IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 24.02.2009 23:08

EI HELVETTI! POPGRAM PELASTI MUN PÄIVÄN JA ELÄMÄN! <3

Olin iltapäiväl kattonu Kristiinan keikat netistä ja edelleen vaan toi kaks K-keikkaa. Ja mitä nyt! Kolme sallittua kauppakeskus keikkaa tullu! Kempele, Espoo ja Vantaa!

ESPOO JA VANTAA! <3

Mä tärisen!

14.03. Kristiina Brask @ Iso-Omena, Espoo
21.03. Kristiina Brask @ Jumbo, Vantaa

20.2.2009 & 21.2.2009Sunnuntai 22.02.2009 03:44

Lähettii kotoota joskus varttia vaille seittemän ja mentiin Loimaalle, siellä sitten Mira jo oottelikin. :>
Hypättiin junaan ja lähettiin suunta kohti Turun Satamaa. :> Eipä siellä jouduttu kauaa odottamaan kun päästiin jo laivaan. Sit alettiin ettii hyttii joka oli kannella 6, no lähettiin eka väärään suuntaan ni ketä tuleekaan vastaan ja moikka niin ilosesti, Antti! :) (muisti mut vielä :D ) Sitte löydettii hytti ja aloin selaamaan sitä risteilyohjelmaa ja huomasin et Kristiina esiintyy vielä lauantainakin klo 18. :D Olin iha innoissani et kui hyvin se reissu lähtikään käyntiin, ensin nään Antin ja sit viel tää :D No siinä oli sitten pari tuntia aikaa keikan alkuun joka alko siis klo 23 Fun Clubissa. Pyörittiin siel jossain ja katteltiin vähä paikkoja ja sit mentii joskus kymmeneltä keikkapaikalle ja katottiin sitä "ihanaa" taikuria :D No sit keikka jo alkokin ja rynnättii sinne tanssilattialle. Voi vitsit, keikka oli mitä parhain! Vaikka yleisössä nyt olikin sellasia känniääliöitä jotka vaa riehu siel, eikä muuten porukka ollu oikee mukana. No loppuvaihees se tanssilattia oli onneks puolillaa sentää ihmisiä ja kaikki taputti. Levyltä tuli miltei kaikki biisit ja sit tietysti Don't stop the music joka oli muuten koko bändin vetämänä ihan HELVETIN MAHTAVA!!! Keikka kesti tunnin ja venailtiin sit hetki siinä sivuoven luona josko Kristiina tulis mut ei se tullu, joten päätettiin lähtee venaileen niiden hyttien luokse. Tiijettiin siis et missäpäin niiden hytit oli koska Antti oli tullu meitä vastaan sillon heti alus :D Nii ja tosiaan oltiin Krissen ja poikien kans samalla kannella ja hytit oli melko lähekkäin! (: Toisella puolella aulaa vaan, mut siis lähellä kuitenkin.
Nii ja sit venailtiin siinä ja Antti siinä meni pari kertaa ohi ja sano et Kristiina tulis kohta. No sit Kristiinaki meni siit pari kertaa ohi mut sil näytti olevan vähä kiire ni ei sit mitää sanottu, venattii vaa. Sit se oli lähteny jonnekki ni Pete tulee sieltä hytistä ja siitä selvästi huomas et pikkusen kännis oli :D
Oli vaan jotenkin jännä kun se on muuten vähä sellanen ujo ja nyt se vaan selitti kaikkee. :D Siinä käytävällä tosiaan pyöri meijän lisäks sellasia kivoja känniääliöitä -_- Noniin sit Pete jotain siinä sano et Kristiina meni syömään mut et kyl se kohta tulee ja jotain tällästä:
-Voitte oottaa siinä jos ootte ihan rauhassa -P
-Juu. - Mie ja Mira
-Ette tappele? -P
-Ei -M&M
-Ette puhu rumia? -P
-Ei -M&M
Juu että sellasta :DD Ja selitti se niil känniläisilki kaikkee missä se opiskelee ja sellasta :'D Nii sit ne onneks lähti siitä ja Kristiina tuli sieltä <: Siinä kaikkee juteltiin ja oli niin ihanaa ku Kristiinaki muisti ja sano et "oli kiva nähä pitkästä aikaa" , oii niin kyl oliki<3 Ja tosiaan kaikkee siinä juteltiin ja sovittii et nähää seuraavana päivänä keikalla ja sit se oli viel et "olkaa kiltisti" : DD Ja sit oltii lähös ja sanoin et "me jätetään teijät nyt rauhaan" ni Kristiina vaa nauro ja sano jotai et "ette te häiritte". Nii ja otettii me siinä yhtiksetki ja halattiin.
Juu ja sitte lähettii Miran kans sinne laivalle vaa kävelee ja käytii Discos ja Fun Clubis ja syömäs ja kaikkial ja tavattii muutama kiva jätkä x) Yks pyys ruottiks tulta, yks vaa oli muute hörhö ja yks siel yökerhos tuli selittää et ei jaksa olla enää yksi ja et meijän pitää sanoo et suksi vittuun jos ei haluta et se on siinä ja kaikkee plääh :D En nyt viitti selittää tarkempia.
Sit neljän jälkee mentii nukkuu ja piti herätä 07.00 mut ei jaksettu ni noustiin sit 08.20. :D Ja oltii sllo viel Tukholmas, oli kiva sitä satamaa kattella <: Juu ja si lähettii aamiaisel ja eka tuntu et päiväst tulis toooooosi pitkä mut sitte ku kaikki paikat aukes ja Fun Clubis alko olee ohjelmaa ni päivä meni ihan hiton nopeesti. Ja käytii me Sky Bar:ssaki ja oli muute hieno paikka (: Ja jossai vaihees Anttiki tuli vastaa ja moikkas taas :D
Juu no sit taas oltii siel keikkapaikal ja mentii tanssilattial ku kello oli vähä vaille kuus ja Kristiina alotti sen puolen tunnin keikan (: Siinäki oli aika vähä porukkaa mut kivaa oli silti! : ) Sen keikan jälkeen Kristiina sitten tulikin sinne sivuoville mut siin oli sellane ryysis nii mentii Antille juttelee ku seki oli siinä <: Kaikkee puhuttii keikoist ja et oli kivaa ja Antti oli kuulemma vähä väsyny mut muuten meni hyvin :D Ja kaikkee muutaki siinä sitte, nii ja otettii yhtärit ja halit. Se on nii symppis, ihana tyyppi! <3 Ja sit mentii Kristiinan luo ja otettii nimmarit ja yhtärit ja halasin kaks kertaa <: Ja siinäki kiittelin mahtavasta reissusta ja mitä kaikkee me taas puhuttiin, ja Kristiina sano taas et oli kiva nähä pitkästä aikaa :)<3 Nii ja kovasti Kristiina ja Anttiki kiitteli et oltii tultu paikalle. Sitte lähettiin siitä, taas kuljettiin siellä se puolisentoistatuntia vai mitä siinä sitten oli kunnes saavuttiin takas Turkuun : ) Sitte rauhassa siitä käppäiltiin junalle ja tultii koko porukka takas Loimaalle ja si Mira lähti poikien kans kotii ja meki lähettii kotii siitä : )
Ei voi muuta sanoo kun että HELVETIN MAHTAVA REISSU! <3

