IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 01:13

Irwin Goodman - Suojelusenkeli

http://uk.youtube.com/watch?v=kObF3lX-OWo

mikä biisi ♥

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 02:38

http://uk.youtube.com/watch?v=Q9tr-pM91JQ

naurakaa vaan mut kyl mä tykkään.

rupesin just äsken miettiin et millastakohan musaa ja montako levyy ja millasia keikkoja ja faneja olis jos Indx olis viel elos :'D

[Ei aihetta]Tiistai 21.10.2008 21:33

PETE PARKKONEN - KATY PERRY - I KISSED A GIRL

no en tykkää hei !

p.s. kiitti netti-tv <3

20.10.Tiistai 21.10.2008 20:22

Heräsin aamulla 05:15 ja joo olin "tosi" virkeenä sitten siinä, äiti heitti mut Loimaalle ja venasin siel jonku tunnin ennenko juna tuli. Junamatkakin oli joo tosi mukava, istuu sellaset 4,5h junassa ja 5h reissussa vaihtoineen. Noo sitte joskus yhen maissa olin vihdoin Kuopiossa! Sit nähtiinkin jo Hannen kanssa ja niiden porukat heitti meijät keskustaan, käytiin mäkissä ja pyörittiin ja paleltiin siellä ympäri keskustaa ja toki, meillä ei ollu yhtään omaakivaa xD Nojoo, mut sit puol kolmelta lähettiin sinne Kolmisoppiin K-Citymarkettiin mis se keikka oli. Ei eka löydetty lavaa ni kysyin sit siit infosta ja ne neuvo, sit samas huomattiin et nice, Kristiinalla on kolme settiä klo 15, 17 ja 19. Olinko hiukan angstangst ku tajusin et ehin niistä vaan ekalle, Hanne ehti onneks kahelle ekalle. Muttajoo angstittiin tosiaan hetki siin mut ei kauaa pystytty oleen nauramatta ku nähtiin se lava xD Sellanen kiva pieni ja pelleiltiin siinä sit jotain.. Mut kuitenki jäätiin vaan ihan kiinni siihen lavaan sillee et tyylii lavalla iteki. Sit kello tuli kolme ja keikka alko, kesti 20min eli viis biisiä. Akustisesti tosiaan vetivät, Kristiina +Antti&Petri. Oli hyvä ko Krisse tuli lavalle ni katto vaa meit ku oltiin siin iha kiinni, nauro ja oli vaa "Moi". Nii sit kuunneltiin keikka siinä ja jäätiin venaan kans nimmareit. Kivaku kaikki pikkulapset oli ihan innoissaan ja kiipes oikee siihen laval x) Nii sit lopulta meki saatiin nimmarit, pyysin again laukkuun ja Kristiina oli vaa "mihis me se täl kertaa laitetaa. lätkästää vaikka toho ottaan." sit olin vaa jotai ja sit Krisse oli viel et "se on kohta ihan musta ku siin on niin monta" hah :'D sit otin nimmarin myös poskee, hiukanko äkkii lähteny ko siit ei oo tyylii enää mtn jäljel ;< mut joo sit Hanne ja Kristiina vaan jotain "älä nyt hymyile tai se menee piloil", sit vasta rupeski hymyilyttää. :DD sit jäätiin siinä viel jotain juttelee Kristiinan kans ja otettiin yhtiksetki ja halattii. epäonnistu mun osalta täysi -_- Sit mentiin viel poikien luokse et saadaaks me yhtikset ja ne oli et joo. Sit Antil oli sen kitara kädes ni Kristiina sano et hän voi ottaa sen. Sit se vaan rupes soittaan sitä siin lavan reunalla, tilanteesta on muuten kiva videokin :D<3 Sit Antti vaa otti siit lätkämailan ja alko sil huiskii et he tekee vaihtokaupan, Kristiina alkaa soittaa kitaraa ja Antti pelaa lätkää :D Antti opettaa Krissee ja Kristiina opettaa Antin luistelee x) Mutnii, sit otettiin poikien kans niit yhtiksiä ja Kristiina käski poikien hymyillä ja ne vaa intti et ei pysty enempää hymyilee ku sit siit tulee väkinäistä, tuli kyl komeet ilmeet meil kaikil x) Joo sit ne häipy siit ja Hanne kuiteski oli et hän haluu viel poikien nimmarit ja mentiin ne sit hakeen, ne penko jotain Ale-koria siin ja kysyin et "mitä te teette?" ni sit siin oli kaikkii bikinei ni Krisse oli et "pojat ettii esiintymisasua" ja naurettiin siin vaa.
nojoo sit jotain siin kait muutama sana viel vaihdettiin ja sit ne häippäs ja meki lähettiin. Sit källin sielt ovesta sen keikkajulisteen, khihii. Sit mentiin taas Hannen porukoiden kyydil keskustaan ja hilluttiin siel viel vähä aikaa ja sit ne heitti mut asemalle. Olin kyl vaa et ähh, en haluu lähtee. No mut venasi siel sit hetken ja lähin junal takas, ei kyl oikee innostanu matkata taas viittä tuntia junalla :'D Nii! Ja sit junas olin hetken aikaa ihan o____o ku taisin mennä sillo Pieksämäki-Tampere väliä. Ku Maajussi-Ape asuu Juankoskella joka on Kuopion lähettyvil ja sit siin junas oli sellane jätkä jolla oli ihan täysin samanlainen ääni ku Apella ja kaikenlisäks sama murre! Hitto jos se oiskin ollu se mut ei se ollu :D Joo ja sit se juna oli kaikenlisäks puol tuntia myöhäs ja olin ainut joka jäi Loimaalla pois x) Mutjoo olin sit aika myöhään kotona ja sit olin viel hetke koneel ja si menin nukkuu.
Mut kiva päivä tosiaan oli taas kerran! :))

KIITOS Hanne, Antti, Petri ja KRISTIINA ! <3

Kuopioo!Tiistai 21.10.2008 02:56

Oli kivaa vaikka ehdinkin kattoon kolmesta 20min setistä vaan yhen mut kivaa tosiaan oli! :))
Pitempi raportti si huomen <:

KIITOS Hanne, Antti, Petri ja Kristiina <3

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 18:34

Vitsi eilen oli kyl kivaa, kiits Henna :>
Ja maanantaina keikalle, en jaksais odottaa! <3

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 02:13

hihii sydäntenmurskaaja <3
oli kyl niin kiva nähdä se viel viimisen kerran tuol talos, sinne se kuuluis. <3

[Ei aihetta]Perjantai 17.10.2008 02:18

huomen Tampereelle ja maanantaina Kuopioon. <3

[Ei aihetta]Perjantai 17.10.2008 02:15

huh onneks Kalle ei tippunu!
pelkäsin ku ne jäi Danielin kans siihen ni et Kalle tippuis mut ei onneks.

nii ja oijoijoioi, näytettiin pätkää huomisen jaksosta ni Harrii<3

[Ei aihetta]Torstai 16.10.2008 02:19

KRISTIINA ON BRUNETTE NYKYÄÄ!
HEI OIKEESTI O_______O

xD Mä oon järkyttyny!