.2008 23:54

Voitin kerranki jotai!

Kristiinan Fan Clubista Pilvet valmiina promosinglen nimmareilla, uujea 8D