KIITOS! Mira, A-P, Lassi, Pete, Antti ja suurin kiitos KRISTIINALLE! <3

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 01:48

H U O M E N N A ! ! ! < 3

onkin ollu jo kauhee ikävä ku viimeks marraskuus nähny.

[Ei aihetta]Torstai 19.02.2009 02:37

Viiden tähden kusipäät
Koittaa muita kyykyttää
Viiden tähden kusipäät
Ei omista elämää
Viiden tähden kusipäät
Ei ymmärrä yhtään mitään
Viiden tähden kusipäät
Hymyilkää

Haistakaa paska
Me tehdään mitä huvittaa
Haistakaa paska
Ette voita milloinkaan

KARTANON KOULU 9BLauantai 14.02.2009 01:22

Kirjoita luokkalaistes nimiä 1-14

!! tiedoks sit et meijän luokal on vaa 13 oppilasta ni joudun laittaa itteni ja luokanvalvojanki nimen :D !!

1. Emmi [luokanvalvoja]
2. Rosa
3. Jenna
4. Elli
5. Laura
6. Karita
7. Viivi
8. Alex
9. Anton
10. Teemu
11. Jaakko
12. Jani
13. Sami
14. Minä

Älä selaa alaspäin ennenkuin olet täyttänyt edellisen jutun! Vastaa näihin:

