IRC-Galleria

28.-29.11.Maanantai 30.11.2009 23:49

Jeiij X Facotr joo oli kivaa vaik ei päässykkä jatkoon. Mutt kolme uutta frendii tuli ja oli oiiikein jees ja mentii si sunnuntaina viel kannustaa yhtä niistä :) Ja sit viel vittu Aso voitti ! Se meni niin oikeen osotteeseen, tosimies ansaitsi sen<3 Joo ja sit tänää Antti voitti Diilin ni seki oli aika jees ;D

Jaja nyt olis aika jee sit jos näkis Amadeuksen ;D

Amadeus Lundberg @ Jämsä 25.11.2009Perjantai 27.11.2009 03:37

Keskiviikkoa oli kyllä aamusta iltaan ihan täydellinen päivä!
Kyseessä oli siis kirkkokonsertti: Amadeus Ystävineen. Eli siel oli Ampun lisäks Jyrki Niskanen, Sirkka Kuula, Perttu Niskanen, Lotta Loveson ja Kansalliskuoron naiset. Olin kirkolla vähä yli kuus ku konsertti alko seittemältä. Siel oli ehk joku 10 ihmist ennen mua eli joo oli ihan hyvä olla ajois. Meinasin kuolla siihen kirkon ovelle ku menin sisää ku näin Amadeuksen vaan siel edessä ja ne harjotteli! Joo no menin sit sinne istuun ni tää vaan kattoo ja hymyilee, olin siinä vaiheessa jo ihan sulaa vahaa :) Joo no konsertti alko sit seittemält ja meinasin nukahtaa sinne ko siin tuli eka niit muit, 7 biisii ennen Amppuu mutjoo sain jotenki pidettyy mielenkiinnon yllä kuiteski niidenkin aikana, vaik en noista muista pidäkään, niin pakkohan se on myöntää et ku joku Jyrki Niskanen joka on tenori niin vetää kirkossa, jossa akustiikka on parhaimmillaan, ilman mikkiä ja koko kirkko kaikaa niin onhan se ihan helvetin upeen kuulosta. Joo no sit vihdoinki Amppu tuli lauleskeleen ja vooi se unohti yhdes vaihees Maa on niin kauniissa sanat hetkeks, mut ei se väärin oo, se vaa jatko siitä niiku ei mittää ja hyvinhän se meni! (: Joo no siel sit sanottii et taputukset vasta konsertin iha lopussa mutko koko poppoo vetää siinä med kuoro niin eihän siinä voi muutako taputtaa :> Ja vika biisi oli sitte myös sillee et oli Jyrki, Amppu ja Lotta soolossa ja kuoro taustal ja biisinä Oi Jouluyö. Siis A P U A se kuulosti upeelta! Mikään ei kyllä vedä vertoja hra Lundbergin äänelle! Ja vitsit ku se biisi loppu ni koko kirkko (se oli iha täynnä siis) taputtaa vaa iha hysteerisinä ja lopulta kaikki seisoo siel ja taputtaa ja Amadeus vaa lähettelee lentopusui kaikille :) Noh, suosionosotusten suuruuden vuoks Oi Jouluyö tuli viel uudestaan ja siinä vaiheessa olin jo erittäin onnellinen, täydellinen konsertti! Lopuks esiintyjät sai viel kukkaset ni Ama vaan tuudittaa sitä kukkapuskaa ko jottai vauvaa, nii ja lähettelee lisää lentopusui yleisölle, söpö!

Joo no siin sitte suurin osa yleisöstä lähti poois ja osa sitte jäi siihen kiitteleen ni tottakai mieki jäin :) Yhtis ja nimmari ja kaikkee pient jutusteluu Amadeuksen kans :) Se on kyä ihanin! <3

"Saaks mä nimmarin? -M
"Joo. Saaks mä lainaa sun selkää?" -A
"Onks tää siitä Lue-lehdestä?"-A
"Joo" -M
"Haluuks sä halaa?" -A

Joo sit jottai kiittelin ja kehuin sitä et oli upeeta ni tää vaa "Parhaani yritin"
Juu ja sit siinä pyysin viel sellaselt naiselt et voisko se ottaa meistä kuvan ni se sit vaa sano jottai et joo, osaankohn mä käyttää tätä (mun kameraa siis) ni en saanu suutani viel auki ko Amadeus vaa alottaa:
"Painat tästä, painat ihan pohjaan" aaaw voiko olla sulosempaa näkyä ku yks vaa selittää et miten mun kamera toimii x) Joo ja si se nainen oli jottai, et tulikohan se nyt, salama ainaki välkähti ja sanoo Amal et kato ite tuliks se. Sit oltii vaa Aman kans mlemmat sillee et katotaan tuliks se jaja tulihan sen ;D Nii ja sit se viel toivotteli pari kertaa kaikkee hyvää ja lopuks viel et "mee turvallisesti" huolehtiva<3 Jaja totesin viel et nähään ni tää hymyilee ja on et "nähään!".
Sit viel siin kirko ilmotustaulul oli se juliste ni sain sen :))

