IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

höpönhassua.Perjantai 28.04.2006 16:32


höpön hassut aamut ovat pakostakin hassun höpöjä<3.

heräsin aamulla todella voimakkaan kahvin tuoksuun. syy miksi tuoksu oli sanan varsinaisessa merkityksessä voimakas..johtui siitä että Jenina oli keittänyt tuplasti väkevämpää kahvia mitä meidän masterilla yleensä keitetään. otin huikan ja OM*G. meinas taju lähtee. jouduin siis keittämään uuden pannullisen. eli se siitä luksuksesta. loppupeleissä kun kuitenkin ite kahvini sitten keitin. :'D nyt meillä on niinkin jännää et dataillaan molemmat eri huoneissa ja viskotaan toisiamme kommenteilla. "röökille?" "käy kattoos ton kuvat!" "ihana piisi soi just nyt!" ok.

en nähnyt yöllä painajaisia mun puhelinlaskuista ,mutta suodatin pusseista kylläkin. :DD älä esitä jatko kysymyksiä. lisäks nyt kahtena yönä kun jenina on ollu meillä yötä niin oon nähny ihan sairaan friikkei unii. liittyen seksiin tai johonkin sen tapaiseen. :'DDD kysyinkin aamulla jennilt "en kai mä oo kähminy sua yöllä tai mtn ?" ..en mä kai sit ollu. tai ei se ainakaan myöntäny mitään. tosin voihan olla et jenni on käyttäny mua KOKO yön seksuaalisesti hyväksi. oli aamulla meinaan niin kovin raukee olo. hahaha. nohjoo. en mä pahakseni pistäis jos oiski.

tänään illaks duuniin ..sit huomenna ois vielä iltavuoro. sit pääseekin nauttimaan toivon mukaan ihanasta ilmasta ja kivasta vapusta.<3 onkohan l0la tulossa siis huomenna stadii? jos on ..niin veikkaampa et huomennakin kumottais ehkis kuppii. silleesti sopivasti. mm.punavuori? ;DD mun ois aika måste siivoo tää huone nyt viikonlopuks. ei sitä koskaan tiedä mitä se vappu tuo tullessaan. OY!

ps. olin aamulla tuccajumala. ihkuu. "ooks sä ottanu permiksen salaa multa?" -jenni.

nyt kittaan vielä viimeisen kupin kahvia ja sitten aloitan ne viralliset aamutoimet.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.