IRC-Galleria

[miltsu

[miltsu

Thamal Ft. Eiell - Älä Unohda <3

Blogi

- Vanhemmat »

:)Torstai 10.01.2008 21:24

Tapa minut jos et muuten kiinni saa..
Et saa mua tahtoosi taipumaan,et vertani suussas maistumaan..
Pidä kiinni siitä mitä et koskaan saa..

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.01.2008 22:54

Kun on liian lähellä toista ihmistä,niin siitä ei pääse kun toiseen suuntaan..

Äly hyvä biisi!Torstai 20.12.2007 14:23

SIXX:A.M. ja biisi on Life is Beautiful

You can`t quit until you try. You can`t live until you die. You can`t learn to tell the truth. Until you learn to lie.
Can`t breath until you choke. You gotta laugh when you`re the joke. There`s nothing like a funeral to make you feel alive.
Just open your eyes. Just open your eyes and see. That life is beautiful. Will you swear on your life. That no one will cry. At my funeral.
I know some things that you don`t. I`ve done some things that you won`t. There`s nothing like a trail of blood.
To find your way back home. I was waiting for my hearse. What came next was so much worse. It took a funeral to make me feel alive.
Just open your eyes. Just open your eyes and see. That life is beautiful. Will you swear on your life. That no one will cry. At my funeral.

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 15:03

oli tänään neuvola ja jeesus ku neuvolan vanha mummu,entinen kätilö (joka nyt onneksi jää vuoden vaihteessa eläkkeelle) oli ärsyttävällä päällä. Kysäisin siinä että onko sjoella jo mahdollista vesisynnytys,niin mummeli siihen sitten että : miksi oot ajatellu veteen synnyttää?? kyllä mun mielestä asia on niin että kun ihmiset ei vedessä elä,niin miks synnyttää veteen! Synnyttäkööt sellaiset veteen jotka sielä myös elää! Että näin taas! Onneksi jumalauta ei tarvii kuunnella sitä enää kertaakaan!!!!

Saatana!!!!!!!!Keskiviikko 05.12.2007 13:13

Vittu jos tuo kyyläminen ei pian lopu niin sitte se saa jatkua!!!!!!! Todella ärsyttävää!!! Eikö eräillä henkilöillä ole omaa elämää vai mikä on!!!!??

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 14:49

ultra takana ja mies sieltä tosiaankin on tulossa :). näky isooooo pippeli :D ja kätilökin sano että ei mitään epäilystä. kiva kun voi nyt ostella sitte oikeen värisiä vaatteita ettei tarvi miettiä. tuntuu aika hassulta.

:)Torstai 08.11.2007 13:40

päätettiin sitten katin kanssa että ostetaan heponen puoliksi :) ylisiistiääääääääää :D.

:)Tiistai 06.11.2007 15:13

ensvkon to on kauan odotettu rakenneultra :)) toivottavasti selviää kumpi sieltä on tulossa.. mies vai nainen :D

tylsäääää!!Tiistai 06.11.2007 14:17

En kyllä osaa ymmärtää ihmisiä jotka viihtyy kotona kaikki vkonloput ihan omasta tahdosta!? ei vois niinkun tylsempää olla.. peset vaan astioita ja pyykkiä ja siivoat ja teet ruokaa,siinä tämän hetkiset tekemiset.. plaah!! ihan jo meinas viime pe itku päästä ku ei voinu lähteä juhlimaan :(. mitähän ihmeen tekemistä sitä keksis!? onneksi sentään on sunnuntaisin päässy katin kanssa hoitamaan hevosia ja siivoomaan hevonpaskoja :D se pelastaa ees jotain. sen jälkeen on aina vähän iloisempi mieli :). ostettiin me viime vkonloppuna 10 kauhuleffaa,mutta ei sekään oikeen mieltä ylentäny ku hetkeksi..

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 18:31

jee jee!eka päiväkirja merkintä&lt;tuuletus&gt;&lt;virne&gt;
- Vanhemmat »