Oon vieläki ihan hurmiossa ja voin kertoo, että tää ei todellakaan jäänyt mun viimiseks Ampun keikaks! Joo ja kiva jos joku jakso lukee, miten yhdestä kirkkokonsertista voi saada noin paljon tekstii o_o

<3Sunnuntai 22.11.2009 01:59


tykkään<3

Hui !Sunnuntai 22.11.2009 01:33

Viikko aikaa X Factoriin ja kuuntelin muutaman videon tyypeiltä jotka on osallistunu/osallistumas ja voin kertoo, et nyt alkaa se paniikki iskemään :'D Tuntuu vaan, että enhän mä ikinä yllä samalle tasolle kun noi ihmiset. Tietysti tossa on niin törkeen pieni prosenntiosuus jos kuuntelen kolme videoo, et eihän se viel mitään kerro, toki sinne tulee varmaan paljon paskempiakin, mut on otettava huomioon, et sinne tulee myös tosi paljon vielä noitakin parempia. Sit vielä siihen kaikkeen päälle se jännitys ja paniikki niin saa nähdä et mitä tosta mahtaa tulla, noh kokemuksena ainakin tosi kiva, mut kuiteski olis aika jees ku pääsis edes tuomareille. Apua.

:)Torstai 19.11.2009 18:07

2009 vuosi on loppusuoralla, joten kerro yksi muisto minun kanssa. Sen jälkeen voit kopioida tämän blogiisi

Päivän naurut.Torstai 12.11.2009 14:40

Ei helvetti ihan oikeesti, sallikaa mun nauraa x) Menin ihan uteliaisuudesta vielä viimisen kerran käymään tuolla videolukion ÄI1 kurssin sivuilla, et onks sinne mitä tullu. Nii ja tiedoks kaikil et se opettaja oli aina ihan sekasin, jotenkin vajaa.
Katon ensin et mikä vittu toi otsikko on: Nuoret lukuvinkit Marikalta
Anteeks mitä? Sit avaan sen sivun ja siel lukee:

Shakespeare: Romeo ja Julia

Anssi Kela: Kesä Kalevi Sorsan kanssa

Juha Mäen sanoituslyriikka

ÖÖÖÖ? Kirjotin noita esseeseeni mut mitä vittuu se opettaja tunkee ne nettiin? Ja mikä toi viiminen on? JUHA MÄEN SANOITUSLYRIIKKA xD
Okeiokei kehuin ja ylistin siinä toki Jullen sanotuksia, koska ne on niin mahtavia ja koskettavia ja hienoja, mut miks sekin on pitänyt mainita tossa? Niin, ja toi sanamuoto. JUHA MÄEN SANOITUSLYRIIKKA.
En voi muutaku nauraa, hhah x)
Nnoooh, ainaki sai Neljänsuora mainostusta siinäki ja kaikki tajuu et Julle tekee parhaimpii sanotuksii ikin :'D

J.M.Keskiviikko 11.11.2009 17:00

"Toivottavasti pääset taas pian"
keikalle siis. Voi että, kyä yks lause voi tehdä ihmisen päivästä niiin paljon paremman! (:
Pikkujuttu toki, mut silti vaan tuli nii ihana fiilis :)

AI MIKÄ SEKOOMINEN?!Tiistai 10.11.2009 18:29

SIIS VOI HELVETTI IHA OIKEESTI TEKIS MIELI MENNÄ PYÖRII VAA TUOL LUMIHANGES TIETTEKS!!
POPGRAM ON AIKAAAA KIVA MESTA :D PELASTI MUN PÄIVÄN

02.01.2010 Juha Metsäperä @ Auran Nuortentalo
27.02.2010 Neljänsuora @ Auran Nuortentalo

SIIS TOI ALKUVUOS TULEE OLEEN NIIN UNELMA ! <3
Nii ja sit Neljänsuoral olis helmikuus viel noit laivakeikkoiki et sinneki olis ny vähä niiko pakko päästä !!
Mutt jos ei ni voin kertoo et oon tohon Nuortentalon ohjelmatarjontaanki jo aika helvetin tyytyväinen ! ;DD

!!auttakaaaaaa!!Sunnuntai 08.11.2009 01:42

heittäiskö/hakisko joku mut kotii la-su välisenä yönä elii lauantai on si 12.12. eli Harjavalta-Loimaa? maksan kyl.

ku olis ihan jees nähä toi jätkä ja olis iha jees päästä sieltä jotenki pois. nii, olis iha HELVETIN jees nähdä toi jätkä.
KIIIIITOOOOOS!!

?!?Lauantai 07.11.2009 18:10

asuuko joku Harjavallas?
haluun 12.12. Juhan keikalle sinne prkl ja pakko päästä jonkulle yöks ku se loppuu vasta 01:40 !
auttakaaaaaa.