IRC-Galleria

:)Torstai 28.01.2010 00:45

Jauuuuu huomen Biisikärpäsen esikarsinta :)

:/Torstai 28.01.2010 00:44

yhyy Ulf ei tuu Suomen Euroviisufinaaliin ;(

:)Sunnuntai 24.01.2010 01:07

Huomen Matkamessuilleeeeeee med Jassu :)
Tulee parasta ! ;D

</3Lauantai 23.01.2010 03:05

Kuinka monet itkut ihmisen pitää itkeä ennenkuin se voi unohtaa sen toisen ihmisen?

Kertokaa, haluan tietää koska tämä loppuu.

Édouard GiardSunnuntai 17.01.2010 01:58

Tässä näette MAAILMAN komeimman miehen ;)
Meikä tyksii ja aika paljon !

Jos rakastatKeskiviikko 13.01.2010 00:55

Jo sä tahdot niin, nimeäsi enää toista en
Mut vaikka tahdot niin, kuvaas mielestäni poista en.

<3

Oli kyl yks parhaimmist leffoist IKINÄ !

BiisikärpänenMaanantai 11.01.2010 00:21

Joo ilmottauduin sitte Biisikärpäseen et sinne mennään 28.1. koittaa pääseeks jatkoo. Täst alkaa ny hurja sanojen opettelu !

Amadeus @ Turku 09.01.2010Sunnuntai 10.01.2010 02:10

Joo kivaku saavuin asemalle ni tuli tieto et joo juna on myöhäs ja se lähtee n.tunnin myöhässä. Vituttiko edes, siinä menee sitte Amadeuksen eka setti. Sillä oli siis 2x 30min. No ei voinu mitää, tuntii ootteluu ja sit ko päästii Turkuu ni kello oli n. 12:50 ja yritin kymmenes minsassa kävellä bussille, mut ei, jos oisin ollu 2min aikasemmas ni olisin ehitny mut ei si. Vitutti. Jälleen puol tuntii odotteluu ja huhhuh sitä fiilistä ku istuin klo 13:30 bussissa, vihdoinki pääsen Messukeskukselle !
Joo no sit joskus 13:45 Messukeskuksel ja ostaa lippu ja kamat narikkaan, sit aloin kattoo sitä ohjelmaa siinä niini ketäs sielt tuleekaa vastaa, AMADEUS ! Meinasin saada sydärin sitko se vaa kattoo muo, okei nopeesti mut silti, huhheijaa ! Jjoo sit siin kuluttaa aikaa et Ampun toine setti alkais klo 15:00. Kattelin siin ku Wahlman kokkaili ja simmost :> Sit hyvis ajoin Auditorioo istuu ettei mummelit valtaa eturivii :) Ja si klo 15 Amppu alotti : ) Se oli ihan diudiu! Selitti tosiaan vaik mitä kaikkee siin, iha jottai omaansa ja vuorotelle yleisö ja Amadeus repee x) aaaawww sulone<3

-Kattoks kaikki täältä Euroviisut?
-Jännittiks teitä kattoo?
-Rankkaa. Ei sillee rankkaa mut sillee rankkaa. Tajusitteks te? (hiljasta) No se jääköön sitte arvotukseks. *reps
-Mun aika mennä on? Mut ei me vielä mennä pöhkö.
-En halua opettaa teitä pahoille tavoille. Se oli vaan sellanen laulu.
Sit se jotai selitti et ku keikkapaikoil on nestettä "siis ei alkoholia se ei tee hyvää" ain, et joko se on limpsaa niiku jaffaa jota hän nyt juo tai vissyy mut ei ikinä tavallista vettä.Et ne laittaa röyhtäyttää, "mua alko röyhyttää äske, se häiritsi mua". Ja tota se jakso selittää vaik kuij pitkää kunnes lopult kaikki vaa nauraa ja Amadeus "Joo. Mennään eteenpäin". hhah, aaaaww se on oikeesti ihana ! En kyl tie ketää toista samanlaista, ei kettää noi ihanaa oo :)

Ja mitäs joo Anastacia tuli ekaks heti ja siihe Amadeuksen komeet muuvit tottakai ;) Sit Bensaa suonissa josta sil kuulemma tulee huonoja muistoja mieleen ja johon se sit vetäs omat sanat:
On yhden mihen ratissa liikaa vauhtia, se tuli mutkaan ja sitten vietiin kortti ja
Joo ja sithän siin on se "herra Vauhti nimensä ja kaiken hinta taito lie" ni osotteli itteensä, et hän on sit herra Vauhti ;) KYLLÄ! Samaa mieltä olen, mut ei se mitää :)
Nii siis tuli ainaki Anastacia, Bensaa suonissa, Matador, Pyyhi tuuli kyyneleet, Itämaista rakkautta ja Mun aika mennä on ja toki pari muutaki mut en ny muista niit juu.
Joo ja sit sil oli tosiaa kiire Lapualle illaks keikal et sil oli siin kiire, mut kerkesin yhtiksen (joka on mun osalta hirvee!) ja pari halii saamaa, mut ei siin sit oikee mittää juttelemisii ehtiny :) Mut Matkamessuil sit kerkee kyl.

Mutt ei oikee voi todeta muutako et huhhuh mikä reissu, mut kannatti kyl tehdä meinaa oli se jätkä lavalla sellanen näky et huhheijaa! Se ääni, spiikit, olemus, muuvit, kaikki !

KIITOS Amadeus<3

herra VauhtiSunnuntai 10.01.2010 00:28

On yhden miehen ratissa liikaa vauhtia, se tuli mutkaan ja sitten meni kortti ja !

Tänää Turuus joo Amadeus oli iha hullu oikeesti :D Ykski välispiikki kesti varmaa 5min ja aaawww se sanotti ton Bensaa suonissa vähä uusiks :))<3 IHANA !

Ama @ TkuLauantai 09.01.2010 02:09

Jjeeees se on tänäään !! ;D
Amadeuuuuuuuss<3