01. Onko 7 ollut ekaluokasta asti luokallasi?
- ei, seiskasta asti vaa :P

02. Onko 6 hyvä koulussa?
- hah, ei todellakaa x)

03. Sopisivatko 9 ja 11 hyvin yhteen?
- TIETYSTI! 8DD

04. Haluaisitko tehdä parityötä 2 kanssa?
- no paras kaveri ni joo :D

05. Kuvaile 4 käyttäytymistä tunnilla?
- noo tosi aktiivinen ja aika puhelias :D

6. Muistuttavatko 10 ja 14 toisiaan ?
- no ei todellakaan 8D

07. Onko 8 hyvä koulussa?
- onse joissaki aineis

08. Luotatko 3?
- Luotan :)

09. Millaista tunnilla olisi jos siellä ei olisi 13?
- HILJASTA!

10. Onko 1 varattu?
- jaa'a :D

11. Pitääkö 10 sinusta?
- tuskin :D

12. No Pidätkö sinä 10?
- nosiis luokkakaverina iha jees, mut ei kyl mitää muuta :D

13. Paras puoli 4?
- sellane tosi hauska ja aika luotettava :D

14. Mitä 9 mahtaa juuri nyt tehdä?
- olisko josai ryyppäämäs

15. Haluaisitko kaverikuvan 6 kanssa?
- no mikäs siin :D

16. Haluaisitko muuttaa 5 kanssa samaan kämppään?
- vois olla aika hupasaa :D

VVPerjantai 13.02.2009 19:13

~No kun on se kauhea
lasinen lapsuus
ja annettu huonot eväät
niin on valmiiksi pilalla kaikki
ja oot liian hauras
sun omasta mielestä
kestämään elämää täällä.~

[Ei aihetta]Tiistai 10.02.2009 23:22

Voisitko halata minua ystävänpäivänä?

Kopioi sitten päiväkirjaasi, kun olet vastannut!

[Ei aihetta]Maanantai 09.02.2009 23:00

Pääsenkö jonkulle yöks Tampereelle 30.04. ??

07.02.09Sunnuntai 08.02.2009 13:50

Lähin junal Loimaalt 11:13 ja sitte näin Pauliinan siellä ja oltii Turus 11:50. No pyörittii eka vähä aikaa kaupungil ja mentii sitte ootteleen Soneran takaoville et nähtäis ku Koop ja Pete tulee. No ei kuiteskaa nähty niit, ja mentii si sinne etuovil joskus 13:55 ja jono oli sillo ulko-ovil saakka. Sit kuiteski nähtii ku ne meni autol ohitte sinne taakse <: Se nimmarijono meni aika pirun hitaasti eteenpäin mut lopulta kuiteski oltii Peten ja Koopin luona, nimmarit ja yhtärit. <: Sitte mentii takas sinne taakse ja nähtii siel Anniina, Janina, Noora ja Marja ja niiden kans hilluttiinki sit koko päivä : ) Löydettii sielt nurkan takaa se auto mil ne tuli ja venattiin siel kunnes ne tuli. Niil oli mukana sellane vittumaine järkkäri joka valitti koko aja "te ootte tullu tänne vähä omin lupinenne" , haistakoon paskan :D No siinä sit niiden kans pari sanaa vaihdettii ja halattii, sit Pete lähti Ilonan luo ja Koop hotellille, ja käveltii sen kans siinä sit vähä matkaa. Si lähettii hesel, syötii ja oltii siel itseasias varmaa aika kaua :D
Noo, sit lähettii lelukauppaa ostaa Petel joku lahja (taino Anniina ja Janina sen osti) ja si kauheet paketointisessiot siinä : D Yritettii hoitaa se homma nopeesti ku kello oli kuiteski jo neljä. Noo sit lähettii bussil Caribialle ja oltii siel puol viiden aikaan, siel oli ihmeen vähän porukkaa, mut sit heti meijä jälkee alko kasaantuu kauhee jono. Sitte otettii siel vaa kuvii ja hilluttii ja si näin Tirbe ja Heban ja vaihdoin niiden kans muutaman sanan. Aika meni nopeeta ja si päästii sisäl, eturivi<3 En ois kyl uskonu! Sit keikka alko ja oli ihan helvetin mahtava<3 Se loppu oli niin paras kun kaikki vaan sekoili siellä :D Pete ihan litimärkänä ja Kalle ilman paitaa, naminami ;) Ainii! Ja Lasseki oli siel ♥ Sit ku keikka loppu ni yritettii mahd. äkkii päästä vaan pihal, ja jäätii Anniinan ja Pauliinan kans venaa siihe eteen Petee, mut si lähettii sinne takaovil ja siel sit nähtiinki viel suurin osa (: Pete, Anna, Koop, Jaana ja Saana. Ja sillonki se vitu järkkäri siel valitti. Mutjoo, yhtärit ja halit ja nimmarit tuli sit viel siel takana (: Sitte lähettii Pauliinan kans meil ja se siis tuli meil yöks : D Jaja sellasta :)

En oikee muuta osaa sanoo, ku et ihan pirun mahtava päivä oli! <3

KIITOS Pauliina, Anniina, Janina, Noora, Marja, Koop, Pete, Anna, Saana, Jaana, Kalle, Ansku ja Jannike !! :)

IDOLEITA JA TÄHTIÄSunnuntai 08.02.2009 01:47

OLI IHAN VITUN MAHTAVA PÄIVÄ OIKEESTI!! HUOMEN RAPORTII.

KIITTI KAIKILLE! <3